Медия без
политическа реклама

Фейк бюлетин

Радев подари на Украйна дрона от спалнята на Борисов

Но и това се оказа хибридна атака с много подла цел...

Дронът пее свойта зла песен: Видях аз близо край София / Бастунбаши напреко на кревата...
Дронът пее свойта зла песен: Видях аз близо край София / Бастунбаши напреко на кревата...

LEND-LEASE

Президентът Радев, рицар от Ордена на Зелената жартиера, разби на клеветата зъба и опроверга злонамерените внушения, че ужким слага спирачки на помощта за Украйна. 

След като миналата година изпрати на колегата си Зеленски военна помощ във вид на зелени чорапи, днес той изпрати още една дарствена пратка за Въоръжените сили на Украйна. 

В знак на добра воля и с пожелание за много успехи на бойното поле президентът подари на украинските военни дрона, с който шпионираше интимния живот в спалнята на Борисов. 

Радев предаде тържествено дрона в украинското посолство и направи 20 лицеви опори пред красивата украинска посланичка, оглеждайки се за лост, на който да се метне за няколко коремни, набирания, склопки и други чалъми от войнишката гимнастика. 

Новата посланичка Олеся Ивашчук бе впечатлена от уменията на Радев, благодари за подаръка и покани президента да се запише на някой от курсовете ѝ за личностно развитие, защо не и на гещалт терапия!

Олеся Ищук.  Фото: facebook/Олеся Ищук
Олеся Ивашчук е възхитена и не може да свали усмивката от лицето си...

***

Радев намигнал на Олеся, включил си харизмата на 6, заръчал ѝ да прати дрона, без да отваря опаковката, за да не се повреди нещо, и си тръгнал с високо вдигнат юмрук, пеейки "Прощание славянки". 

Василий Иванович Агапкин: марш "Прощание славянки" (1912 год), аранжировка Леонтия Дунаева.Центральный военный оркестр Министерства Обороны Российской Федера...

Прощай, милый взгляд,
Не все из нас придут назад...

***

ПОДВОДНИТЕ КАМЪНИ

След като Радев си тръгнал от посолството обаче, хитрата Олеся все пак разопаковала пратката, направила, тъй да се каже, unboxing, разгледала дрона и установила нещо ужасно! 

От дрона не били изтрити записите от спалнята на Борисов. На кадрите имало такива потресаващи гледки, които в случай че стигнат до фронта, биха внесли непоправимо морално разложение във войската. Някои сцени се изпълнявали с 200 км/ч, в други пистолетът от нощното шкафче висял на стената. Пред камерата на дрона минали Мата Хари, кметът на Симитли, шлифери с тихи стъпки, куфарчета, кюлчета, пачки, сплескани оранжеви протектори. Шедьоври на световното изкуство изскачали иззад гардероба, а от самия гардероб се зъбели скелети...

"Хитрец си ти, Руменчо, хибридно човече!" - помислила си посланик Олеся, запазила си възмутителните кадри на флашка, изтрила ги от дрона, а после го пробвала и установила, че не се вдига. 

"Тоя дрон е като фалшивите заплахи за бомби в училищата. Чиста хибридка" - квалифицирала го Олеся. 

***

Freyas Leg Wraps Jarretière Metallic Green Rave Leg Wraps - Etsy France
Тайната униформа под доспехите на рицарите от Ордена на зелената жартиера. 

Още по темата