Медия без
политическа реклама

Мария Бакалова ще е съветското куче Космо във филм на Marvel

Българската актриса е в актьорския състав на суперпродукцията "Пазители на галактиката Vol.3"

24 Юли 2022

Българската актриса Мария Бакалова получи интересна роля в суперпродукцията на "Марвел" - филмът "Пазители на галактиката Vol.3". Тя ще озвучава руското куче-космонавт Космо, което има телепатични сили. Това беше обявено по време на панела на Marvel Studios на Comic-Con 2022 в Сан Диего, предаде изданието Collider

За участието на Бакалова в актьорския състав на новата част на "Пазители на галактиката" се разбра през юни. В комикса Космо е куче, което е използвано по време на съветската космическа програма през 60-те години на миналия век като опитно животно. След като се изгубва в Космоса и придобива способност да предчувства опасност от космически лъчи, Космо се озовава на космическата станция Ноухеър, където се установява като в свой нов дом и в крайна сметка става началник на охраната на станцията.

Мария Бакалова ще си партнира в новия филм "Пазители на галактиката Vol.3" със звезди като Вин Дизел, Крис Прат, Зоуи Салдана, Дейв Баутиста и Брадли Купър.

Сензационната поява на 24-годишна актриса от Бургас във всички англоезични медии в края на 2020 г. вдигна голяма патърдия у нас, защото трудно понасяме успеха. Все пак след "Борат" и номинациите за "Оскар" и "Златен глобус" там позабравиха за Мария Бакалова.

 

Още по темата