facebook
twitter

ГОРЕЩИ НОВИНИ / България

Десислава Радева атакува Цвета Караянчева на тема "спалня"

9101
 Фейсбук

Малко се засегнах като стана дума за спални вчера. Иска ми се да уточня, че има случаи, в които и службите са безсилни... Love conquers all“.

Това написа на профила си във "Фейсбук" късно снощи съпругата на президента Румен Радев - Десислава Радева. Към публикацията тя е прикачила и две снимки - нейна с президента и една на председателката на парламента Цвета Караянчева със съпруга ѝ.

Публикацията на Десислава Радева е в отговор на публикация на Караянчева малко по-рано вчера. В нея председателката на парламента написа:

"Президентът Радев вижда сянката на службите да наднича в спалнята му. Не е сериозно един битов казус, около кариерното развитие на съпругата му, да се превръща в тема на деня и повод държавният глава да пророкува оставки, падане на правителството и назначаване на служебен кабинет. Годината е 2020 и разделението на властите е защитено от Конституцията, г-н Радев. Не полицията, а народната милиция респектираше несъгласните българи, но това се случваше по времето на един друг режим, за който с носталгия си спомня партията, която Ви издигна.Тогава хората бяха въдворявани в лагери дори без намесата на разузнавателни средства. Достатъчно бе един донос.
Така че, нека да не изпадаме в параноя, да не вадим скелети от гардероба и да не сеем раздори. Правителството стои стабилно, а личната вендета, която преследва президентът Радев, няма да доведе до нищо добро. Демонстрациите на накърнена чест не са продуктивни, дори за хора, които идват от армията. Явно г-н президентът, е добър в изпълняването на заповеди, но да си лидер в политиката е нещо съвсем друго
."

72

Влез или се регистрирай за да коментираш

Още

Наглост на деня - Цвета Караянчева

03.04.2020

4807 4
Парламентът спира с редовните заседания

26.03.2020

Обновена

ЛЮДМИЛ ИЛИЕВ

3460 42
Политолог: Депутатите нарушават конституцията, като спряха работа

27.03.2020

2211 12

Коментари

Страници

ArcheoBG

За пореден път Десито демострира класа и стил на махленска клюкарка :-D

sega_reader

"Първа гъбка траляля, втора гъбка траляля, трета гъбка, трета гъбка, трета гъбка траляля..."

rorik

Хи,хи!

Мъже си имаме , к"во ли  не праят за жени , ама и жените не им отстъпват.

Хванаха се за косите .

Бранят си спалните.

Ще оцелеем !

Нафарфор

Очаквам Чехлю да даде пресконференция по темата.

Direktiva

 Президентът да напрай едно коремно и да им покаже на тия женорля, как стоят работите!

nobody2

цветето е наясно със запетайките точно колкото с географията. от кърджали толкова. и за АrcheoBG същото количество.

Direktiva

 Деситу е фанала Бога за рога и си й личи!

VBA...

Какво ти е направила жената и какво и личи?

 Спрете да ядете бонбони! Захар ще ви хване.

 

 

inventus

Нормално е службите да се интересуват от места където нещо се случва. Там където нищо не се случва няма смисъл да се хаби ресурс.Така бих отговорил и на двете дами.Щото и от тях зависи.Тези които са запознати с новите технологии казват че жената била като уайфая /както му казват сега на безжичната връзка/. Вижда всички но се свързва с най силният. А мъжът бил като блуту или инфраред...бъркам ги малко двата щата...докато е наблизо връзката е добра но отдалечи ли се търси нови устройства.Да го имат пред вид!

Biberkov

Като гледам каква яростна превъзбуда има по отношение на тея две шматки - явно много спални са затънали в тишина и хората компенсират.

inventus

Биберков! Ако се интересувате от спалнята /като мебел/ имайте пред вид че тази ни е третата която чупим с жената. От младини така ни провървя.Не са виновни мебелистите.Те правят каквото могат.

Biberkov

Винаги е смешно , когато мъж сам се хвали с креватни подвизи.

inventus

Колега нима не схващате че още от първия си коментар иронизирам случката? Поднасят ни зрелища колега...и сух хляб! Рецептата е изпитана още от римските императори и консули. Работи.А покрай зрелищата властниците си редят игричките...Не го изживявай! Ще свикнеш. Винаги така е било.

LePenseur
снимка на LePenseur

Само една простачка може да подмята за спалнята на друга жена. Остава да ѝ напише "Я си погледни чаршавите, ма!". За каква параноя говори, като Радев наистина са го подслушвали? А локумите за народната милиция и доносите издават една тъпачка. Това ли ни е Народното събрание, боже?!

ЗИП
снимка на ЗИП

 Деси Радева клъвва Караянчева мноо тънко.

 

Да си премерим мъжете с една дума...

 

:)

 

Дали Караянчева е чувала за "Love qonquers all" и единствения албум на Пърпъл с Джо Лин Търнър е под въпрос...

 

https://www.youtube.com/watch?v=kR5YqaKLYWU

 

Радев ходи на опера, Радева си пада по рокмузиката. 

 

Въобще изящен опит да се покаже различие с народняците от ГЕРБ.....

