facebook
twitter

Чужбина

Видеозапис уличи Борис Джонсън в нова лъжа

2 378
 ЕПА/БГНЕС
Борис Джонсън

Фаворитът за лидерския пост в британската Консервативна партия и за премиер Борис Джонсън беше уличен в лъжа от видеозапис, разпространен от в. "Обзървър". От него стана ясно, че той е общувал със Стив Банън, бивш главен стратег на президента на САЩ Доналд Тръмп, макар че Джонсън категорично отрича да се е срещал с американеца. Видеото обаче показва как Джонсън обсъжда с Банън своя реч малко преди да подаде оставка като външен министър през юли м.г. Американецът му дава препоръки и дори заявява: "Да видим дали ще успее да свали британското правителство". Банън също така споменава, че двамата добре се познават покрай кампанията за Брекзит. Видеоклипът е бил като част от снимките на документален филм за дейността на Банън.

Това е пореден скандал с участието на Борис Джонсън. През уикенда в дома му в Лондон пристигнаха полицаи заради скандал с приятелката му. Той отказа да коментира случая. Преди две седмици британски съд отказа да съди бившия външен министър за разпространени неверни данни за това колко ще струва оставането на Великобритания в ЕС.

Борис Джонсън и Джеръми Хънт са двамата претенденти, които останаха да се борят за лидерския пост в Консервативната партия през юли. 

9

Влез или се регистрирай за да коментираш

Още

С котка срещу стените помежду ни
Българските кандидати за английски университети са намалели с 10%
139 000 българи кандидатстват за статут във Великобритания

12.02.2020

372 2

Коментари

dream team
снимка на dream team

Тоя лъже повече от наш Боко.

Slava
снимка на Slava

Този лъже повече от Тръмп.

Сичко е шес

Значи става.

Mrx

 

 Забравили са лъжата за Новичока по аферата Скрипал. Тогава той каза, че лабораторията го доказала, пък шефът на лабораторията отхвърли това твърдение. Въобще му идва отвътре да послъгва чилякът.  Съжалявам, че носи българско име. 

IvanM

Съжалявам, че носи българско име. 

 

Той може и поради тази причина да е добър в лъжите

Миряна Б.

Борис е и руско име. И те имат цар Борис - Годунов. Четете Пушкин. Като свършил пиесата си за царя, възкликнал: ай да Пушкин, ай да сукин сын! Гледайте в Большой театр и операта на Мусоргский! Но настоявайте да е с участието на Фьодор Шаляпин!

КХм,кхм. Всуе. Затова пък ще ви възприемат като познавач.

Миряна Б.

 

Най-покъртителната реплика в пиесата и операта е : "И мальчики кровавые в глазах"в устата на царя. В това е и трагедията му. Но - да се чете трябва, да се чете!

 

Лека!

Казуса
снимка на Казуса

Лъженето е нормалното и перманентно състояние на англо-сакските политици. Като почнем от Българската следа в атентана срещу папата, минем през уж биологическото оръжие на Садам Хюсеин и стигнем до аферата "Скрипал"?

Някой учуден от лъготеното на англо-сакса, освен разни изплакнати мозъци - фенове на съответната култура и пропаганда?

Карапетров

?

 

И аз се помъчих да се сетя за някоя нелъжа, дошла от там, но не успях (а помня доста отдавна).

Влез или се регистрирай за да коментираш

×