facebook
twitter

Справочник

Седмичен хороскоп

6 693

Овен

Бъдете отговорни към своите постъпки

 Обърнете внимание на партньора си. Ако сте го наранили, не се колебайте да се извините и да направите нещо специално за него. Седмицата не е подходяща за професионални изяви, освен ако не се занимавате с психология или ако не сте човек на изкуството. Бъдете себе си, без да се възгордявате от това. Може да се наложи да се погрижите за здравето си по някакъв начин и най-добре това да е чрез промяна в хранителния режим, а не като посещавате лечебни заведения. През седмицата трябва да избягвате споровете. Бъдете по-търпеливи с хората и се вслушвайте в предложенията им.

 

Телец

Не позволявайте на вътрешните си страхове да ви владеят

Вие имате завиден късмет, който ще ви съпътства за дълго. Бъдете внимателни при пътувания, избягвайте спорове с роднини, особено през втората част на седмицата. За много от вас са вероятни сериозни финансови проблеми. Важността на случващото се в живота ви задължава да работите по-усърдно. В любовта през седмицата са възможни обрати и промени, но също така има вероятност да се създадат благоприятни обстоятелства да се чувствате добре. В здравословен аспект бъдете внимателни, тъй като периодът предразполага към проблеми. Не позволявайте на вътрешните си страхове да ви владеят.

 

 

Близнаци

Избягвайте конфронтациите

Новости в края на седмицата ще променят настроението ви в позитивна посока. Бизнесът и кариерата са вашата стихия, така ще бъде и през следващите дни. В близкото ви обкръжение се появява личност, която може силно да ви стимулира, дори и понякога да ви изглежда нетактична, но на този етап не е препоръчително да се конфронтирате, дори и да има провокации. Ако сте в брачни отношения, намерете време да се усамотите с партньора си и да проведете наложителен разговор. Ако пък още не сте обвързани, тогава смело напред и не се притеснявайте да използвате неустоимия си чар.

Рак

Работете усърдно

Изненадите може да са много и някои да ви сварят неподготвени. Важността на случващото се в живота ви задължава да работите по-усърдно. Жените от този знак може да се сдобият с нови почитатели, мъжете също имат успехи в интимен план. Излишната нервност няма да ви е от полза. В дома си можете да изчистите евентуални недоразумения, обсъждат се теми, за които се намира начин за разрешение. Ако рискувате по отношение на финансите си, възможно е да претърпите загуби. Ако сте достатъчно разумни да приемете живота такъв, какъвто е, можете да се възползвате от най-доброто.

 

Лъв

Бъдете бдителни и не взимайте необмислени решения

Умората от последните дни се отразява на всичко около вас – работа, емоции и семейството. Задължително е да намерите време и за почивка. Бъдете бдителни и не взимайте необмислени решения. Важно за вас събитие ще ви създаде повече вълнения, но с хубав край. Ако сте инициативни, може да откриете дори неподозиран талант в себе си. Ако имате приятели, е добре, ако нямате, самотата може да ви натежи. Имате много поводи за вълнения, но не губете чувство за реалност. Влошените взаимоотношения ще имат съдбовен характер и ще ви бъде трудно да ги възстановите.

Дева

Бъдете внимателни, ако развивате бизнес

Седмицата ви обещава големи промени. Грижете се добре за здравето си, не прекалявайте с нищо. Хармонични отношения с любимия човек и семейството ви. Завършете започнатата работа. Трудно е да се каже какви точно въпроси ще излязат наяве, защото те зависят от вашето лично отношение към парите, от това за какво и как ги харчите. Любовта е до вас – протегнете ръка и я докоснете. В понеделник може да се занимавате с бизнес; отделете и време за хората от екипа, в който работите. Бъдете внимателни, ако развивате успешен семеен бизнес, защото роднини искат да се присламчат и да работят с вас.

 

Везни

Седмицата е изпъстрена с емоции и събития

Ако добре се възползвате от създалите се ситуации около вас, ще бележите успехи. За да приключвате делата си в срок и с нужната компетентност, не отлагайте нищо за последния момент. В любовната ви връзка може да се появят някои търкания. В семейната среда няма да ви липсват емоции и събития.  Не е изключено да влезе нов човек, да ви поднесат голяма изненада. В средата на седмицата може да спечелите приходи от допълнителна работа. Бъдете дискретни. Не говорете зад гърба на хората, защото това може да ви навлече проблеми.

 

Скорпион

Решителните действия водят към успехи

В състояние сте да осъществите намеренията си и без да хабите излишно нерви, в същото време, ако не внимавате, ще търпите проблеми и загуби, които ви развалят настроението. В личните ви взаимоотношения се появява възможност да скрепите отношенията си чрез разяснителни разговори, изчистване на недоразумения от миналото. Решителните действия на работното място, активната работа и полезните промени ще ви поведат към нови успехи. По отношение на личния бизнес са възможни спадове, които могат да засилят у вас усещането за безпокойство и неудовлетвореност. 

Стрелец

Отделете време за себе си

За много от вас се очертава пътуване, което ще ви носи добро настроение и самочувствие. В личен план ви предстоят интересни събития. Бъдете повече реалисти и се съсредоточете върху своите планове и цели. Ако сте в хармония със себе си, всичко ще е наред. Към края на месеца ще ви занимават финансови въпроси – възможно е да получите, но и да трябва да похарчите пари. Полезно е добре да премисляте с кого се обвързвате и най-вече с кого сте в конфликт. Не пропускайте да отделите време, което да посветите само на себе си, ако имате нужда от това.

 

Козирог

Потърсете съвет относно инвестиции

Ако имате намерение да правите инвестиции или да вземете важни финансови решения, времето е подходящо за това. Близките ще се грижат повече за душевния ви комфорт и добро самочувствие. Ако сте намислили сериозно нещо, веднага потърсете експертно мнение и вижте къде може да сгрешите. Вие често сте подценявани, тъй като обичате да работите за постигането на целите си далеч от хорските погледи. Разкрийте повече себе си пред останалите и това ще доведе до разширяване на приятелския ви кръг. Грижете се добре за здравето си, като спазвате балансиран режим.

Водолей

Не пренасяйте вкъщи служебните си проблеми

Важно за вас събитие ще ви създаде повече вълнения, но с хубав край. Бъдете умерени и не прекалявайте с нищо – така ще се погрижите добре за здравето си. В дома ви ескалира необходимост от някои промени. В добро настроение и с желание ще засилите контактите си с хора, с които можете да си бъдете взаимно полезни. Оставете член от семейството си сам да се справи с нещо, което силно го вълнува. Успехът ви е гарантиран, ако не сте прибързани и планирате работата си. Понеделник намеква за успешната реализация на целите.

Риби

Учете се от грешките си

Нововъведенията, които някои от вас планират в работата си, със сигурност ще проработят. Не оставяйте любовта да си отиде, имате сили да я спрете. Бъдете съобразителни и не се отпускайте, предстои да вземете важни решения, свързани и със семейството ви. Опитът показва, че диалогът е важен и помага. Гледайте на грешките си като на възможност да се усъвършенствате и да продължите напред. Бъдете внимателни в думите и действията си. Отнасяйте се внимателно към новите си познати и приятели. Ще ви бъде по-лесно, ако контролирате емоциите и сработите отношенията си с хората от обкръжението си.

 

Ключови думи:

седмичен хороскоп

Още

Седмичен хороскоп

01.08.2020

13025
Седмичен хороскоп

25.07.2020

14110
Седмичен хороскоп

18.07.2020

17326