Quantcast
Виолета Сечкова става почетен консул на Република Корея в Пловдив | СЕГА
facebook
twitter

ВОДЕЩИ НОВИНИ / България

Виолета Сечкова става почетен консул на Република Корея в Пловдив

Правителството на Бойко Борисов даде специално съгласие, за да стане това възможно
Обновена
5 392
 Булфото

Бившата манекенка и спътница в живота на един от най-приближените до премиера мъже - Виолета Сечкова, ще е почетен консул на Република Корея в Пловдив. Това става ясно от официално съобщение на правителството

"По предложение на правителството на Република Корея Министерският съвет даде съгласие Виолета Сечкова да бъде назначена за почетно консулско длъжностно лице на Република Корея в България със седалище гр. Пловдив и консулски окръг, обхващащ територията на област Пловдив", пишат от Министерски съвет. Оттам добавят, че Виолета Сечкова е мениджър на "Синопойнт" ЕООД" - официален ритейлър на корейската компания „Самсунг", както и посочват, че от 2017 г. Република Корея има назначени почетни консулски длъжностни лица в гр. Варна и в гр. Бургас. 

Сечкова е бивш модел на "Визаж", дългогодишен телевизионен водещ и продуцент, а през последните години и бизнесдама. Преди около 13 г. тя създаде продуцентска компания „No Frame“, в която впоследствие се включи и настоящият шеф на БНТ Емил Кошлуков . Чрез фирмата те продуцираха голяма част от предаванията във фалиралата телевизия TV7 - „Споделено с Камелия“, „Нашенци“, „5400“, „Какво ви забърква Лео“, „Факторът Кошлуков“, „Уикенд с ТВ7“, „В джаза събота вечер“, „Комисията Павлов“ и др.

През 2015 г. и 2016 г. близкият до Бойко Борисов строителен предприемач Александър Сталийски и приятелката му Виолета Сечкова се оказаха сред големите клиенти на КТБ. Те се появиха и в списъците на синдиците на КТБ  за граждани и фирми, които са правили цесии и прихващания след поставянето на банката под специален надзор. Според въпросните списъци Сталийски е прехвърлил вземане за 20 млн. лева и 3.3 млн. евро, а Сечкова е цедирала вземания за почти 10 млн. лева и 1.6 млн. евро. 

Почетните консули имат определен статут, който им дава възможност да имат и дипломатически паспорт и своеобразна защита. Има и специална Асоциация на почетните консули в България. Почетни консули на различни държави са Цветелина Бориславова - на Исландия, Георги Гергов - на Русия, бившия икономически министър Николай Василев - на Словения, Пламен Бобоков - на Украйна, Максим Бехар - на Сейшели, адвокатът Иван Тодоров - на Антигуа и Барбуда, Динко Динев - на Грузия, Левон Хампарцумян - на Канада и много други.

 

 

13

Влез или се регистрирай за да коментираш

Още

Шефът на Самсунг е осъден на 2,5 г. затвор за даване на подкупи

18.01.2021

Обновена

1505 7
Минималната студентска стипендия става 85 лв, а максималната - 180 лв.

30.12.2020

288 2
За няколко часа кабинетът похарчи 500 млн. лева

Коментари

Калпазанче

Говори се, че бивш модел на Визаж и спътница на  котарак мноо прилича на прекрасна госпожа с черна рокля и гривна... Не са за вярване подобни конспирации тип ЕЖК!

МладоликМъдрец

Много вълнуващи очи има новият корейски почетен консул.

wake_up
снимка на wake_up

Да си препостна поста от друго място

Завърши във випуска на дъщеря ми - гимназия задочно, с тройки по предметите - да минава от клас в клас. Майка й я пусна в ученическа възраст в бранша на моделите и при големите чичковци, и накрая стана консул. На Корея. Сигурно не знае кога е създадена Българската държава. 

Азбукарче

Дали има някакъв си конкурс, за да станеш някъде си почетен консул?

Образование? 

Чужд език, най-вече на страната, на която искаш да станеш почетен консул?

Други кандидати?

Ръст, тегло, цвят очи.....

Председател на изпитващото жури, състав на журито?

 

Фани ма де
снимка на Фани ма де

има 2 увиснали чужди 

Domi

Бишфи модели няма...тя е обучена за Амазонка, да хвърля копия и с двете ръце....едновременно....

Отровното соло

еле па с фостата как фурга, па връща и те така

d5555

Тая кифла коя е?

dembik

Циците ѝ приличат на естествени. Аферим, да живее българо-корейската дружба!

ppipi7766

Почетни консули на различни държави са Цветелина Бориславова - на Исландия, Георги Гергов - на Русия, бившия икономически министър Николай Василев - на Словения, Пламен Бобоков - на Украйна, Максим Бехар - на Сейшели, адвокатът Иван Тодоров - на Антигуа и Барбуда, Динко Динев - на Грузия, Левон Хампарцумян - на Канада и много други.

От тия който и да осъдиш  няма да сбъркаш, но с "имунитет" е трудно.

Не че ако подгонят Максим Бехар Сейшелите ще ни обявят война -справка Бобоков.

 

Звън®
снимка на Звън®

Виолета Сечкова принадлежи към семейството бръмбари сечковци (Cerambycidae). Женският бръмбар сечко снася яйцата си най-често в имотите на богати бръмбари. От яйцата се развиват ларви, които хранейки се прогризват проходи в субстрата и достигайки до фаза на имаго наследяват и бързо унищожават семейното имане. Характерно за женския бръмбар сечко са дългите му стройни крака, които често навирва нагоре за да съблазни мъжкия. Обикновено циците й са извити така че върховете сочат назад, напомняйки по този начин за рогата на Алпийския козирог или лисича муцунка. Някои представителки на това семейство са сред най-забележителните и красиви бръмбарки. Женските сечковци са изключително суетни и похотливи. Влече ги модния подиум и телевизията. Перверзно обичат камерата да ги следва навред - в леглото, банята, кенефа или дори докато музицират на фагот. Често ентомологизите бъркат женския бръмбар сечко с бръмбара курва. Външните белези и поведението на двете семейства са сходни. Разпътни, креватни ненаситнички, готови да се отдадат на всеки попаднал им под ръка пощальон, подполковник или свещеник. Все пак женският сечко се отличава от бръмбара курва. Когато сеччковите цици и задник започват да увистват, тя се превръща в бръмбар-почетен консул. Обикновено трансформацията става за една нощ. Докато мъжкият сечко мачка с предните си крачета топченца хашиш или шмърка кокаин, женската му другарка вири задните си крачета, а на сутринта разбира, че е станала почетен консул на империята на Скрофоидите, обитаваща пространството около Сириус.

Фани ма де
снимка на Фани ма де

абе ф булгаристан адвокат  титла ли стана?че го изписват?

те докторите не ги титулуват...и най ми смеш но шеф  нам кой си па то проз готвач

 

 

а какоф бизнес имат тея че са зели 60 милиона? по заобиколен път?

atlantis

Всичките работи дето прави, ги прави, след като избута Мария Игнатова от Сталийски. Първо избута една друга Мария - гаджето на Павел, брат на Игнатова. Той я запозна със сестра си и котарака. И след това и беше лесно. Преди това беше никоя.

Влез или се регистрирай за да коментираш