facebook
twitter

После

Триумф на джипката

Хакери боклуци с пръскачки накокържени!

автор
ИВО БАЛЕВ
786

Метнах се на джипката да направя един тур за овации, ленторезане, инспекция, рецитал на успехите и масова комуникация с елементи на желана действителност в реални граници. 

Натоварих джипката с боб, картофи, лютеница, свинско (собствено производство), ножици, кирки за първа копка, рецитатори, документалист (Лени Рифенщал) и други предмети от първа необходимост.

Тръгнахме с джипката и още на излизане от гаража някакви хакери проникнаха в управлението на поливната ми система и пръскачките ми измиха джипката, ама идеално, все едно е била на баня в КПКОНПИ! Даже си подадох главата да се наплискам, но Лени каза да затварям прозореца, че ще се намокри снимачната техника. Нажабурках се за последно и затворих. 

Потеглихме отново, а пиленцата в колата почнаха да ми чуруликат рецитал на успехите. Аз съм много добър шофьор и с едната ръка си мажех лицето със слънцезащитен крем - свинска мас, с другата ръка мятах пачки през прозореца като редосеялка, а с коя ръка управлявах джипа, питайте Шива, Буда и Лени Рифенщал! 

- Добър ден, добър ден! - виках на народа и мятах пачките, а сръчни и предприемчиви фигури разпределяха порциите с обръчообразни движения. 

- Добър ден, добър ден! - викаше в отговор народът и сияеше като намазан със свинска мас. 

Отидох до Крумовград да резна лентата на един златен рудник. 

Ама това градче е страхотно! То сградите му - санирани, Дъндито му - крокодил! Всичко си е както трябва, партиите са се обединили, няма разкол, няма етническо и междупартийно напрежение, всичко се разпределя точно и без кавги като един европейски ресор земеделие!

Резнах аз лентата на новия рудник, грейнах пак пред народа, блеснах като житата, разказах една приказка за планини от злато и благосъстояние, народът ме слуша зяпнал, та се наяде с мухи завалията. И нали съм си класик на популистическия сюрреализъм - така ги омаях, че после два дни са дъвкали мухи и са си викали един на друг - тоя човек ни нахрани с две празни приказки като Месия! 

Това Слави Трифонов може ли го, а? Да се пробва, нямам нищо против, и на него ще му дам една каруца да потегли това тегло народно, дето го теглим Бащиците на народите! Аз съм такъв - на злото отвръщам с добро. Досега не е имало човек, дето е тръгнал да ме уволнява - и да не го назнача някъде. Те ме уволняват, аз ги назначавам. Те ми викат - в затвора ще те вкараме, бандит, шайкаджия - аз ги вкарвам в парламента или им намирам занимания в наш интерес, вместо да се чудят каква мръсотия да ми измислят!

Сладките приказки са хубаво нещо, обаче тия хакери, като налазиха и системите на Дънди Крокодила, като се разбучаха ония ми ти турбини, като пръснаха едни пръскачки - окъпаха ме в злато, та засиях и лъснах бетер свинска мас! Абе, мръсни хакери терористи, как не ви беше грях, бе, това злато как ще го товаря в джипката, бе, къде ремарке да търся? Разгеле, закачихме на джипката една миньорска вагонетка, та направихме композицията, барем пътища има в тая държава! 

Огрях там, колкото огрях, тръгнах да си ходя. 

Таман да влезна в джипката, накачулиха ме жорнальори. Викат - как ше коментирате... Лени ми шътка - не коментирай! 

Добре, ама тия боклуци хакери, вълшебници, вещери и диверсанти накокържени взеха, че ми хакнаха централния мозък. И като пръснаха тия ми ти мозъчни пръскачки - всичките жорнальори окъпах  като свине с пожарникарска пяна. 

 

Все още няма коментари

Още

Язовир "Студена" е източен през пръскачките на парламента
Срещнаха се два джипа

10.12.2019

Георги Гълов 

874
Ако екзистенциалистите бяха Цецерон, Пръскачка, Сокол, Шиши и Ангел
Ако екзистенциалистите бяха Цецерон, Пръскачка, Сокол, Шиши и Ангел

01.10.2019

1377 1

Влез или се регистрирай за да коментираш