facebook
twitter

ГОРЕЩИ НОВИНИ / Чужбина

Човекът от паркинга в София участвал в отравянето на Скрипал

Това твърди български журналист, работещ за британски разследващ сайт
3538

Британският разследващ сайт BellingCat.com съобщи, че водачът на екипа, осъществил нападението с "Новичок" срещу бившия руски шпионин Сергей Скрипал и дъщеря му Юлия в английския град Солсбъри на 4 март 2018 г., е същият човек, заснет в подземния паркинг на фирма "Емко" в София в деня на опита за отравяне срещу оръжейния търговец Емилиян Гебрев - 28 април 2015 г.

На фона на видеоматериала от България, публикуван от прокуратурата в началото на тази седмица, работещият за "Белингкет" български журналист Христо Грозев коментира, че става дума за Сергей Федотов, чието истинско име е Денис Сергеев, съобщава БНР. Грозев уточнява, че Сергеев може да бъде разпознат по походката. Има много видеоматериали от пребиваванията на Сергеев в Обединеното кралство, на базата на които е установено сходството.

Опитът за отравяне на Емилиян Гебрев бе направен с вещество, което се предполага, че е било поставено върху дръжката на автомобила му, паркиран в подземния паркинг. Предполага се, че по подобен начин е направен и опитът за отваряне на Сергей и Юлия Скрипал след поставяне на "Новичок" на дръжката на вратата на къщата на руския шпионин в Солсбъри. "Белингкет" отдавна твърди, че има връзка между двата случая.

49

Влез или се регистрирай за да коментираш

Още

Обвиненият за отравянето на Гебрев ГРУ офицер бил дипломат в Женева

25.02.2020

1726 22
Срещу Гебрев е имало 4 опита за убийство

21.02.2020

2227 29
Няма риск за питейната вода след отравянето на Марица

26.01.2020

243 2

Коментари

Страници

geo_19

Че кой ще прати един неуспял през 2015 г. агент на по-отговорна мисия през 2018 г.? Няма такава поправителна сесия.... 

fierсe
снимка на fierсe

баси, цру още не е отговорило, ама тези са бързаци!

абе, все забравям да попитам,

тея скрипалите колективно ли са

затваряли вратата, та и двамата...таковата?!?😁😁😁

Шлифера

По капата го познах.....от цирка е!!!!

Тренд Петков

 няма как да отговорим защо профукахме водата, а ни платиха щедро именно да не я профукваме...гербаджииските медии щедро ни занимават с мислите на някой си,,,в единствено число,,,гоолямо откритие.  Грозев бил го познал по походката...И хоп, нашите. пригласят...Щом човека така е каза,няма начин да не е така.....  Ужасно убедително..няма що.

 Ма мили управляващи държавата, , кажете къде са ни парите за Студена,..щото и парите ги няма, и водата също...

mull

👀

Същият е!

Досущ!

марк

 

 

 

                     

тея скрипалите колективно ли са

затваряли вратата, та и двамата...таковата?!?

 

                                  Ъ , барабар с котките , та едната беше кремирана а другата макар и тежко отровена се спаси и не можаха да я разпитат.

mick

Ако искаха да го отровят/убият.. що е още жив?

ЗТБХЦ

Що е путингаш, все е некадърник - ей затова!😆

mick

Вече няма нужда от доказателства.. подозренията и сходствата са достатъчни.

Nikolay Nachev

Абе, този всезнаещ сайт ще ни осведоми ли защо котката беше изгорена жива с огнехвъргачка, а двете златни рибки - изсипани в тоалетната?

Сергей и Юлия питаха, ама сайта нищо не каза...

Boris65

Поне 100 бездомника в Великобритания и 10 в България са натровили хвърляйки парфюми в кофите за боклук. Кагебешниците знаят че обичаме да се ровим в боклука и ни тровят. Вече няма да си вземам парфюми от кофите с боклука ! 

Звън®
снимка на Звън®

На записите от гаража се вижда мъж с цилиндър.Сигурен съм кой е той! Това е Емко - факир на свободна практика. Преди представление той задължително се вдъхновява чрез разходки във влажни и миришещи на кисело зеле  подземни гаражи. Не направи ли гаражния си тур, не напълни ли ноздрите си с вонята на зеле, факирът неминуемо се проваля. Емко най-често показва знаменитите си номера в елитните столични ресторанти, сервиращи задължително рукола. 4-ти април 2015 г е денят, в който магът обикаля по обед гаражите на Гебрев. Вечерта той ще гастролира в ресторанта на хотел "Маринела". Там показва впечатляващия номер, при който вади от цилиндъра си (същият, с който е заснет в гаража) триух заек, облечен с униформа на подполковник от ГРУ. Заекът изскача от цилиндъра, изпява "Песен за бълхата" на Мусоргски, покланя се, приемайки бурните аплодисменти, стреля три пъти в тавана със служебното си оръжие, поръчва си френска селска салата с рукола и аншоа, фарширована със свински опашки и без да се докосне до нея се прибира в цилиндъра на Емко. Гебрев е бил толкова впечателен от трика на маг Емко, че си заръчва от същия специалитет без да знае, че той трябва да се избягва от бременни жени.

