facebook
twitter

ГОРЕЩИ НОВИНИ / После

Критика на здравия разум

Петте отговора на четирите най-важни въпроса днес

Коронавирусът - кой, какво, колко, защо - и къде изчезва Луната
2 793
Никита Бесогон е раннохристиянски светия, великомъченик и фалшив син на римския император Максимиан. Известният режисьор и баничарка на всяка власт Никита Михалков се изживява като Бесогон. На иконата: Никита пердаши демона, дошъл да го съблазнява с езическа прелест.

Само тук и само сега ще научите безплатно отговорите на най-важните въпроси, които вълнуват човечеството днес: мит или факт е коронавирусът, колко опасен е той, кой го е създал и с каква цел? 

Вдъхновен от последните шокиращи разкрития на Никита Михалков, реших да направя свое проучване по някои от най-тревожните проблеми на съвремието.  Последната седмица прекарах дълбоко потопен в тайния свят на новото познание, скритата истина, даркнета, алтертивната реалност, конспиративните теории и това, за което никой не смее да говори. Беше страшно, но сега вече знам и споделям с вас отговорите на всички въпроси, които винаги са ви интересували, но не сте смеели да зададете, плюс бонус: защо в някои дни (и нощи) Луната изчезва? 

1. Мит ли е коронавирус?

Разбира се, че е мит, няма никакъв вирус. Но и да има, той е полезен, екологичен, безглутенов, естествен вирус — чист природен продукт, без консерванти и без изкуствени оцветили. Всички трябва да сме много благодарни на учените, които са го създали. Защото, ако искаме утре децата ни да живеят по-добре, трябва да направим известни жертви днес. Утре благодарните потомци ще ни издигнат паметници. 

2. Колко опасен е той? 

Този въпрос има различни отговори - зависи кога и кого питате. Например в САЩ доскоро беше един най-обикновен грип, а сега е по-страшен от японското нападение над Пърл Харбър през 1940 г. В Беларус коронавирусът е напълно безопасен, дори действал подмладяващо на населението (като цяло), съобщават очевидци.

3. и 4. Кой го е създал и защо?

Имаме късмета да сме свидетели на блестящо замислена и перфектно изпълнена революционна диверсионна операция на тайните служби, която окончателно ще погребе глобализма, либерализма, евроатлантизма и сатанизма. Краят на англоамериканската политическа, икономическа и културна доминация и нейния пропаганден отдел в Холивуд идва, а Китай получи сериозно предупреждение, какво може да му се случи, ако забрави, кой е новият господар на света. Светът навлиза в своята руска пролет, Путин е гений!

Ако понякога вдигате поглед към небето, може би ви е направило впечатление, че има дни, в които Луната не се вижда изобщо, а в други виждаме само части от нея. Причината е същата, поради която американците отдавна вече вече не летят дотам. Истината, която вече е написана на много места, стига да умеете да четете между редовите, е че още преди години на Луната кацнаха извънземни. Те не бяха особено добронамерени и след като преговорите се провалиха, започнаха военни действия.

През повечето време войната е позиционнна и нищо особено не се случва, но понякога избухват спорадични престрелки. В тези случаи, по решение на тайното световно правителство, Мъск вдига спътниците така, че да скриват Луната или онази част от нея, на която избухват бомбите. Човечеството си има достатъно грижи с короновируса, няма нужда да се тревожим и за една малка превантивна война, която се води на цели 380 хиляди км от Земята.

Още

Пада забраната за влизане на граждани на ЕС в България

22.05.2020

3170 1
Огнището на COVID-19 в завода за авточасти в Пазарджик се разраства

21.05.2020

Обновена

4985 91
ВСИЧКО ЗА ПАНДЕМИЯТА НА 21 МАЙ

21.05.2020

762
×