Медия без
политическа реклама

Седмичен хороскоп

29 Окт. 2023
Pixabay

Овен

Празнично настроение

Още от началото на седмицата, колкото и да е необичайно за борбената ви натура, ще се пуснете по инерция. Ще знаете как - ще го правите с достатъчно такт и мярка, така че шефовете и приятелите ви да не забележат. Финансовото ви положение ще бъде добро, няма да имате прекалено, но ще ви стигат за удоволствията, които ще си позволите. Не се хвърляйте прекалено в тази посока, защото въодушевлението може да замъгли разума ви. Днешната събота ще е доста емоционална. Неделя ви носи успех в ангажиментите. Понеделник е благодатен за контакти и делови разговори. Промени характеризират вторник и сряда.

 

Телец

Неосъществено желание за отдих

Приемете нещата около вас такива, каквито са, и не се опитвайте да ги променяте. През цялата седмица ще ви се иска да се отдадете на пълна леност, но до сряда няма да стане. Вероятно във вторник ви предстои важна делова среща и от компетентността, която ще демонстрирате, ще зависи и вашият успех. Имате всички изгледи за успех и той изцяло е във ваши ръце. Финансистите и бизнесмените, родени под този знак, ще преследват настървено успеха. Събота се оказва притеснителна, какъвто е и понеделник. Утре ще имате разговори с близък приятел. Не пренебрегвайте съветите му. По-трудна е сряда, когато ще изпитвате голяма самота.

 

Близнаци

Лишени от спокойствие

Проявете повече търпимост на работното си място през седмицата. Ще бъдете доста натоварени през всичките работни дни, но това не е повод да се изнервяте излишно и да създавате напрегната обстановка около вас. Ще бъдете лишени от спокойствие, но приемете спокойно нещата, които ще се сипят върху вас - все едно, ще се справите. Просто трябва да сте по-организирани. Възможно е някои от вас да бъдат въвлечени в юридически спор в понеделник. Не разчитайте на коректност от отсрещната страна. Към края на седмицата предстои да изясните проблем, свързан с интимните ви отношения. В събота ще бъдете ангажирани с дела от материално естество. Тежък е понеделник. Не влизайте в конфликти с никого. Вторник и сряда ще ви радват с хубави новини.

 

Рак

Хабите сили напразно

Потиснете желанието си за изява и не проявявайте повече от обичайната за вас активност. Рискувате или старанието ви да остане незабелязано, или да хабите безсмислено силите си. В последния момент ще се появява някакъв проблем и ще проваля усилията ви. Така че по-добре тази седмица акцентирайте на обществените изяви или пък контактите. Красноречието ви по принцип е чудесно и през този период няма да имате равни на себе си. Ще бъдете в състояние да убедите всекиго, от когото зависите, че идеите ви са добри. Днес и утре ще действате активно по дела и въпроси от личен и семеен интерес. Сполука и реализация в делата са характеристика за понеделник. Във вторник ще постигнете удовлетворителен успех. В сряда - пари.

 

Лъв

Променливи настроения

Очаква ви седмица, в която настроението ви често ще се мени. Причината за това освен в климата ще бъде и в полярните събития, в които ще се оказвате. Най-разумното ще бъде да не преживявате нищо от това, което ви се случва. Вие най-добре знаете, че неприятностите само каляват и бездруго борбената ви натура. Усилията ви ще дадат резултат - към началото на седмицата ще постигнете категоричен успех в професионален план, но ще сте изхабили много нерви. Не е изключено да ви възнаградят за проект. Преобладаващата част от представителите на зодията ще действат успешно по материални въпроси днес. Неделя ви носи успех във всичко. Понеделник е по-неприятен. Във вторник и сряда ще разрешавате проблеми.

 

Дева

Разширявате позиции

Пред вас се очертава успешна седмица. Ще отбележите професионален напредък и това ще ви успокои, защото отдавна се стремите към него. Не го приемайте обаче като благоволение на шефовете, а се опитайте да оцените точно и своите усилия. Така ще успеете да разширите вече завоювани позиции. Занимаващите се с бизнес и точни науки ще получат предложение, което ще удовлетвори честолюбието им. Успехът ще съпътства и търговците. Единственият ден, в който трябва да внимавате, е понеделник. За някои ще бъде доста трудно да осъществят желани контакти. Решение за промяна в начина си на работа ще вземете днес. Утре ще имате доста задължения от финансово естество. От понеделник до сряда ще ви се наложи да направите избор.

