Quantcast
Цветанов: Министрите уволняваха по списъци на ДПС | СЕГА
facebook
twitter

ГОРЕЩИ НОВИНИ / България

Цветанов: Министрите уволняваха по списъци на ДПС

Бившият втори в ГЕРБ се описа като дисидент в партията и борец срещу едноличното управление на Борисов
Обновена
8 726
 МИХАЕЛА КАТЕРИНСКА
Цветан Цветанов

"Хора се уволняваха от министрите в услуга на една или друга политическа сила. ДПС бяха обслужвани с всичките горски в цялата страна. Никой не ги защитаваше освен мен. Премиерът беше разпоредил на Порожанов да се срещне с Мустафа Карадайъ, имаше списък за уволнения, аз спрях този списък". Това обяви Цветан Цветанов пред Нова телевизия тази сутрин. В участието си Цветанов - преди най-близкият човек до Борисов, а сега лидер на собствена партия, се описа като дисидент в ГЕРБ, борец срещу едноличното управление на Борисов.

"Ако тези уволнения бяха започнали да се случват, аз щях да направя публичен този разговор. Докато бях в парламента, заедно с колегите, които споделяха тези тревоги, съм се противопоставял на тези безобразия. Аз бях буфер, който понасяше негативите на тези събития", заяви Цветанов. Той твърди, че не е допуснал да бъде толкова близък до Борисов, че да попадне в скандалите със записите и пр.

Цветанов специално открои вътрешната битка в ГЕРБ с Георги Харизанов - преди съден за злоупотреби като шеф на "Напоителни системи", а сега смятан за особено близък на Борисов. "Бил съм против влизането на дадени хора в листите на ГЕРБ, защото съм смятал, че те нямат необходимия обществен имидж", каза по адрес на Харизанов новоизпеченият партиен лидер и разкри, че Борисов е настоявал да го вкара в листите. На Томислав Дончев върна за острите реплики по повод апартамента, че нищо не е свършил за електронното управление.

За себе си Цветанов каза, че е бил всеотдаен и винаги е работил за кауза. "Аз не съм предал ГЕРБ, ГЕРБ предаде ценностите на партията. Предателство е да останеш и да продължаваш да правиш това, което е против твоето усещане и съществуване на политическата сцена", каза още той. На въпрос има ли пълно с информация чекмедже, поясни, че няма папки и няма информация никъде, освен в главата си. За съмненията в ГЕРБ, че той е правил снимките на премиерското чекмедже, Цветанов заяви: "Не мога да бъда аз, и не може да бъде мъж. Всякакъв режим в пространствата на вилата, достъпът до по-интимната част трябва да е осигурен с разрешение на премиера и на НСО".

ОТВЕТЕН УДАР
ГЕРБ на свой ред обвини бившия си съпартиец в еднолично управление и лъжи. "Всяка дума от Цветанов подлагайте на съмнение. Този човек не напусна доброволно ГЕРБ, той управляваше еднолично и не даваше да се чуе чуждо мнение. За този човек важи поговорката: "Крадецът вика - дръжте крадеца", коментира пред "Дневник" членът на Изпълнителната комисия на ГЕРБ Тодор Тодоров.

"Ако Цветан Цветанов не е споделял ценностите на ГЕРБ, трябваше по-рано да напусне партията", коментира Менда Стоянова, цитирана от новини.бг. Стоянова допълни, че познава Цветанов като балансиран в решенията човек и е изненадана от неговите крайни позиции и крайно отношение към политиката на ГЕРБ, в която дълго време е участвал.

Ключови думи:

Цветан Цветанов
85

Влез или се регистрирай за да коментираш

Още

Прокурорката, оневинила Цветанов за Апартаментгейт, иска да е спецшеф

26.10.2020

2190 1
Цветанов: Борисов маневрираше, за да прокара руските интереси

24.10.2020

3950 36
ДПС настоя Брюксел да защити Доган от българските медии

23.10.2020

ЛЮДМИЛ ИЛИЕВ

3315 24

Коментари

Страници

Rosen Nedyalkov

Света вода ненапита, а?

sega_reader

Вода ненапита, сълза от сърна и най-важното, вече е с брада.

Същински десидент.

А не се вижда, че брадата му отива като на свинче звънче, като на кокошка брошка.

Пак ще задам въпроса, на който няма отговор:

Защо партията на Цветанов е републиканска, след като той е рожба на демократическата партия на САЩ ?

