facebook
twitter

После

Професионалисти

Сделка или що?

557

Цветан Цветанов в момента обяснява поне в две посоки, че не е направил сделка, а в трета посока обяснява, че сделка има, но тя е почтена. 

Не е направил сделка с БСП за ЦИК. Но пък в парламента внезапно се яви 1 (един) БСП депутат, за да внесе предложение на червените за член на ЦИК, което предложение от ГЕРБ веднагически обявиха, че ще подкрепят, но сделка няма! БСП остава извън парламента и от месец насам това с ЦИК е единственото им парламентарно действие.

Цветанов не е правил сделка и с "Воля", които тръгнаха да напускат парламента, пък Марешки каза, че нещо не са го разбрали правилно и си уговориха една среща на партийните групи. ГЕРБ и "Воля" проведоха в сряда тази среща и установиха, че нямат съществени различия, говориха час и половина по "секторните политики" и после на 20-минутна пресконфренция обясняваха, че сделка между двете партии няма, като г-н Марешки се увлече от тази мисъл и произнесе драматичен монолог на тема (цитат по смисъл) - "вижда ви се странно, защото 30 години никой не е работил по тоя начин, но пазарлъци и политически брокерство при нас няма!" За Марешки срещата била много важна и той си направил изводи, пък се впечатлил от "явния професионализъм" на ГЕРБ. Това му дало възможност да се запознае както трябва с програмата на ГЕРБ и установил, че работата върви съвсем правилно! 

Цветанов по едно време май се разтревожи да не изпусне Марешки някоя извънредна дивотия и набързо закри пресконференцията. 

Единствената сделка, която Цветанов все пак е направил, е сделката за новия му имот. Тази сделка, читателю, и без да навлизаме в детайлите, сам знаеш, че е колкото почтена, толкова изгодна. 

Все още няма коментари

Още

Антикорупционната комисия мълчи за старата проверка на Цветанов
И Борисов бе даден на прокурор заради недекларирана постройка

23.05.2019

Мартин Георгиев

4359 4
Цветан Цветанов сложи носия за 150 чевермета в Златоград

04.05.2019

13902 47

Влез или се регистрирай за да коментираш

×