Quantcast
Ремонтиум мобиле | СЕГА
facebook
twitter

После

Прелет над печата

Ремонтиум мобиле

458

Прелитащият прочете новина в "Труд" - "Строят 120 детски площадки в София" - и му прилоша. 

Тръгнаха му едни киселини, едно неразположение, едва ли не ишиас от мъка! 

Как да не му прилошее на човек, като си представи примерно ремонта на "Граф Игнатиев" - той се проточи като "Дързост и красота", измъчи софиянци, утрепа бизнеса на сума народ, който фалира покрай ремонта, мина през какви ли не фази, ремонта на ремонта, анекс на анекса, грозотия до скъпотия... Междувременно и хора се пребиха в новите красотички на Фандъкова. 

Самата кметица пък нещо умува: "Фандъкова ще прави анализ на всички 10 години свое кметуване, за да реши кандидатира ли се пак", информира "24 часа"

Ние знаем какво представлява "анализът" - чака се последната заповед от Бойко Борисов. Каквото каже той, това ще направи Фандъкова. Така или иначе, след този грандиозен антиремонт Фандъкова не може да стане кметица отново, освен ако не отменят изборите. Колкото и да е застрелян избирателят, чак толкова гавра не може да понесе! 

Силни страсти предизвика и ремонтът на носа на попфолк идола Преслава. 

Женицата си коригирала носа, в резултат на което дни наред всякакви медии отразяват този факт с почти еднакви материали, цитирайки едни и същи мнения за Носа от интернет - явно отново някакъв клет пиарски шедьовър обикаля редакциите и улеснява медийните труженици с готов материал на животрептуща тема - в "Труд" са посветили на тоя изстрадал обонятелен орган цялата последна страница. 

А впрочем - уона-би ремонтьорите на съдебната система имат нов опонент в лицето на проф. Огнян Герджиков. Повечето от тия ремонтьори по различни причини считат фигурата на главния прокурор за особен проблем. Но бившият председател на парламента, юридически авторитет и детски поет вижда в същата фигура само хубави работи: "Добър като Цацаров трябва да е новият главен прокурор", цитира го "24 часа"

Ако не е толкова добър - един ремонт и ще стане! 

Още

Министър Петков разкри гигантски далавери и при ремонта на язовирите

12.06.2021

Обновена

23914
2 г. след ремонта „Графа" нито е готов, нито е хубав
БДЖ е подписала договори за 53 млн. лв. в "12 без 5"

01.06.2021

12668