facebook
twitter

Горещи новини

В. Симеонов: БСП да не злоупотребяват с Йончева, накрая ще я пратят в затвора

Общото за трите кабинета на Борисов е: "Ало, корупция", обявиха от БСП
2074
Илияна Кирилова

"БСП да не злоупотребяват с Елена Йончева, накрая ще я пратят в затвора." Това каза лидерът на НФСБ и депутат от "Обединени патриоти" Валери Симеонов в декларация от името на група, цитирана от "Фокус". По думите му всички средно интелигентни хора смятат, че БСП са хванали един човек, който неособено разбира какво прави, визирайки говорителя на БСП Елена Йончева.

"Повод за нашата декларация е доста грозното изявление на председателя на БСП, поднесено като някаква форма на декларация. Повече от ясно е, че е написана тази сутрин. Изпълнена е с клевети, с квалификации, с пътеписни лозунги отпреди 1989 г. Това ниво е унизително и цапа българския парламент", каза още Симеонов.

"Вчера държавата била разтърсена от скандала. Какъв скандал, какво разстърсване? Вие наистина ли живеете в реалния свят или във вашата паралелна държава? Къде виждате такъв скандал? Още вчера беше изнесена информация, че по въпросното забавяне на строителното изпълнение е сезиран съдът, който се очаква да се произнесе на втора инстанция. Какъв е скандалът, изваден е един запис, абсолютно тенденциозно? Като човек, който се занимава с журналистика от 1992 г., не видях началото на записа. Не коментирам дали той е автентичен, или не. Това ще го установят съответните служби, най-вероятно е автентичен“, обясни Симеонов.

Той посочи, че не може да си изгради становище, че става въпрос за скандал, а не за поредна манипулация. "Въпросната журналистка, която действително е спорно доколко е такава, по никакъв начин не може да бъде възприемана като човек, който изнася истински и достоверни факти. Мисля, че в досегашните й действия на всички стана ясно това. На 13 ноември 2017 г. тя публично прожектира и представи своя филм за оградата, в което не присъстваха никаква истина. Само лъжи и внушения", продължи лидерът на НФСБ. По думите му там е имало преследване тип "копърка след линейка". Той обърна внимание, че преследването на група трафиканти е било провалено заради прибързаните снимки на Йончева. 

В декларацията на "БСП за България" се казва, че държавата се тресе от скандал за корупция, предаде БНР. "На фона на всичко това е впечатляващо оглушителното мълчание на премиера Борисов. Имахме "Ало, Ваньо", "Ало, Кокинов". Сега имаме "Ало, Банов". Общото за трите кабинета на Борисов е: "Ало, корупция". Няма сини и червени лампи. Изведнъж светлините в Министерски съвет изгаснаха. Всеки, който критикува властта и изнася данни за кражби, независимо дали е разследващ журналист, опозиционна партия или президент, е наричан от управляващите "клеветник", "лъжец", "руши държавността" и "сее омраза и разделение".

От ГЕРБ определиха поведението на БСП като компроматна атака и "черна кампания". Според Тома Биков, действа организирана престъпна група за изнудване, а БСП се превръща в пощенска кутия: "Но госпожа Йончева не е журналист. Тя е политик, тя е депутат в българския парламент. Няма никакво журналистическо разследване. Вие сте получили този компромат и след три дни сте го плеснали на пресконференция, без дори да проверите, че има заведено дело от страна на Министерство на културата по този казус. Плодовете на това, което сеете днес, ще ги съберете на 26 май и ще видите, че тези плодове са горчиви и най-горчиви ще бъдат тези плодове за госпожа Нинова, която ще трябва да ви обясни след това защо сте го добутали дотам пак да загубите изборите".

 

31

Влез или се регистрирай за да коментираш

Още

Валери Симеонов защити Цачева и Цветанов

24.03.2019

2822 52
БСП настоява Цветан Цветанов да напусне политиката

24.03.2019

2292 86
ВМРО и „Атака” призоваха патриотите да се съберат за изборите

23.03.2019

596 18

Коментари

Страници

БОТ
снимка на БОТ

Ко стана с релсата бре Валерка?

dream team
снимка на dream team

Боко им е светнал синята лампа и цялата шайка се е втурнала на амбразурата.

генек

КОЙ ще я прати в затвора?

А нещо за релсата?

И си трай - шумотевицата около Ларгото ЗАСЕГА отвлича вниманието от Банско, границата, хотелчето, превоза на паразити през страната...

--------

https://genekinfoblog.wordpress.com/

ПГеоргиев

Братята ромчета са я отнесли, като куцо пиле домат.

Ама те откъде да знаят, че тя тежи колкото един бивш вицепремиер.

Penchobre

По думите му всички средно интелигентни хора смятат...

 

Имах усещането, както е модерно напоследък, че нещо обединява коалиционните съмишленици на г- н Симеонов и отговорът сам дойде - нивото на интелигентност - средно! 🐾

Wolf ACE

Ето докъде води нередовния прием на предписаните медикаменти. Тва БДЖ го разкостиха, една релса да няма човек откъде да открадне! Тю!

ggicho

Валерка, айде друм!

Акъл баш пък от теб...

ЕВРОСКЕПТИК

Егати гьонсуртлъка на това криминално проявено бургаско мангалче.

Хем предизвиква само отвръщение, че обслужва като квартална магистралка, криминалната антибългарска германска шайк герб, хем , като всеки агресивно неграмотен провинциален лумпен, дава мнение.

Памфуций
снимка на Памфуций

Вчера държавата била разтърсена от скандала. Какъв скандал, какво разстърсване? Вие наистина ли живеете в реалния свят или във вашата паралелна държава? Къде виждате такъв скандал?

Ми Валерката е прав - скандал няма. Изнесеното от Йончева като факти касае отдавна утвърдени практики на усвоителство в България, които отдавна вече звучат банално. Представители на държавни институции изготвят и натъманяват документация, критерии за изпълнение и прилагат какви ли не врътки, за да усвояват европейски средства и съпровождащото държавно финансиране. Това е нормалното състояние на нещата у нас.

Чудя се кога ще подхванат и мантрите , че Йончева, изнасяйки тези факти, "ни клевети пред Европа", "цели спирането на еврофондовете" и прочее.

letec55

Така е. "В царството на лъжата истината е порок."

Обаче какво правим с истината ние, които нито сме институции, нито подхващаме мантри. 

pasi

Релса- Мост- Море. Тоя не знае на кой свят е откак го бишнаха майките... С цялото му красноречие и величаво поведение на селски бек!

Stern

"Журналистът" Симеонов изказва съмнения, относно журналистическите качества на журналистката Йончева.

Мале, този ще надмине и Онзи по наглост.

А дали вече е намерил релса и подходящ мост?

цензура

Тая простотия днес се тиражира здраво... като почнеш от приятеля на Гергов - Бонев и не стигнеш до винкело, все притеснени за употребата на Йончева 😆

ЕВРОСКЕПТИК

Май тоя живее в някаква паралелна германска еврореалност.

И къде видя "държава" на агонизиращата евроколониална Територията "българия" ?

А да заплашва Елена Йончева, която е показвала смелост и мъжество, повече от всички взети заедно наемни герб-ЕВРОБАНДИТИ и обслужващите ги "патриоти" , е връх на провинциалната му слугинска парвенющина.

Хулиган

...изваден е един запис, абсолютно тенденциозно... Не коментирам дали той е автентичен, или не. Това ще го установят съответните служби, най-вероятно е автентичен“, обясни Симеонов.

Ха, сега де!

Ами като е автентичен, Банов не е ли подбудител за документална измама?

Валерката и той изпушил...

 

http://www.drago.info/index.php/2018/12/28/borbata...

Памфуций
снимка на Памфуций

Четв., 31/01/2019 - 12:18

letec55

Така е. "В царството на лъжата истината е порок."

Обаче какво правим с истината ние, които нито сме институции, нито подхващаме мантри. 

Знаеш на колко малко хора им пука как точно и за технологията да се усвояват европари? За тях е по-важното, дали има или няма данни Банов да е прибрал някой лев за себе си. Не случайно вече беше лансирана тезата, че няма корупция, щом той лично не се е облагодетелствал.

От друга страна, Йончева (и БСП с нея) някак странно пропуска един важен, според мен, елемент в картинката. Банев стои някак самотно на сцената. В цялата схема участват и фирми, които - поне до момента - не са под светлината на прожекторите. Две от тези фирми са с уставен капитал по близо 200 мил. лева, участвали са и продължават да участват в десетки обществени поръчки, т.е. са усвоили десетки милиони.

 

БОТ
снимка на БОТ

Абе самотно, обаче талавизиите изпушиха.

 

И да странно е навеждането на "изпълнителите".

Даже за "своге" измяцаха. Тук гробовна тишина.

PlaNed
снимка на PlaNed

Този още ли не си е намерил достатъчно голяма релса, която да преодолее огромното налягане в горния крайник?

Седем с един...

