facebook
twitter

Справочник

Седмичен хороскоп

6 806

Овен

Бъдете умерени

Ако добре се възползвате от създалите се ситуации около вас, ще бележите успехи. Бъдете умерени и не прекалявайте с нищо – така ще се погрижите за здравето си. Самотните представители на този зодиакален знак могат да срещат любовта и ако това се случи, да се замислят за нещо по-сериозно, например сключване на брак. Тази седмица е прекрасно време да демонстрирате творческия си потенциал, да използвате уменията си в собствен бизнес, хоби, да сбъднете своя мечта. В края на седмицата разговорите за пари са тема номер едно. Бъдете предпазливи и търсете втори източник на информация, ако се налага да вземате решения.

Телец

Доверете се на интуицията си

Бъдете добри и с позитивно отношение към другите, защото събитията могат да ви подтикнат към всякакви емоции. За вас започва изключително благоприятен период по отношение както на вашите финанси, така и на бизнес начинанията ви. Мъжете от зодията трябва да пропъдят досадното чувство, че никой не ги разбира. В средата на седмицата очаквайте приходи от допълнителна работа. Грижете се за здравето си. Семейството и приятелите ви биха желали да прекарат с вас повече време, не им отказвайте. През седмицата интуицията ви е особено изострена, използвайте я по предназначение.

 

Близнаци

Нови възможности на хоризонта

Ако една врата се затвори пред вас, твърде вероятно е да се отвори друга, при това все повече ще можете да разчитате на по-голяма чуваемост на собствените ви думи, разбиране и т.н. Ако обедините усилията си и сключите делови договори през седмицата, а може и партньорство, те обещават да бъдат доста престижни и обогатяващи. Някои от представителите на зодията може да прибягнат до заеми или да поискат от роднини. Без затруднения ще създавате нови връзки и ще разширявате кръгозора си, това са все неща, които ви се отдават. Вашето здраве и енергичност през седмицата са завидни.

 

Рак
Трудно ви е да се съсредоточите
Утре ще ви зарадва новина. Понеделник и вторник са неприятни. Пазете се от скандали. В сряда ще обмисляте ситуация от лично естество. Труден и нервен се оказва четвъртък. Петък ще е хубав за разбирателство с някого. През идващите седем дни интелигентността ви ще бъде добре развита. Умът ви ще е бърз, а любопитството - всеобхватно. Ако успеете да се самоконтролирате, ще постигнете всичко. Единственият ви проблем, но доста съществен, е, че самоконтролът ви ще е доста слаб. Затова най-вероятно ще ви липсва упоритостта да довършите онова, което сте започнали
.

 

Лъв
Ще бъдете чувствителни, но и силни
Днес денят е благоприятен за материални дела, а утре се очертават контакти. Понеделник ще премине успешно, а вторник ще ви зарадва с новини. В сряда ще действате активно и ще имате контакти с административни ръководители или с юристи. Четвъртък ще ви донесе пари, а петък е натоварен. Ще бъдете чувствителни, но и силни. Ясно изразена при вас ще е нуждата от обич и ласкателства. Свободолюбието ви ще е силно развито и няма да търпите никой да ви се налага. Това се отнася повече за жените от тази зодия, които, за да постигнат своето, са способни да направят чудеса.

 

Дева
Ще се докажете
Делови контакти определят понеделник, а вторник ще бъде емоционален. Сряда ще е по-спокойна, а в четвъртък ще действате енергично. Петък се свързва с пътуване и делови успехи. През цялата седмица ще имате доста случаи да покажете какво можете. Проблеми могат да дойдат единствено от завишеното ви самомнение. Вярно е, че сте прекалено сигурни в себе си и успявате там, където другите не могат, но се запитвайте по-често дали пък с действията си не предизвиквате завист? Издигането ви в йерархията съвсем не е изключено, но то ще се дължи не на късмет, а на огромното ви трудолюбие.