Бонжуар

Това е просто фирма, табела.

В бантустана всички политически пермутации от "демос" се изтъркаха до нецензурност. И понеже официално Цецоу не може да прогласи ГРОБ-2, или Летерасти, та водещите го сахибски офицери ги оформиха кат "републиканци". 

segal

Защото ще има и "монархисти за България". 

Първо ще гласуват за монархия, после ще избират някого за цар. 
Президентската република я прескочиха. 
 

TheOwl
снимка на TheOwl

Премиерът беше разпоредил на Порожанов да се срещне с Мустафа Карадайъ, имаше списък за уволнения, аз спрях този списък".

...

"Ако тези уволнения бяха започнали да се случват, аз щях да направя публичен този разговор

😂

Брех, почнах да се чудя кой е бил шефа в ГЕРБ ?!

Имало договорки, щото имало един списък за уволнения, но никой не бил уволнен.

Покъртително. 

Цветанов няма да спечели много на следващите избори. 

Подобна политика на създаване на интриги не носи нищо добро за никого.

Balamurnik

Да бе! Цирк Буш.

Нищо чудно тримата със Севда-Шехерезадата да са измислили тая сценка.

Всички недоволни от Баце трябва да бъдат поети от Цвъки, за да не се разкъсват редиците на гласоподавателите.

Абсурдно е някой да твърди, че Цвъки играе против Боко. Не че не му се ще! Ще му се, но е принуден да участва в сценката.

atlantis

Брех, язък, че си се самонарекъл бухал. Мъдър си колкото поцинкована кофа. От как ГЕРБ съществува, Цветанов е този, който създаде и общува с първичните партиини организации в цялата страна. БиБитко ни веднъж не се веснал освен в някоя столична или пловдивска такава. Изобщо не познава структурите си с малки изключения и то пак на посещаваните от него. Сега Цветанов пак обикаля по страната, като отцепва цели партийни организации на ГЕРБ. Така, както правеше едно време с партийните структури на БСП. А защо на БСП? Ами, защото той беше организатор на БСП по изборите, барабар с първия си приятел Веселин Маринов и познаваше партийните председатели по села и паланки. Когато тръгна да създава ГЕРБ, като втори човек, той отмъкна, както сега прави, цели партийни организации на БСП. Ма ти откъде да знаеш, като будуваш само нощно време, а тези неща се вършат денем. 

 

Хулиган

👍

Паметливите помнят, че цялата партия беше създадена като циркова трупа...

http://www.drago.info/index.php/2018/04/17/resihme-problema-na-formalnia-lider/

редник

Видя се един прероден Цветанов...

Катарзис.

Невероятно, но говори ясно, премерено и спокойно.

аман бе

Невероятно но факт. Откак се раздели с ББ, от време на време почти му се разбира какво иска да каже.

DIMM

Брях !? Възможно ли е да има човек, който да бие бат' Бойко по гьонсуратлък ??

Тъмно пиво

Що бе? Бат' Бойко би ли вече Станишев по гьонсуратлък?

Леля_Стойка_III

Га яди кифтета ни рива! Защо тогава не е казал за тоя списък, айде де ... Може да сме късопаметен и прост народ, ама още помним кви ги твори Цветанът на мисълта!

nebenebe

Това е покъртително! Какво ли има да видим още? Като се отпуши Маркуча. Интересно си живеем.

тютюн
"Не мога да бъда аз, и не може да бъде мъж. Всякакъв режим в пространствата на вилата, достъпът до по-интимната част трябва да е осигурен с разрешение на премиера и на НСО"
Не съм сигурен, дали разбирам горното, но защо да не може да бъде мъш?😂
Минувача
снимка на Минувача

Излязъл Цецо от ГЕРБ, изкъпал се и ГЕРБ се свлякъл в канала. Чисто и просто.

 

Светозар

Да живее ГЕРБ (Граби Евра и Раздава Бахур)

Evasion

... се просълзих... на каква мъка и тормоз е бил подложен горикя цвък...

noooo1

Цвинокио накрая ще се окаже защитЕн свидетел. :)))

Тотко

Този човек с променена визия дали смята, че всички българи са толкова тъпи, че да не си спомнят как лично той от екраните на всички телевизии громеше враговете на ГРОб  и доказваше своята вечна вярност на БОСА?Дали смята, че никой не помни историята с бебетата от Свищов, историята с шестте апартамента, а също така и как той днес живее в апратамента , който изнуди от шефовете на Артекс да му продадат на цени, като в Ихтиман?Дали младите хора не знаят, как щерка му / коята е # УМНА   #,като него си намери работа с космическа заплата при кака Сталинка в Световната банка?