Очаквана реакция! Тоя, Кравов, Бъчи, Веждата и кой знае още колко други войни на "правдата" се дигнаха като един да защитават съвсем невинния "културен" министър! Щото "врагът" не спи, врагът дебне, чака да се отпуснеш малко и ти го втъква отз...А и на този Йончева му беше бръкнала където слънце не огрява, та сега пищи като клано прасе... Обаче успя да си засекрети далаверите покрай тая ограда и май спря разследването..."Това ниво е унизително и цапа българския парламент" - това обаче ми харесва! Не виждам какво още трябва да се случи, че да стане ясно и на слепите и глухите, че всичко у нас е потънало в мръсотия до ушите. И доста хора ще се съгласят с мен, че не Йончева, а ибрикчии като тоя цапат Народното събрание и го превърнаха в нотариат!

YMCA

Айде стига с това "заведено дело". За идиоти ли ни мислите? Неустойките е трябвало ДА СЕ УДЪРЖАТ ОТ ПОСЛЕДНОТО ПЛАЩАНЕ. Щом не са, значи 1) има изготвени акт 10 и 2) налице е безстопанственост. За пред 80% от населението се завежда искова молба с ясното съзнание, че делото ще се загуби. 

YMCA

Да се твърди, че Банов не е взел пари е само за наивници. Парите/рушветът се дава още на авансово плащане след "спечелване" на ЗОП поръчка. А пропо, колко акта 10 са подписали Столична община и ДжиПи груп досега?? Струва си проверка от СЕГА, а?

Памфуций
снимка на Памфуций

Да се твърди, че Банов не е взел пари е само за наивници. Парите/рушветът се дава още на авансово плащане след "спечелване" на ЗОП поръчка.

Зависи, ако фирмите се отчитат на ГЕРБ, като нищо може да се окаже, че той лично не е взел и стотинка.

Yankov

като нищо може да се окаже, че той лично не е взел и стотинка.

Че той за кво тогава е станал министър? Аре стига. 

УмноКрасивЧуств...

Давайте, патреоти и герберунгели, копайте, копайте. Цял ден копайте. Щото не сте гледали БСТВ, и какво е пуснала Йончева - епизод две. Сарпрайз,  целите сте в 💩 вече. Два дена отричане от най-високо герберунгелско ниво тъпкано ще ви се върне. Питайте Бай Ставри. 

paragraph39

ПАМФУЦИЙ

/:/Знаеш на колко малко хора им пука как точно и за технологията да се усвояват европари? За тях е по-важното, дали има или няма данни Банов да е прибрал някой лев за себе си. Не случайно вече беше лансирана тезата, че няма корупция, щом той лично не се е облагодетелствал.

........................................................................................................................

Май, НЕ е задължително длъжностното лице да е искал и получил лично за себе си НЕследващата му се облага?!?

Аз, поне, НЕ съм убеден, че НЕследващата му се облага длъжностното лице трябвало да я е искало лично за себе си- а НЕ за любовницата си, например?!

Справка:

НАКАЗАТЕЛЕН КОДЕКС

...

Чл. 282. Длъжностно лице, което наруши или не изпълни служебните си задължения, или превиши властта или правата си с цел да набави за себе си или за другиго облага или да причини другиму вреда и от това могат да настъпят немаловажни вредни последици, се наказва с лишаване от свобода до пет години, като съдът може да постанови и лишаване от правото по чл. 37, ал. 1, точка 6, или с пробация.

...

Чл. 301. (1) (Изм. - ДВ, бр. 51 от 2000 г., изм. - ДВ, бр. 92 от 2002 г.) Длъжностно лице, което поиска или приеме дар или каквато и да е облага, която не му се следва, или приеме предложение или обещание за дар или облага, за да извърши или да не извърши действие по служба или загдето е извършило или не е извършило такова действие, се наказва за подкуп с лишаване от свобода до шест години и глоба до пет хиляди лева.

 

Natosha Renninger
снимка на Natosha Renninger

Google вече плаща от 17 000 до 22 000 долара на месец, за да работи онлайн от дома си. Присъединих се към тази работа преди два месеца и спечелих $ 20,544 през първия месец на работа. Мога да кажа, че животът ми се е променил - към по-добро!

Вижте какво правя.....>>> w­w­w­.­W­e­b­j­o­b­3­3­.­c­o­m

urupuchi
Тоа е мноо добър по създаването на субективно усещане за корупция.
Брадва

"В. Симеонов: БСП да не злоупотребяват с Йончева, накрая ще я пратят в затвора"

 

Продължава мутренският рекет. В затвора ще влезе ако е виновна, а не когато ти кажеш.

 

П. П. Сайтът на СЕГА е ОТВРАТ. Един цитат не може да се вмъкне нормално от мобилен телефон. Ако искате да ни е гадно, напишете го на първа страница.

УмноКрасивЧуств...

Сякаш е правен от онези с перките и Графа. 

водопроводчик1
снимка на водопроводчик1

Варели е изключителен тъпанар.

Страници

Влез или се регистрирай за да коментираш

×