Медия без
политическа реклама

Седмичен хороскоп

07 Яну. 2024
Pixabay

Овен

Партньори ви подкрепят

През идващата седмица ще е добре да постигнете повече яснота по отношение на въпросите, от които сте зависими професионално или финансово. Съсредоточете усилията и вниманието си върху дейностите, които в последно време изоставихте поради голямата ви ангажираност с други инициативи. Предпочитайте партньори, които ще ви подкрепят в предприетите от вас инициативи. Не страдайте от заблуди относно заобикалящата ви действителност. Колкото по-обективно гледате на реалността, толкова е по-малка вероятността да имате сериозни проблеми. Не започвайте нововъведения в личен план, дори и да не сте удовлетворени от сегашната ситуация в отношенията с интимната половинка.

Телец

Застигат ви непредвидени обстоятелства

Едва ли през седмицата някой от вас ще остане незабелязан, особено ако имате правилната нагласа към текущите си ангажименти. Ще бъдете застигнати от някои непредвидени обстоятелства на работното си място, с които ще трябва да се справите максимално бързо, за да не възникнат неочаквани затруднения. Наблюдавайте отблизо финансовата си ситуация и не позволявайте дисбаланс! Не предприемайте каквито и да било действия, особено ако с тях рискувате постигнатата от вас сигурност от делови или материален характер, а и не се натоварвайте с чужди проблеми и ангажименти. Днес и утре вземете мерки, за да постигнете баланс в здравословно отношение.

 

Близнаци

Еднообразието ви задушава

През седмицата няма да се колебаете дълго, ако на дневен ред застане въпросът за смяна на работата. Имате нужда от промяна, еднообразието започва да ви задушава. В същото време обаче на работното място вашата роля и участие в решаването на проблемите ще са от съществено значение. От вас може да поискат да вземете решение относно недвижима собственост. Трудните въпроси не налагат бързи отговори, опитайте се да си дадете отсрочка, за да проучите нещата в цялост. Трябва да се консултирате с професионалисти, в противен случай може да допуснете грешка. Възможно е да се появят допълнителни отговорности за близки хора.

 

Рак

Пазете се от изкушения

През идващите седем дни ще имате идеи за конструктивно решаване на техническите въпроси, но постоянно ще възникват затруднения и в крайна сметка може да ги приемете като негативно въздействие на други хора. Не търсете причините около себе си, а в себе си. Когато вършите нещо, трябва да сте убедени, че това е начинът. Финансов проблем може да ви накара да потърсите нестандартни методи. До вас има човек от зодия Дева, който ви е безценен помощник. Доверете му се. От друга страна, мнозина имат семейни въпроси за решаване и това ги прави неспокойни и невнимателни. Днес и утре се предпазвайте от изкушения и съблазни, но и отделете достатъчно време за собствените си нужди.

 

Лъв

Добре организирани

През тази седмица е важно да разпределите ангажиментите си, за да имате време и за пълноценен отдих. Не споделяйте намеренията си дори с доброжелателни приятели, докато не сте сигурни, че ще можете да осъществите намеренията си. Контролирайте желанието си за постигането на крайна независимост в професионалната сфера, тъй като това е нож с две остриета. От една страна, ще се лишите от възможността да разполагате с подкрепата на колеги и влиятелни особи, а и ще трябва сами да се справите, ако попаднете в затруднена ситуация. Не допускайте прекомерно колебание по въпросите, от които зависите в професионално и материално отношение.

 

Дева

Проявете резервираност

През идващата седмица нещо ще ви накара да разширите познанията и хоризонтите си в професионалната сфера. В началото й се възползвайте от възможността да развиете своите качества и амбициозни проекти в професионалната сфера. Постарайте се да проявите поне минимална резервираност към отправените ви предложения от страна на познати или колеги. Подлагайте всяко нещо на съмнение с цел да не допуснете грешка от невнимание. Опитайте се да направите цялостна равносметка на стила си на живот. Включете повече движение и заложете на рационалното хранене. Не допускайте натрупването на излишна умора и стрес, тъй като те ще ви попречат да взимате разумни решения.

