Quantcast

Медия без
политическа реклама

Седмичен хороскоп

31 Юли 2022

Овен

Сигурност и благополучие

През тези дни не бъдете прекалено пресметливи, може да поразтворите пръстите си. Ще се видите с хора, с които не сте разговаряли от дълго време. Погрижете се за подходящ подарък на любимия човек. Не го правете формално. Вие сте активни в бизнеса, но оставяте нещата в личния ви живот да се движат някак от само себе си. Бъдете и там по-настъпателни в изискванията си. В навечерието сте на много добър старт в деловата си дейност. Безработните е възможно да намерят работа каквато търсят, а и тези, които са на работа, но не я харесват, ще могат да се прехвърлят на по-подходящо място. 

 

Телец

Не позволявайте да ви досаждат

Телците трябва да отстранят деликатно, но сигурно пречките от пътя си, а те няма да са малко. Не реагирайте остро на бележките, защото може да се стигне до скандал. Около края на седмицата ще се наложи да посетите личност, от която зависи ваш юридически проблем. Няма да ви е приятно, но стиснете зъби и го направете. Ще имате проблеми с роднина. Жените ще имат възможности да се радват на материални придобивки и внимание. Ще изживеете кратка любов с много колоритен човек, който ще ви подари много приятни моменти. Имате възможност за отваряне на нов офис.

Близнаци

Запазeте спокойствие 

Отминете обидата, която ще ви нанесе ваш колега. Всичко се плаща в този живот и той ще си плати за незаслуженото лошо отношение към вас, но нека да не е от вашето отмъщение. Ще получите предложение за нова дейност. Много е вероятно по този повод да започне спор със съдружника ви, който може да прерасне в скандал. Спокойствието ще ви помогне да се справите с всичко както трябва. Във вторник и четвъртък следобед прекалената ви натовареност може да стане причина да работите извънредно. Предстои важен разговор с шефа ви, свързан с бъдещото развитие на фирмата. 

Рак

Доволни и щастливи, но и изморени

Седмицата ще бъде изпълнена с ползотворни срещи. Ще се почувствате доволни и щастливи, но и изморени. Не правете компромиси. Ще получите информация и доказателства, че личност, която е около вас, от дълго време ви краде. Не бива да се саморазправяте. Съберете достатъчно доказателства и се обърнете към съответните органи, а съдбата сама ще се намеси. Периодът ви дава възможности за пари. Ще преживеете приятна авантюра, която ще ви освежи, ще ви ободри и ще повдигне самочувствието ви. При тези, които още са сами, могат да настъпят важни и добри промени.

Лъв

Приятна седмица с много празници

Родените през юли ще бъдат натоварени през целия период с много работа. Ще се радват на внимание и уважение от страна на децата си. Родените през август ще се носят по течението и ще се радват на възможности в бизнеса и промените, които им се предлагат. Везни, Овен и Дева щедро ви помагат. През тези дни редувайте работа с почивка, ще бъдете много натоварени. Вероятно ще ви се наложи да обикаляте из магазините във връзка с една покана за сватба на много близки хора. В почивните дни може би ще потеглите на път заедно с приятели. Любовта ви ще е до вас и с вас. 

Дева

Не проявявайте ревност

Около средата на периода разбирате, че много от вашите замисли се осъществяват. Дочувате, че ви се готви повишението, за което се борите. Деца ще ви трогнат с вниманието си. На работното ви място по някакъв повод ще ви зарадват с много внимание. Посетете най-близките си хора. Опитайте се да преодолеете вътрешната си несигурност. Тя ще е плод на вашата ревност. С това може да разгневите половинката си. Бъдете спокойни за чувствата на другия. Подновявате старо приятелство. В сряда и четвъртък имате шансове да уредите важен въпрос, свързан с нова дейност.

Везни 

Важно е да завършите задачите си в срок

Работата ви е притиснала, но през тези дни трябва да привършите всичко, за което сте поели ангажимент. Обезателно спазете сроковете. Ще имате добро материално възнаграждение. Възможно е да ви поканят на едно пътуване, на което ще се почувствате добре. През почивните дни много от вас ще са сред природата и трудно ще се пренастроят на работна вълна. Иска ви се да се отпускате от напрежението от време на време и някак отстрани да виждате плодовете на труда си. В близкото бъдеще още се очертава добра перспектива в деловата ви дейност. Човек от чужбина ще ви поздрави.

Скорпион

Появяват се предизвикателства

Решаването на въпроси, свързани с деловата ви дейност, ще отнеме много време в тези дни. Ще се наложи да се занимавате и с проблеми по дома си. Внезапно възникнал ремонт ще иска активното ви участие и ще се наложи да се съсредоточите върху него. В деловата ви дейност ще се появи късно предизвикателство. