facebook
twitter

Горещи новини

Хиляди "жълти жилетки" отново маршируват в Париж

958
ЕПА/БГНЕС

Хиляди демонстранти от движението „жълти жилетки“ се събраха на поредния си 14-и по ред митинг в центъра на Париж, съобщи БГНЕС. Демонстрацията се провежда при засилени мерки за сигурност, макар няколкото марша във френската столица да бяха обявени като мирни протестни акции.

Първите демонстранти се събраха на символичния за „жълтите жилетки“ сборен пункт край Триумфалната арка и оттам поеха към по централните парижки улици. Днес във френската столица има и протест срещу антисемитските вандалски прояви от последните няколко седмици, които предизвикаха безпокойство в цялата страна. Някои от „жълтите жилетки“ изразиха антисемитски възгледи онлайн и по време на протестите, което предизвика безпокойството на френските власти, че демонстрациите се радикализират.

Ключови думи:

Париж, жълти жилетки
6

Влез или се регистрирай за да коментираш

Още

Секс видео спря кандидата на Макрон за кмет на Париж

14.02.2020

3697 15
Хотелиерите стягат протест с искане за 5% ДДС

20.01.2020

1356 15
Париж: Иран може да има ядрена бомба до 1-2 години

10.01.2020

1889 6

Коментари

JollyRoger's

Ако започнат наистина да “маршируват“, 5-та република ще даде фира.

Шумахер
снимка на Шумахер

Малко им е! Скоро и при атентат първо ще хващат за гърлото собствените си президенти! 

Моля да бъда разбран правилно! Ненавиждам терора! Но...замислете се. В Сирия има повече от 1 млн убити, вкл. и деца! 500 000 деца не могат да ходят на училище. Кой уби тези хора? Кой изпраща ескадрилите?

Ако не ви мързи се замислете: 12 души убити на мост в Лондон, още толкова в Шарли Ебдо и манифестации начело с президенти!?! А в Сирия - 1 милион!!! Избити като в Париж и Лондон - без грам вина!

AgentMi6kin

Брей, че автоцензура, защото следваме правилната партийна линия на евроатлантическа солидарност с Макарона. Напълно е пропуснато и в заглавието и в материала, че протеста е срещу Макрон и протестиращите искат неговата оставка. Те тия заглавия са запазени за Венецуела, или която страна нареди Рубинчо. Вместо това протестиращите отново са оплюти като радикали и антисемити. Давайте, плюйте още, само да помните какво де е случило на Марийка с пастите.

fierсe
снимка на fierсe

а какво стана с човека с откъснатата ръка на миналия протест?!?

а какво с изявлението на риам далати продуцент на ббс за сирия

за фейковите филми на белите каски от дума?!?

мълчание в правилните медии блокиране на профили в

мрежите! абе, къде живеем, в 1984 ли?!?

Шумахер
снимка на Шумахер

Добре казано, Mi6kin!

La Bamba
снимка на La Bamba

 Напразни са напъните. Движението очевидно затихва и се маргинализира. Французи чакащи на Калотина да емигрират у нас , не се задават... Тази дописка е от рубриката - "Какви ужаси се случват далеч от страната на Бате Суджук ! "

Но в реалността няма французи

на Калотина .

Влез или се регистрирай за да коментираш

×