facebook
twitter

Горещи новини

Тръмп обявил политиката на САЩ в Украйна за безсмислена

Руснаците трябва да са наши приятели, а кой се интересува от украинците, казал още американският президент
8608
EПА/БГНЕС архив

Бивш високопоставен служител на президентската администрация заяви, че Доналд Тръмп смята, че действията на Вашингтон в Украйна са безсмислени и дразнят Русия, предават РИА Новости и американският вестник The Washington Post, цитирани от Фокус.
Според изданието бившият чиновник многократно е обсъждал този въпрос с Тръмп. Според него последните действия на САЩ в Украйна, „са безсмислени и само дразнят руснаците“.
"Позицията на президента е че, като цяло, че трябва да признаем факта, че руснаците трябва да са наши приятели, а кой се интересува от украинците?", заяви бившият служител.
По-рано в медиите излезе информация, че Доналд Тръмп е разговарял в средата на август с неопределен лидер, вероятно Владимир Зеленски. Не е ясно за какво са си говорили двамата, но Тръмп нарече информацията "фалшива новина".

Само преди няколко дни Тръмп обяви, че трябвало да се помисли дали да се праща военна помощ за Киев.
 

52

Влез или се регистрирай за да коментираш

Още

Религиозната показност се възпалява по време на избори
САЩ: Дадохме оръжие на Украйна, за да може да се сражава с руснаците

11.11.2019

2625 32
Путин и Меркел са съгласни Донбас да получи специален статут

11.11.2019

1530 5

Коментари

Страници

Курти влезе

Мачкай, Дончо!

inventus

Време беше. За отрезвяване. Ако ги остави сами на себе си украинците най много до година две ще се възсъединят със РФ.Може и по бързо ...зависи колко бързо фашизоидите които обсебиха власта там ще си намерят убежища по света.

бонго-бонго

inventus да обвинява когото и да било във "фашизуидност" е сред на големите форумни вицове.

Гласът

Може и по бързо ...зависи колко бързо фашизоидите които обсебиха власта там ще си намерят убежища по света.

Разкажи ми малко повече за фашизоидите, които позволяват избори водещи до загуба на власт, и също така за фашизоидния евреин, който в моменте е президент на Украйна? Чакам със затаен дъх. 

Krasimir Chenov

Гласът. Ще има да чакаш. Комунист.за.фашист не обяснява защото си прави автопортрет. Накрая от бъркалото комунистти-фашисти изшиза Тавариш Путлер! А Дончо сигурно е бил на Копринка.

fierсe
снимка на fierсe

там е бил, гаранте! папараците скоро и фото ще изкарат!😜

какво разочарование!😁😁😁

Mars11

Никога. В Свидомия има дебили, които трева ще ядът, но винаги ще гледат на Запад. Виж Новорусия и рускоезичен Киев трябва да се возсоединят с Русия.

inventus

Тия дебили в момента в който останат без външната си подкрепа ще духнат кой накъде види! А трева за ядене има и на други места. 

gayo

а русия изобщо не гледа към запада и изобщо не го е догонвала винаги

МногоУмен
снимка на МногоУмен

Остава да разбере и че политиката на САЩ да крепи Тиквата в БГ е безсмислена... Тогава може и да просветне и на нашата улица.😕

Курти влезе

Мачкай, Дончо!

seyko

Интересно кой е този високопоставен служител, или

 новината(мнението) го казва самия Президент на САЩ.

Споко

А Тръмп ще туитне, че казаното в WP е фейк нюз. 😁

wreckage
снимка на wreckage

По-рано в медиите излезе информация, че Доналд Тръмп е разговарял в средата на август с неопределен лидер, вероятно Владимир Зеленски. Не е ясно за какво са си говорили двамата, но Тръмп нарече информацията "фалшива новина".

наште сретства за масово осведомяване нещо май не са фтечение на най-дебелия скандал около оранжевия до този момент.

 

Накратко:

1. Ф разговора си с украинския плезидент, оранжевото лице 8(осем) пъти го юрка да накара украинската прокуратура да одпочне разследване срещу украинско-американската фирма, фкоято синът на Джо Байдън кърти петолефки.

2. За да върви по-бързо разследването, оранжевият изрично предлага(няколко пъти) на украинския плезидент услугите на своя личен адвокат и като него засегнат од Алцхаймера чвор - Руди Джулиани.  

3. Фразговора оранжевият споменава, че резултатите од ено такова разследване ще му помогнат на предизборната кампания. Тва е важен момент, щото спорет американските закони, търсенето на помощ од чужда държава с цел печелене на избори е ...незаконно.

4. Руди Джулиани тръгва за Киеф, но ф последния момент срещата с украинските лица бива преместена ф Испания, където се постига никакъф успех.

5. Недостатъчната кооперативност на украинските власти принуждава оранжевия да им спре договорената помощ фразмер на $250 милки.

6. Научавайки(потслушвайки) теа и други работи, ено лице, работещо ф службите за сигурност, се спича и пише доклад.

7. Докладът тръгва по каналния ред и става панаир.

8. Панаирът става фсе по-голям.

9. И по-голям.

10. И по-голям...

