Медия без
политическа реклама

Фейк бюлетин

Изкуствен интелект игра ледено хоро

Шарж: Алла и Чавдар Георгиеви

BY PROXY

Калоферец шкембелия-табиетлия се изхитри и влезе в леденото хоро на игривата Тунджа чрез изкуствен интелект. 

Кореняк калоферецът Христо Карачорбаджийски реши да спази иновативно вековната традиция на мъжкото потапяне. Той възложи задачата на изкуствен интелект, който създаде автентично усещането за потапяне с всички съпътстващи преживявания. 

Така г-н Карачорбаджийски се сдоби и със снимки на Леденото хоро до другарите си, и с видео, на което надига ракията посред реката и пее хайдушка песен, и дори се видя как чупи лед в реката, макар че тази година лед нямаше. 

Изкуственият интелект пусна в социалните мрежи снимки и видеа на г-н Карачорбаджийски, като написа от негово име:

"Чувството е невероятно. Замръзна ми всичко, но не ми пука, това е традиция и трябва да се спази. Орехите ми станаха на лешници, но аз съм българин и това е по-важно от всичко!" 

Карачорбаджийски събра сума ти лайкове и сърца, като сам се умиляваше на себе си, все едно наистина е влизал в реката посред зима, макар и мека. 

В същото време рахатът на г-н Карачорбаджийски не беше нарушен по никакъв начин, той чувстваше приятен гъдел с мека топлина и повишаване на либидото. 

"Наистина, усещането е невероятно и уникално!" - съгласи се Карачорбаджийски с изкуствения интелект. 

***

ТО ТАКА И БАБА ЗНАЕ

Другарите съграждани на Карачорбаджийски сега хем го укоряват за малодушието, хем малко му завиждат, че не е вледенил традиционно и автентично мъжките си части. На всичкото отгоре вечерта Карачорбаджийски бил напълно функционален, за разлика от тях. 

Съгражданинът му Георги Чорбаджипетров изплака:

"Христо пи два пъти по-малко от нас, охарчи се наполовина и сега е приятно опиянен, заглежда ни булките, кой знае какво ще направи, като припаднем! Той ни се смее и вика, че държал на мъжкото приятелство и булките щял само с изкуствения интелект да ги уважи. Той е по принцип честен човек, но дали да му вярваме? Ние пием и не ни хваща, защото премръзнахме. И както не ни хваща, после изведнъж припадаме, сума народ вече окапа. Отделно, че частите ни са напълно непригодни за уважение. За догодина много се замислям дали вековната ни традиция не е по-пригодна за преживяване посредством изкуствен интелект" - вече показва признаци на замисляне Чорбаджипетров.

Последвайте ни и в google news бутон

Още по темата