Хората те мразят дори повече от Боко ,другарю Цветанов и не се надай, че ТИ ще поемеш щафетата от бившия си шеф.Твоята квалификация е на шофьор и учител по физическо.Акъл и визия на политик никога няма да имаш, защото природно си ощетен!!!

Сгугню
снимка на Сгугню

Цветанов няма да спечели много на следващите избори. 

Подобна политика на създаване на интриги не носи нищо добро за никого.

Че няма да спечели - няма.

Но що пък да не мъти водата на Борисов и да не му изнася кирливите ризи?

От туй народът само полза ще има.

TheOwl
снимка на TheOwl

До тук, никакви кирливи ризи. Дори да има (навсякъде има такива), ще му е адски трудно да се дистанцира. Тоест, ще се самонатопи. Което нямаше да е проблем за него, ако нямаше политически амбиции. 

Интервал

Сгуг, а си мислех, че дъното е в зрителното поле 😁👍 Колко наивно от моя страна.

първолета

Ба... никакви!? Уволненията по списък от ДПС и други партии си е мнооого кирлива риза. И се нарежда до собствения му глас в едни записи да се "изгори" някой, да се удари бизнес. И тефтерче имаше едно със същите записи, макар че то мистериозно изчезна. Така че, това си е устойчиво поведение на ББ. Никакви случайности.

TheOwl
снимка на TheOwl

На въпрос има ли пълно с информация чекмедже, поясни, че няма папки и няма информация никъде, освен в главата си. 

Не е глупав Цветанов, хич не е глупав. Ако каже, че има, ще се повлекат много въпроси - защо си е мълчал и т.н. Ако каже, че няма, ще оневини Борисов и ще му помогне, така да се каже.

Затова остави всичко на фантазиите на слушателите/читателите 😁

noooo1

Истината е, че Цвинокио бе втори в йерархичната мафиотска структура. В повечето случаи изпълняваше нарежданията на БайХ, но не забравяше да уреди и себе си. В структурата на партията успя да сложи много свои хора, което е видно от последните събития - масово напускане на партията в отделни региони. В момента, покрай закуските в Белия дом, може да си приказва каквото му скимне, а БайХ ще мълчи и ще хапе устни. На следващите избори очаквам да отхапе поне 2% от твърдите гласоподаватели на партията МУ.

TheOwl
снимка на TheOwl

Никой не обича предателите и ако вземе повече от 1% ще е абсолютен успех за него.

noooo1

То и мафията не е много на почит, но виж какво става у нас - десет години управлява.

Тъмно пиво

Не си прав! А виж Борисов - предаде БКП, предаде СИК, дори Цветелина предаде. Ама бие на избори всички наред!

Nashenec

Нищо ново за последните 30 г. - за да се издигнеш трябва да стъпчеш публично човека, който те е издигнал. Така се разцепи държавата - бивши комсомолци и неуспели комунисти решиха да се пишат десиденти и направиха СДС. За да се преборят с БКП те направиха явни всички глупости на БКП и на България, включително ни "топяха" на демократична Европа и Америка.

Десетина години по-мъсно СДС вече беше нароено и отново слушахме вътрешни новини след катарзиса на отцепилите се. Пак същата простотия.

Видяхме го даже и при ДПС - Лютвито се напна, ама нещо не му стигна много силата за по-сериозно разцепление.

В БСП този сценарий го гледаме последните 3 г., т.е. от момента в който Нинова реши да не играе по свирката на евро-леберало-социалдемократично лоби (и те не знаят какви са) в лицето на Станишев, Миков, гергов и сие. Кога загубилата група ще се махне не се знае, но че ще стане няма съмнение. Е, може ида се "пребоядиса" за да остане. 

Сега Цвъки започва същата игра с ГЕРБ. И отново новият няма нищо общо с глупостите на партията си, които показва. А и се е борил срещу тях. 

 

Леле, колко мирише на разлагащо се от такива нови и чисти политици!

Страници

Влез или се регистрирай за да коментираш