Везни

Резултатите ви носят доволство

Представителите на Везни ще бъдат доста ангажирани с делови задачи, което ще ги изнерви. За едни от зодията предстоят множество социални ангажименти. Други, ангажирани най-вече с бизнес, ще имат доста контакти с хора от тази сфера, за да обменят управленски опит. По-скоро другите се интересуват от вашия талант в това направление. Голяма част от знака обръщат прекалено внимание на подробности при осъществяване на задълженията си. Всички спорни неща, с които сте се захванали, ще бъдат решени успешно. Това с особена сила се отнася за финансовите спорове. Ако проявите повече дипломатичност, ще извлечете полза от на пръв поглед спорна ситуация. Опитайте се да промените някои неща в личния си живот. Така обаянието ви пред околните ще е неотразимо.

Скорпион

Стабилизирате парите си

Тази седмица е времето, през което трябва да стабилизирате поразклатеното си финансово положение. Звездните влияния ви покровителстват в това отношение. Най-вероятно става дума за страничен бизнес или допълнителни доходи от нещо, свършено преди време. Не избирайте прекалено дълго между няколко възможности, за да не се окажете с празни ръце. Проявете критичния си избор и се спрете на една. Ако се занимавате с творчество, е вероятно да получите изгодно предложение. Интимният ви живот започва да се нарежда. Днес ще ви изненада новина. Неделя носи домашни промени. Денят не е много добър и не са изключени неочаквани неприятности. В понеделник действайте активно по делата си, за да не последват загуби. Възможна е загуба на позиции в сряда.

Стрелец

Не се насилвате

През тази седмица ще постигнете отдавна жадуваното спокойствие. Почти няма да ви се налага да се претоварвате, нито пък ще изразходвате много енергия. Всичко около вас ще се подрежда, без да полагате усилия. Опитайте се да приемете спокойствието на ежедневието и да извлечете полза от него. Около вас има доста несвършени неща. Опитайте се да въведете някакъв ред в тях. Понеделник и вторник са подходящи дни за сделки, но парите ще дойдат доста по-късно. Окончателното решение обаче отложете за началото на следващата година, когато ще сте го обмислили добре от всички страни. В неделя ще нараснат задълженията ви, които най-често са домашни. Пълен успех в личен и делови план предвещава понеделник. В сряда, както и по празниците, не прекалявайте с алкохол.

Козирог

Куп проблеми

Обикновено се справяте лесно с възникналите проблеми и тази седмица няма да изневерите на това свое качество. Развоят на нещата около вас ще ви убеди, че ще трябва да проявите повече бдителност и да следите дали ангажиментите, които сте поели, се изпълняват стриктно. В началото на периода Меркурий преминава през вашия знак, но аспектите му не са кой знае колко добри. Твърде често ще проявявате склонността си към егоцентризъм и особеното ви поведение ще ви води до крайности, което ще ви държи през цялата седмица. Пълен успех и творческа реализация определят днешната събота. В неделя мнозина ще действат авторитарно в обкръжението си. Добро самочувствие и пълна реализация са валидни за понеделник. Сряда ще ви донесе успех и печалби.

Водолей

Благоприятни звезди

Ще забележите благоприятни тенденции в поведението на околните. Всички ще започнат да се държат по-рационално и по-уравновесено, тъкмо защото ще приемат вашите възгледи за нещата или ще следват съветите ви. Неприятно ще ви действа мисълта, че през седмицата ще бъдете възпрепятствани да направите онова, което желаете. Най-добре е да съберете силите си. Отношенията ви с другите ще се характеризират с доброжелателност и обективност. Те ще произлизат от сигурността, която ще имате в себе си и в това, което правите. В днешната събота ще се радвате на пълен успех в дейността си. Сполука във всичко е валидна за неделя, когато за доста от зодията любовните успехи са неоспорим факт. Същото може да се твърди и за понеделник. Вторник ще е тежък, а сряда - натоварена.

Риби

Крепи ви надежда

Ако сте родени през март, не настоявайте да бъдете в центъра на събитията - това само ще ви измори. При родените през февруари звездите поставят повече изпитания, отколкото приятни преживявания. През цялата седмица настроенията ви ще бъдат доста непредсказуеми и чувствата ви рязко ще се менят. Аспектът на звездите показва добра интуиция и сила на въображението. Използвайте ги, за да стигнете до същината на нещата, които ви интересуват. В днешната събота ще се наложи да направите избор за нещо. Затруднението ще е голямо. Твърдо и последователно ще действате утре. Голяма сполука ви носи понеделник. Денят е печеливш. Във вторник позициите ви са категорични, а сряда е лежерна.

Ключови думи:

седмичен хороскоп