 

Везни
Мислете конструктивно
С типичното си трудолюбие и постоянния стремеж към нови знания ще се справяте във всяка област. Като прибавим към това практичността и вниманието към детайлите, няма причини да не жънете успехи. Единственият проблем може да дойде от прекалената ви склонност да обръщате внимание на подробностите и да загубите представа за цялостната картина. Задължително е да организирате ума си така, че да мисли по-конструктивно. Понеделник ви предоставя нови предизвикателства, а вторник се оказва доста емоционален. Сряда ще ви радва с успех. Четвъртък ви дава яснота по интересуващ ви въпрос.  

Скорпион
Изразено чувство за справедливост
Рядко ще имате възможност да проявите мързел през седмицата. Ще работите усърдно, убедени в постижимостта на целите, но ще държите и колегите ви да полагат усилия. Ярко изразено ще е чувството ви за справедливост. Седмицата няма да ви даде възможности да показвате гнева си, но ако това стане, ще се развихри буря. Раздразнението може да ви накара да се чувствате зле. Понеделник е труден. Пазете се от заблуди и самоизмами. Във вторник ще проявите много мнителност и недоверие. В сряда се очертават хубави новини. Четвъртък е благоприятен и носи успех, но петък идва с проблеми.

 

Стрелец
Разчитате на воля и емоционалност
Идващата седмица предизвиква вашите воля и емоционалност. С каквото и да се захванете, ще го правите добре. Предна позиция ще заемат контактите по финансови и материални въпроси. Пазете се от типичната за вашия знак склонност към показност и демонстрация на самочувствие. Щадете повече себе си и хората около вас. Звездните влияния изострят емоционалността ви. Днес денят ще е хубав, а утре ще ви донесе новини и предложения. В понеделник ще се заемете с реорганизация. Вторник е тежък. Сряда и четвъртък ще ви радват с успех. Петък е малко потискащ.

 

Козирог
Увеличавате парите си
Очертава се добра седмица за представителите на знака. Интуицията ще ви подсказва най-правилните решения. Козирозите могат да разширят бизнеса си, като използват съветите на приятели. Те ще се окажат неочаквани, но ще ви помогнат да спечелите пари. Повишаване в длъжност и в по-висок ранг могат да получат хората, чиито професии са творчески. Не бива обаче да лежите на лаврите си: завистници са решили да вгорчат живота ви. Плодотворни контакти и ново начало бележат уикенда. Понеделник е благоприятен и ви носи успех във всичко. Петък ви предоставя шанс за напредък в интересуваща ви сфера.

 

Водолей
Наложете си да сте спокойни
През седмицата няма да имате възможност да изявите действения си характер. Наложете си да сте спокойни и внимателни към всяко действие. Постарайте се да научите максимум нови неща, които ще ви помогнат за достигане на целите. Неизбежно ще достигнете до своите шансове, но не прибързвайте. Най-важно е да постигнете равновесието в професионален план. Събота е трудна, а неделя ще ви зарадва с новина. Понеделник е благоприятен в служебен план. Контакти определят вторник, а сряда е плътно ангажирана със задачи. Запознанство характеризира четвъртък, а петък носи любовен и материален успех.

 

Риби
Случайности ви помагат
Това, от което трябва да се пазите през тези дни, е неразумната инвестиция на пари. Известни промени ще ви накарат да внесете корекции в деловите си планове. Като цяло за всички седмицата ще е благоприятна за контактите им с хора. Случайни ситуации могат да ви помогнат за връзки, които ще са полезни за бъдещата ви работа. В емоционален план се очертават доста наситени дни. Понеделник е спокоен и уравновесен, което за мнозина продължава и във вторник. Сряда носи новости. Не се колебайте да ги приемете. Четвъртък е доста тежък, а в петък очаквайте емоционални вълнения.

 

Ключови думи:

седмичен хороскоп

Още

Седмичен хороскоп

08.08.2020

7759
Седмичен хороскоп

01.08.2020

13083
Седмичен хороскоп

25.07.2020

14128