 

Banshee
снимка на Banshee

Идиот, ама полезен поне. :))

Кире

Дончо тоя път уцели ваксата. Ся че требе да се откаже и от Полша. Щото шляхтата нема да сдаде Украина ей-така. А от Полша нема да се откажат френците, че и немците. А покрай тва требва да забрави и за Прибалтийските, после и от Румъния. Сигурно и от България. Тва хоро е много дебело 👯

paragraph39

РИА Новости: Украйна отказа да участва в сесиите на Парламентарната асамблея на Съвета на Европа

21 Септември 2019

Калинчо

Прави се на умряла лисица.

Трябва му малка бърза победоносна войничка с Иран.

Утре ще избуха още санкции на Русия за това, че Путин ходи без шапка.

Воден прах

единствен бонго-бонго се е метнал на амбразурата😂

paragraph39

/:/Тръмп обявил политиката на САЩ в Украйна за безмислена

Руснаците трябва да са наши приятели, а кой се интересува от украинците, казал още американският президент

..........................................................................................................................

Е, ми, така е!

Нали Путин бил направил Тръмп президент на САЩ!?

Значи, Тръмп играе и ще играе по свирката на Путин!

Такова е "СЕ ЛА ВИ"-то!

Доц.Трътлев
emo1971

Ако ги остави сами на себе си украинците най много до година две ще се възсъединят със РФ.

Не изцяло. Пък и за какво и е на днешна Русия, древната Галичина? Да вярно, и Галицийското княжество е принадлежало на князе от династията на Рюриковичите, та ако и до днес в Москва на престол стоеше някой представител на тази династия... примерно като Иван III, или още повече Иван IV, то би било напълно нормално... те да не могат да се чувстват като самодържци на цяла Русия, без галицийските области вътре в нейните граници... да речем като най-оптимален вариант, западната граница на Русия... да минава по линията Кързан. Но все пак, от съвременна гледна точка, тия земи твърде дълго са били, като се почне още от Гендиминовичите... и се стигне до Хабсбургите, а също поляците... под чужда власт, което е довело до постепенната им дерусификация /провеждана е изкуствено и с помощта на ужасяващи престъпления... напълно припокриващи понятието геноцид/, което би гарантирало една постоянна вътрешна нестабилност, ескалираща на моменти даже до тероризъм, ако съвременна Русия ги вземе и тия земи. Друг съществен довод е, че те всъщност няма с какво особено да допринесат за руската икономика. Вярно е, че някога там е имало колосални залежи от газ, ама до към то 80-те... те са били изчерпани напълно, а относно газовите коридори, видя се, възможни са и други маршрути... Друго кой знае колко интригуващо, там практически няма... И не на последно място, на предишния СССР тази огромната Украйна му трябваше и като доказателство, че комунистическия интернационализъм е жизнеспособен. Днешната РФ обаче, изобщо няма нужда от подобни доказателства, така че дори за нея би било по-добре, това изкуствено образувание да се разтури от само себе си.                                                                             

Stern

Явно Дончо редовно чете форума и се е убедил, че Украйна си е 404.

Verbis verbis

„Най-голямото постижение на сионизма - Украина„, по думите на Нетаняху се оттича в канала, заедно с него.

Още преди седмици Тръмп прехвъри решаването на украинският проблем на ЕС и Русия. 

ИвКо

Използването на понятия като фашисти и комунисти днес вече не тежи никак.

Тръмп обявил политиката на САЩ в Украйна за безсмислена

Бега малко по тъча, задачата е изпълнена Русия и Украйна не са вече в комбина. За да станат пак ще са нужни поне няколко години, па и Украйна вече е като воденичен камък за когото и да било. Скритото послание на Тръмп па е, европците ако я искат ето им я, да си я плащат и взимат.

Pojar

Ивко е прав. Тръмп просто отказва да плаща за простотии направени от друг. Бизнесмен е все пак.

Magi

Президентът на САЩ , от време на време говори и верни неща.

Mars11

То и на Путин политиката спрямо Украйна е безмислена, но упорито продължава да настъпва мотиката още от есента на 2013 г.

ИвКо

Ако все пак някога ще има решение за Украйна то ще бъде такова, че да удоволетворява Путин или който и да е там начело. Европа засега няма желание да бъде взето такова решение, но това ще е до време все някой ден ще и писне от неадекватността на укрите.

paragraph39

MARS 1,

/:/То и на Путин политиката спрямо Украйна е безмислена, но упорито продължава да настъпва мотиката още от есента на 2013 г.

........................................................................................................................

Политиката на Русия спрямо Украйна е обусловена от наличието там на милиони рускоговорящи Граждани на Украйна, които считат себе си за руснаци по Етнос, и срещу които управляващите Украйна водят Геноцид!!!

Но в Украйна НЯМА даже и един украински Гражданин, който да е "америсканскоговорящ" и да се счита "американец" по Етнос- просто, защото такъв Етнос "американец"/нито пък такава Раса/ НЕ съществува въобще, нито в САЩ, нито където и да било по Света!

Отделно, че за Русия е важно Украйна да е "буферна" държава между държавите от НАТО и Русия- и към това се стреми политиката на Русия и Путин спрямо Украйна, а НЕ да я присъедини/анексира/! 

Страници

Влез или се регистрирай за да коментираш

×