facebook
twitter

Горещи новини

Валери Симеонов: Действащ министър живее в луксозен имот в "Бистрица" и не го е декларирал

11377
МИХАЕЛА КАТЕРИНСКА

Действащ министър живее в луксозно жилище в кв. „Бистрица“, което не е негова собственост и не го е декларирал. Това каза пред журналисти лидерът на НФСБ Валери Симеонов, предаде агенция "Фокус".

„Мога да продължа започнатата тема от няколко дни. Тъй като аз задочно се обърнах към министър-председателя да си прегледа министрите. По принцип е добре да се огледат всички, защото установяваме, че например действащ министър в момента с доста крупни имоти – три големи апартамента в София, се оказва, че не живее там. Оказва се, че живее някъде другаде, а по закон е длъжен да го декларира“, заяви Симеонов. Той посочи, че по закон трябва да се декларира недвижимо имущество, което не е твое, но живееш в него.

„Става въпрос за един доста луксозен имот, който с години се обитава и за който има публикации в медиите. Той не е собствен, намира се в един от изключително престижните квартали извън София и не е деклариран. Така че доколкото познавам моите колеги, няма да се учудя, ако депутатите от НФСБ подадат сигнал до КПКОНПИ за проверка защо в декларацията има този имот“, каза още той, като показа и снимки от имота. „Става дума за имот от 2 дка и половина, луксозна къща на два етажа. Имот, в който дълго време живее съответният министър със семейството си и не е деклариран. Нека Комисията да установи защо не е деклариран и чий е – това е най-интересното, в чий имот живее този министър. Редно е да бъде проверено“, подчерта Симеонов. Той обясни, че става дума за имот в кв. „Бистрица“ на ул. „Липа“. „Обстоятелството, че не е декларирано супер луксозното жилище, в което живееш и което не е твое, трябва да се разследва от КПКОНПИ“, каза Симеонов.

68

Влез или се регистрирай за да коментираш

Още

КПКОНПИ най-сетне откри конфликт на интереси при Александър Манолев

10.10.2019

2027 7
Новият шеф на комисията срещу корупцията няма да бъде проверяван за имущество?

10.10.2019

1036 7
Управляващите бавят трети месец избора на шеф на комисията "Антикорупция"

07.10.2019

Таня Петкова

1152 6

Коментари

Страници

mi6osp.

Плъховете усещат , че корабът потъва и почват да се давят един друг , с  напразната надежда, че могат да спасят кожата.. 

Sine_metu

А- а, не. Жертват се.  Един друг за отечествата си любезни.

Я глей кво отечество е отпрал и тоя. Е не колкото на баш онея...

На един силяхът не стига да го опаше, на тоя вратовръзката

Biberkov

Хехе, ще ми е много интересно комунделите като вземат властта как мислят да се скрият от Агенцията по вписванията ... Ще е забавно, вероятно веднага ще разпродадат всичко и ще заживеят в панелки в Люлин и Обеля :)

А иначе положението е забавном вече всеки който иска да се появи на някой държавен пост трябва да се погрижи да замете всички имоти.

Още нещо, видя се че в момента в койт Бойко започна да прави нишани на руснаците и турците - АЕЦ, газопровод - и веднага се включи тежката артилерия на американските служби. Отстреляха му близкия Цветанов, хвърлиха в тотална дестабилизация ситуацията.

Балалайките се правят че не разбират, щото в случая интереса на хамериканците и на комунделите съвпада.

И още нещо забавно: Истинско забавление ще стане ако Борисов реши да сгъне цирка на ГЕРБ, да разгони всичко освен трима-четирима, и да си направи ГЕРБ 2. 

Сгугню
снимка на Сгугню

Кого има предвид Симеонов?

Шумахер
снимка на Шумахер

Мисля, отново Ангелкова.

На който му се занимава с това крадливо племе, мога да дам идеи:

Безкрайните имотни врътки на К.Кралев,

Лъчо мозъка /купил на повече от 3 пъти по-ниска цена къща в Банкя $100 000 - $350 000/

Г.Костов - с всякакви иширети с две панелки - на него и брат му,

Л.Панов - с повече от луксозно двуетажно "бунгало" във Варна, с четири голями витража, гледащи към морето И т.н и т.н

Всъщност всички крадат като за световно.

Sapienti_sat

Разровиш ли го – ще мирише

и ще горчи като отрова.

 

Ууу, каква воня! 😖

volog2

А така - изяжте се с тия партаменти и имоти. Валерката като заговори за оставката на Борисов и веднага и него го захапаха за имотите. А сега нека се върнем и към оня келеш - Влатко. Щото смята, че му се разминало...

Пиркс
снимка на Пиркс

Борбата за суджука е безмилостно жестока. Нещастници...

Нафарфор

ахаха, удари под кръста, хапене на уши и пляскане на чембери.. ех че веселба!😂

rurade
снимка на rurade

Гарван гарвану око не вади,

най-много да го издаде  на ятото ,че има ново по-широко и по-луксозно гнездо от другите ,

за да го ограчат...

Гaндaлф

Подскачат, грачат, даже пробват се кълват .....

А през тва време сахибите зареждат топа с джепане от офшорни сметки.

Zmeja

За да се оправи, първо трябва да се обърка - казва народът.

ssto

И друго казва народът - Най-тъмно е преди зазоряване.

Джиджи

Туй, твойто, и на Змея по–горе вървят ръка за ръка.