Boris65

Носа и очите са същите , ни извивката на дясното ухо е малко по - друга ? Може би е правил операция на ушите си ? 

paragraph39

"ДА СЕ ЧУЕ И ДРУГАТА СТРАНА!"/древноримска правна сентенция/

..........................................................

Защо България внезапно намери в страната „шпиони на ГРУ“

25 Януари 2020 |

http://www.focus-news.net/news/2020/01/25/2741232/...

segal

Защо само на ГРУ, не може ли и на СРУ? Само Градското Управление, а Селското? 

geo_19

А днес в Марица агентите на Путин отровиха с Новичок няколко хиляди риби. 

KTP

Бахси задръстеният шпионин, да влезе в паркинг дето има 5 камери и да се разхожда като улав наоколо, маскиран САМО с шапка, като се оглежда подозрително... Ми че те камерите можеха да са с резолюция която да позволи разпознаването на 100%, но той явно си е тъп, добре че си има късмет момчето... 

ЗТБХЦ

Грухчовците са не само задръстени, но и безкрайно мърляви - това беше отчетено след грандиозния провал в Солсбъри. Все пак този не е носил будьоновка😂

 

 

В субботу, 6 октября, в Минобороны России прошло закрытое совещание, на котором обсуждали провалы предполагаемых агентов Главного управления Генштаба ВС России (в прошлом — ГРУ) за рубежом, сообщил журналист проекта «Досье» Сергей Канев со ссылкой на собственные источники в военном ведомстве. 

 

По данным источников Канева, работа агентов за рубежом во время совещания получила крайне негативные оценки. «Дремучая некомпетентность», «беспредельное разгильдяйство», «дебилы» и «еще бы буденовки надели» — такими словами, по информации Канева, охарактеризовали работу коллег в военном ведомстве.

https://thebell.io/eshhe-by-budenovki-nadeli-zhurn...

Boris65

Некадърници ! Поне 1 да бяхме хванали и арестували ! Те са некадърници ние 3 пъти повече некадърни . 

марк

 

 

 

                       Бахси задръстеният шпионин, да влезе в паркинг дето има 5 камери и да се разхожда като улав наоколо, маскиран САМО с шапка

 

                                    След снимките които са се оказали твърде сполучливи , на ''бродещият по гаражи'' му е била предложена роля в Холивуд. Предложена му е ролята на мюре хващащо с гол бастун шарани из блатата на Луизиана. В момента обмисля предложението защото действието е трябвало да се развие в Дуранкулак или Шабла но подполковник Сергеев от ГРУ ги е подпалил.

TRENDA

Според известният руски предател В.Суворов тези колхозници направиха за смях ГРУ - да се разхождат като олигофрени при толкова камери и др.средства за идентификация е показателно за ниско ниво на подготовка или престъпна самоувереност. Поне да вземе бастун и да се опита да си измени походката или да носи мрежа за пеперуди .

Boris65

geo_19

А днес в Марица агентите на Путин отровиха с Новичок няколко хиляди риби. 

 

И кофите с боклука са отровени ! Бившите ми учители по георгафия и биология се отровиха . Явно и в нашите кофи за боклук има н - чок ! Не вземайте от там храни ! 

ЗТБХЦ

Поне да вземе бастун и да се опита да си измени походката или да носи мрежа за пеперуди .

 

Трудна работа - може да се дегизираш или дори да си направиш пластична операция, но походката не можеш да си измениш.

 

Затова китайците създадоха специален софтуер, освен този за лицево разпознаване, чрез който хората могат да бъдат разпознати по походката.

 

Комунофашизмът през 21. век ще е наистина потресаващ!

segal

Походката се изменя много лесно! Слагаш си нещо като тапа на едно място и започваш да ходиш различен и даже интелигентно, така. До десетия път смяната била обратима. (Справка МИТ) (болката не била голяма)

TRENDA

Да се учат от Мосад - слагаш 2 см гума на тока и си ОК

Boris65

Комунизма и Фашизма се зараждат в Европа на територията на ЕС ? 

Сръчко

Руски отровители бродят из Европа.

 

 

Boris65

Най - лошото е , че троят бездомните нещастни хора ! Защо им е , ние едвам свързваме двата края те ни тровят боклука ? 

Вова

Българите с руско самосъзнание продължават да късат рубашки в защита на матушката си. Кой от Англия,кой от Австрия , кой като военен пенсионер в омразната му България.

Разкритията на Белингсат за аферата Скрипал направиха смешни руските официални лица . Резилът на руските служби продължава. 

Boris65

Благодарим на великите украинци че ни отвриха очите ! Такива умни , жалко само че са толкова бедни и на заработки в омразната Русия ( 

Страници

Влез или се регистрирай за да коментираш

×