Медия без
политическа реклама

Седмичен хороскоп

13 Авг. 2022

Овен

Силно начало в нова област

Работните дни през следващата седмица ще ви донесат успех. Важно е да сте силно аргументирани и подкрепени с документи. Отново само ненадеждни партньори могат да провалят намеренията ви. За мнозина тези дни може да се превърнат в първата силна крачка в ново начинание. Днес не правете нищо, почивайте, прекарайте деня сред близките си. Утре и в неделя се занимавайте с дома си. В понеделник и вторник срещите ви ще се въртят около вашите намерения да започнете нещо ново, но няма да стигнете до споразумения. В сряда бъдете внимателни.

Телец

Нужно е търпение

Не планирайте нищо сериозно за идващата седмица. През уикенда, дори и да искате, няма да имате време да се занимавате с делови проблеми, вниманието ви ще е приковано към близките и дома ви. Понеделник ще протече рутинно, ще се наложи да довършвате започнато, да помагате на колеги. Във вторник или сряда някои от вас ще участват в нечие тържество, може да скрепят роднински връзки, делови съюзи и да навлязат в нови пространства. Основната ви грижа ще е подобряване на материалното положение на фамилията ви. Не е изключено роднини да ви протегнат ръка и да ви включат в общ бизнес. 

Близнаци

Започва стабилизация

 Днес късметът ще ви се изплъзва, ще се срещате с неприятни хора и трудно ще намерите печеливша и защитна тактика. Бъдете внимателни, защото, ако загубите нещо, трудно ще си го възстановите. Срещи, които предвиждате за понеделник и вторник, отложете за края на седмицата. В сряда оправете закъснелите си плащания, подредете документацията си. Погрижете се да си осигурите нужните ви контакти, каквото ви предложат по празниците, не бива да се изпуска. В четвъртък някои може да задействат работи по имот и наследства.

Рак

Печалба ви носи дивиденти 

Днес по възможност си почивайте и отказвайте всякаква работа. Денят няма да ви донесе нищо полезно, каквито и старания да полагате. В събота приятел ще ви предложи нещо, което не бива да отказвате. Най-много да си помислите час-два, но това ще е възможност, за която не сте и мечтали. Не искайте нищо да става на момента, мислете в перспектива, правете планове, изчислявайте начинанията си до стотинка. Каквото спечелите в тези работни дни, ще ви носи дивиденти до края на месеца. Във вторник и сряда ще отпаднат ограничения, но трябва да сте много внимателни.

Лъв

Пазете се от безсмислени действия

Всичко, което стои и чака вниманието ви, през тези работни дни трябва да го получи. Дори и днес, ако имате възможност, работете, макар много хора около вас да се опитат да ви разубеждават. Спомнете си за близките си, не отлагайте повече неща, които отдавна е трябвало да бъдат уредени. В неделя много от вас е възможно да пътуват на кратки разстояния. В понеделник до обед си уредете важна делова среща, всичко, което досега е буксувало, ще се намести и ще потръгне. До сряда ще постигате лесно разбирателство, ще се чувствате обезоръжени.

Дева

Изкушава ви амбиция да ръководите

През тази седмица всичко ще е в ръцете ви. Днес и утре всичко, до което се докоснете, ще се получи, ще стане, ще се сбъдне. От понеделник до сряда ще имате много силни дебюти, публичните ви изяви ще правят впечатление, ще печелите усмивки, одобрения и приятели. Търсете си правата през тези дни, искайте повече пари за работата си, не отлагайте дела. Дори и бюрокрацията няма да е пречка за вас. В четвъртък бъдете с хората, с които сте били близки в миналото си и на които ще разчитате в бъдеще. Дните са много благоприятни да се уедините с човека на сърцето ви, да правите равносметка.

Везни

Пътят пред вас е ясен и чист

Около вас през тази седмица доста от нещата не са такива, каквито изглеждат, но и не са и каквито ги искате. Преплитат се и много неистини, затова проверявайте всичко внимателно. Разчитайте само на себе си. Мнозина ще имат поводи да разграничат приятелите от враговете си. В почивните дни при мнозина е възможно да се обадят стари хронични болки. В понеделник се постарайте да не вършите нищо, с което да обидите или застрашите някого. Във вторник, ако сте убедени в правата си, е време да ги потърсите, защитете позициите и мнението си, но само ако сте убедени, че сте прави. 

Скорпион

Владейте силата, която ви е дадена

През този период ще ви подкрепят приятели и колеги повече от всеки друг път. Това е залогът за успеха ви. Днес бъдете сред семейството си, отдайте се на спомени и планове. В събота, неделя и в понеделник дайте повече права на близките си, вслушайте се в думите им, постарайте се да им дарите радост. За вас днес и утре няма да са дни за светски занимания. Старайте се да довършите всичко запланувано до сряда. Още от понеделник ще се занимавате с други неща. До четвъртък изпълнете обещанията си, защото в противен случай втори път няма да ви повярват. 

Стрелец

Седмица на наблюдения

През тези дни не водете дела, не налагайте мнения, не търсете права и пари. Няма да получите по-добри позиции нито на работното си място, нито в професионалния си кръг. Работните дни до сряда налагат на Стрелците изчаквателно поведение, ослушвайте се, оглеждайте се и преценявайте каквото виждате.  В понеделник наблюдавайте какво става на работното ви място, във вторник и сряда се старайте да намалявате напрежението. В четвъртък някой ще наруши личната ви територия - приемете го спокойно, нещата сами ще се оправят. Провеждайте насрочените срещи.

Козирог

Хъс и темпо за работа

Днес  мнозина от вас е възможно да събират гости или да отидат на гости, но и в двата случая ще са в центъра на компанията и ще доминират над всички във всичко. В понеделник ще станете рано и ще тичате по задачите си. Ще ви помагат дори тези, които са ви пречили доскоро. Вторник е ден на Марс, а сряда - на Меркурий и това ще е част от причините личните ви интереси да се преплитат с тези на приятели и колеги и те да гледат в устата и в ръцете ви. Ако запазите хъса и темпото на работата си, ще спечелите много, ще стартирате устремно нова дейност, ще избутате конкуренти.

Водолей

Закърпвате поотънелите си финанси

Днес за мнозина ще се окаже много натоварен ден. Плануваните пътувания за уикенда при някои може и да не се осъществят по чисто семейни причини. В понеделник е възможно някой да ви се издължи, това ще закрепи поотънелите ви финанси. Възможно е да ви поканят за важно честване, което ще поласкае самочувствието ви и ще се почувствате ценни и уважавани. Деловите ви позиции до сряда на обед са много силни. Във вторник ще ви предлагат партньорство хора, които са омаловажавали вашите победи. В четвъртък ще получите жестове на внимание и благодарности. 

Риби

Задава се промяна 

Днес ще ви опъват нервите очаквани и неочаквани неща. На много от вас ще се наложи да работят и през почивните дни и те ще се окажат дори по-тежки от делниците. В понеделник някой ще си присвои ваши идеи, не бъдете доверчиви и не споделяйте с всички. Във вторник изпълнявайте обещанията си, което не довършите, ще се обърне срещу вас. В сряда не отменяйте срещи, не отлагайте за следващи дни, не забавяйте връщане на собствени дългове. При някои е възможно да направят нови дългове, което е нежелателно. Други ще се чувстват напрегнати заради отложени плащания.

Последвайте ни и в google news бутон

Ключови думи:

седмичен хороскоп