 

Мъдър е народът български. И баба ми – щото все такива ги редеше ... 🌾👏

ПероВТ

Апартаментите са най-малкият им проблем. А какво ще излезе от офшорните сметки? А имотите в Гърция, Франция, Испания, Флорида, Барселона? Стотици са за затвора. И да се благодарят, че няма смъртно наказание (както при соц-а) за кражба -  наричаха го присвояване - на държавно имущество над 50 000 лева. Ще ги гърмят по стадионите както в Китай и Виетнам.  Нужни са поне 50 честни прокурора и няколко политици, които да мислят за България.

Утринен зов

Къде ли не са готови да живеят, сал за благото на народа. Хвала на такива управници.

Нафарфор

е стана ясно, че в колиби не са готови да живеят.

volog2

И този с имота наистина бил Влатко. Ама как добре се е научил от учителите си Борисов и Доган - всичко на чуждо име, а той само ползва, но не “притежава” към момента.

неслучайно го спрягат за Наследник и изпратиха конкурента му Цветанов да върши мръсната работа с осигуряването на вота по селата.

Тринити

Мазните борби продължават.Пехливан Варела(с ник нейм Релсата),целият облян с шарлан,кръстосва гневно напред-назад и хвърля иширети към другите бабаити.Борбата е свирепа,всички са с рани,а някои веке са и при хекимина,кой със счупен крак ,кой с откъсната глава.Сал един баш юнака Терфенли Буцю стои отстрани ,подсмърча от страх и яде пилаф от червата на раята.

Sine_metu

Отлично и уместно обговаряне на класиката 👌

Малка белешка. Не „пилаф“, пловът е нещо друго и на вид, и по смислово натоварване. „...куса кадаиф“ или „дроб- сарма“, според мен, разбира се

volog2

А Влатко сигурно тоя път сам го е сметнал за незаконно  и затова не го е декларирал.

Шумахер
снимка на Шумахер

Точно сега е моментът да открием една интердисциплинарна катедра по патология на предателството!
Ще избием рибата!

Джиджи

Щото има кой да ги търпи. 👎

 

Ама нещо напоследък взе да ми харесва – почнАха да се ковладят един друг, както от зората на ДемУкрацията не е било. 😂👏

PlaNed
снимка на PlaNed

Цветан Цветанов не може да се върне като сътрудник на ГЕРБ в Народното събрание. Това заяви премиерът Бойко Борисов на среща с журналисти в Брюксел. 
"Ще дам право на Цветанов да промени статута си. Не може да получи толкова тежко наказание – да напусне парламента и шефското място на парламентарната група и заради този договор да се появи съмнение, че това е пунта мара. Това е несериозно", категоричен бе Борисов. 
По думите му Цветанов е убеден в невинността си и не осъзнава в каква ситуация се поставя.

 

Прочети още : https://www.actualno.com/politics/borisov-cvetanov...

Видео от интервюто Му https://www.facebook.com/boyko.borissov.7/videos/2... 

revenant

Те се доубиват едни други. Само г-н Борисов е недосегаем със своята мъдрост.

Begemot
снимка на Begemot

Верно е, че имотите са наи малкия ( финансово) проблем. Ако излязат, ккато се обещава, някои офшорни ( ошфорни) сметки и наистина луксозните им жилища в чужбина ( масово в Тоскана, не знам защо, но и  по други хубави места и страни) - тогава ще настане плач и вой е скрежет зъбен. Но - апартаментите , макар и финансово незначителени, са огромен морален проблем, защото това с квадратните метри и остъклените тераси, с луксозните вили и чуждите кумски и на тъщи жилища хората го разбират мноооого ясно, с кожата си го чувствуват. Как няма да го чувствуват, като плащането на тока е цяло преживяване, а покупката на нов бойлер е епохално събитие, как няма да го разбират. Флориан, преди десет години гол, ама гол като сокол, като пушка гол и  носач на папки, днес демонстрира имоти и лайфстайл, рииш ли, дето по нашите ширини много малко хора могат да си позволят. С някаква държавна заплата, ако и да е министерска - смешна е за такива придобивки.

Хората трудно смилат цифрата 6 милиарда, 6 хиляди милиона - толкова били откраднати с фалита на КТБ.  Или На Домусчиеви им опростили следприватизационни задължение за 100-на милиона, и те за 100-на  милиона купили Нова Телевизия,  вече официално придворна. Уж ясна е врътката, ма не  боли толкова, не е така - ръждивия нож в сърцето - като асансьора на Флориан. Който струва значително по малко, да не говорим за обществената и социална роля на  личния асансьор и една голяма телевизия. Но ... все е добре , ако ще се махнат тия, те и на хора не приличат вече. Предстои анализ и покаяние как такива хора, с такова "образование", с такова минало, с такива  възможности ни управляваха 10 години.

GrH

Шайката се самоизяжда 😃 Пак ще му отвърнат с цвилене сега /ако можем да сравним поетично осанката на въпросния министър с това благородно животно с грива и копита/.

JR

Както вече имах удоволствието да отбележа, нужникът се подкваси... Честито, на уважаемите гербетасти... Иде Видовден!👃👃👃

Скоба ( Винаги трябва да бъде уважаван Бахура!)..

“Суджук ми дай,

И повече не мЪ мъчи...“

Каналът смуче...🎃🎃🎃

полк. дървингов
снимка на полк. дървингов

Версии?

Кой може да е този министър?

Или тази?

Миряна Б.

 

Владко ли беше "детето" на Боко? Добре, че сега няма време да го дондурка, зает е да урежда Брекзита, че няма кой друг.

Страници

Влез или се регистрирай за да коментираш

×