 

:)

 

 

Nashenec

На герберска калинка такива намеци не минават. Тя затова си е калинка - знае само да хрупа детелинки.

KTP

Въобще изящен опит да се покаже различие с народняците от ГЕРБ...

Ся, относно "народняците" от ГЕРБ, винаги съм казвал че това са неуспели кариеристи и обикновенно бивши комунисти 3 и 4 качество... и като проследим действията на назначените от ГЕРБ кадри се убеждаваме че не е случайно че до момента въпросните кадри НЕ са успявали. Терминът "калинка" не се появи туку тъй. Въобще там има някаква подтискаща бездарност и некадърност, съчетана с липса на въображение, късогледство, стахопочитание и сляпо подчинение на Лидера + склонност към гешефтарство и газене на законите и морала... Въобще положението с кадрите там е повече от трагично. Не е чудно че с каквото и да се захванат то изглежда като писано на коляно от хора със специални потребности... много са зле. 

segal

Те да хрупаха детелинки, ама ръбат суджук от най-скъпия, пък без да плащат. Те това са гербавите калинки. 

Buntaru

Добре бе, тая проста втора жена на Радев не се ли усеща че постоянно го излага. Той жена си не може да озапти, тръгнал БГ да оправя. После не бил чехльо.

Nashenec

Малей, а герберите ми говорят за равенство на половете. Пък и ни предлагаха "мама" за президентка.

А и ни демонстрират достойно поведение на бивш президент от полите на жена му, довело то прякора "чехльо". Не че този като президент беше по-различен - май сме нямали случай, в който жената на президента да отказва да е "първа дама", а и да роди от друг.

Aniki

Знаеш ли вица за "Зайко, ти май пак си без шапка"? Така е и с жената на президента. Каквото и да прави щяхте да имате такова мнение за нея просто защото се чудите откъде да изсмучите компромати. А в същност трябва да се радвате, че президента има жена и най-важното - че е жена.

hamer

За жената на Чехлю ли говориш? За Юлиана, която не го бръснеше за слива мъжа си, да не говорим  какво правеше с  вожда му ББ във ФБ? ?

VBA...

А ти с розовите очила, сигурен ли си, че си опазил поредната си жена?

 

 Не е хубаво да гледаш в чуждата чиния. Не е културно.

ЗИП
снимка на ЗИП

Ти нещо тотално си се объркал.

 

Радева играе с черните ! Тя само отговаря....

 

:)

Жозефа
снимка на Жозефа

Хванаха се за косите .

 

Не са. Патиците се опитват да я кълват, но госпожа Радева ги попилява.  Елегантно. И редовно. ??

Buntaru

Тая нарцистична жена вреди на Президента повече отколкото всички други политици. Но нищо чудно. На военните жените са ... .

ЗТБХЦ

Деса Фейсбукеса е доказана простакеса, която с нищо не допринася за подобряване на публичния образ на съпруга си.

Точно обратното върши с изявите си, което обаче мен само ме радва. Нека продължава в същия дух, ден след ден! ?

mi6osp.

Разликата между интелекта на пекинска патица и на човек, показно.

 

Жозефа
снимка на Жозефа

Добре бе, тая проста втора жена на Радев не се ли усеща че постоянно го излага. Той жена си не може да озапти, тръгнал БГ да оправя. После не бил чехльо.

Не е добре, господине. Но май няма как да разберете и да се извисите - манталитетът на махленка не ви позволява.  ?

Звън®
снимка на Звън®

Малко се засегнах като стана дума за спални вчера. Иска ми се да уточня, че има случаи, в които и службите са безсилни..

Не мога да разбера намека на Радева за ролята на службите в спалнята. Да не би тайно задължение на НСО е грижата за сексуалното благополучие на охраняваните лице? Я по-добре да надникнем в устава на НСО за извършване на охранителна дейност в спални помещения. Ето любопитни извадки от него.

 

Чл. 3

При всички случаи спалнята на охранявато лице следва да е непрестанна - от момента на влизането на обекта в нея, докато  окончателно напускане. 

 

Чл. 11 алинея 3

Дежурният по спалня е длъжен преди настъпване на нощния сън щателно да провери:

- дали под кревата няма укрити хора (без значение дали са голи или не) и/или предмети;

- техническото състояние на легловата конструкция - здравина на рамата, ресорите на матрака, гумите и маслото;

 

Чл. 11 алинея 6
Когато обектът се оттегли за нощен сън, дежурният по спалня заема разпоредената от командира му позиция, на не повече от 2 метра от вратата на спалното помещение. При долавяне на подозрителни звуци или при сигнал от датчиците за шум, той е длъжен да реагира незабавно. Дежурният трябва решително, но и деликатно да се намеси. Особено важна е реакцията му, когато засечените звуци са от любовно същество - скърцане на креват, стенания, призивни подканяния ("Ох", "Ах", "Не сприрай гласуването", "Дай ясен и категоричен сигнал").

Внимание! При данни, че охраняваният обект практикува Кама сутра техники, дежурният по спалня трябва да е готов и за оказване медицинска или сексуална помощ!

Страници

Влез или се регистрирай за да коментираш

×