Quantcast

Медия без
политическа реклама

Фейк бюлетин

ББ разтури вражеско джамборе, обади се, че имало бомба

Като разбраха каква е адската машина(ция), ПП-ДБ си изядоха вратовръзките от яд

Pixabay
Оранжева изненада...

SPY ON ME BABY!

Предизборната кампания се нагорещи, а Бойко Борисов подпали фитила на истинска политическа бомба.

Той се изхитри да развали партийно събитие на ПП-ДБ, използвайки нещо като телефонен тероризъм, но с толкова хитра формулировка, че поведението му да не е съставомерно. (Формално легитимно, по същество - издевателство.)

Борисов научил, че ПП и ДБ имат парти с голяма веселба и решил да им направи мръсно по примера на многобройните фалшиви сигнали от последните дни за бомби по училищата. Той също подаде сигнал за бомба и партито на партийните врагове се разпадна като кристална ваза, която не търпи омраза.

Хитрият политик, вместо да прати анонимен сигнал, лично се обадил на политическите си опоненти, от собствения си телефон, гарантирайки с името си, че на партито им ще ги изненада бомба!

***

Кирил Петков, който приел обаждането, захвърлил пицата и питието си, наострил уши.

- Това сигурно е някакъв майтап! Как така бомба! - чудел се какво да мисли Кирил Петков, като дал знак на съпартийци и съкоалиционери да прекратят забавата.

- Няма никакъв майтап - уверил го Борисов. - Аз не говоря празни приказки, залагам си името, имам сведения от партньорски служби. Вашето партийно събиране е парти с изненада, а изненадата е бомба! Ако лъжа, ще ме осъдите и ще понеса големи щети. Обаждам се по човешки, може да сме опоненти, но не ви желая злото.

Кирил Петков повярвал на Борисов и нямало как - разтурил партито с всичките му весели елементи и всички се разотишли с повехнало настроение.

Последен си тръгнал Петков с най-най-близките и верни съратници, когато на терена на разтуреното джамборе се появила Мата Хари с голям пакет оранжеви протектори, надути като парти балони.


Supriseeee!

***

- Изненадааааа! - викнала Мата Хари. - Аз съм секс бомба от старата школа!... Що се разотивате бе, нося ви цяла чанта пачки и кюлчета да се снимаме и да ги мятаме като салфетки! - смеела се опитната аферистка, но на Петков не му било до смях.

Като разбрал как са го изпързаляли, Кирил Петков се вкиснал като цял бидон с кисело зеле.

- Това не е адска машина. Това е машинация-куролация! Машинациция! - ядосвал се Киро, но нямало що да стори.

Само се обадил на другите пишман парти партийци да им каже как са се прецакали и от яд всички си изяли вратовръзките чак до възлите.

Сигнали за бомби постъпват паралелно в училища в няколко европейски държави, не само у нас. Те не са реални и целят всяване на страх. Водещата версия е, че става въпрос за хибридни атаки, свързани с Русия.

 

Още по темата