 

Везни

Имайте едно наум

През новата седмица ще е особено важно за вас да се справите с ангажиментите, които сте поели, независимо дали в службата към колега, делови партньор или клиент. Залагайте на работата в екип, тъй като така ще получите подкрепата, от която се нуждаете на този етап от време. Не допускайте колебание по въпросите, от които зависят приходите ви в бъдеще. Имайте едно наум към ласкателите си в професионален и личен план. Постарайте се да виждате зад маската, която обикновено всички слагат като предпазна мярка. Доверете се на инстинктите си, ако ви се налага да влагате средства в ново начинание. Днес и утре обърнете специално внимание на здравето и формата си.

 

Скорпион

Справяте се с конкуренцията

Още от понеделник на по-голямата част от вас ще им бъдат отправени предложения, които ще тласнат кариерата ви в значително по-добра от досегашната посока. Доразвийте идеите си, но е важно да осъзнаете необходимостта да работите самостоятелно в това направление. До сряда не тръгвайте на дълъг път, особено ако и без това имате огромен брой текущи отговорности, които не можете да пренебрегнете. Постарайте се да подобрите концентрацията и способността си да планирате текущите си отговорности. Постигането на желанията ви ще зависи от прякото ви обкръжение на работното място. Добре е в този момент да почувствате кои сред колегите ви са ваши истински поддръжници и кои не.

 

Стрелец

Увеличавате приятелите си

През седмицата по-голяма част от вас ще бъдат изправени през труден избор в професионалната сфера, което ще затрудни текущата ви ситуация в делови и личен план. Не предприемайте каквито и да било действия, ако с тях рискувате да загубите власт, положение или гласувано ви доверие от страна на влиятелна особа. Днес и утре мнозина от вас ще увеличат значително кръга си на приятели и познати. Постарайте се да съзрете добри възможности за себе си, дори и да сте поставени по някакъв начин в неблагоприятни обстоятелства. Сами увеличете шансовете си от делови и материален характер. Днес и утре обърнете внимание на детайлите, които укрепват връзката ви с интимната половинка.

 

Козирог

Без непредвидени ситуации

Добре е да действате с повишено внимание особено спрямо инициативите, които предприехте неотдавна в професионалната сфера през новата седмица. Постарайте се да не вземате импулсивни решения относно инициативите, които изискват влагането на сериозна инвестиция от ваша страна. Малко вероятно е да се сблъскате с непредвидени ситуации на работното място, особено ако сте взели предвид всички съществуващи рискове. Добре е да не давате пари назаем, а да се справите с текущите си разходи с наличните ресурси. Голямото ви желание за изява ще осъществи намеренията ви без обичайните спънки и затруднения.

 

Водолей

Не пропускайте и най-малкия шанс

През седмицата се опитайте да работите успешно, като не пропускате и най-малкия шанс на съдбата, дори и това да ви лиши временно от време от пълноценен отдих. Добре е да се възползвате от наличните ситуации, за да подобрите цялостно професионалната сфера. Натрупаният до момента опит ще ви даде възможност да извършите някои промени на работното си място. Постарайте се да не се увличате по занимания, които или не са по джоба ви, или застрашават по някакъв начин здравето ви. Не избягвайте отговорите на директните въпроси, отправени ви от страна на интимната половинка, приятел, колега или делови партньор.

 

Риби

Не действайте на своя глава

Ще ви се наложи да действате с повишено внимание, особено при инвестиране на средства или на работното си място. Мнозина ще се насочат към осъществяването на проект, от който ще очаквате значително покачване на постъпленията си. Но преди да е станало това, не действайте на своя глава в материалната сфера, тъй като рискувате да не прецените достатъчно добре разходите си. Не си позволявайте лукса да извършвате каквито и да било вложения, а още по-малко да давате пари назаем. Старателно избягвайте поемането на какъвто и да било риск и в професионалната сфера. Добре е да разпределите ангажиментите си на база желанията, а и потребността си от пълноценен отдих. Не търсете сметка за предателството на човек, на когото сте вярвали безрезервно. Вземете мерки срещу нарастващия в последно време стрес.

Последвайте ни и в google news бутон

Ключови думи:

седмичен хороскоп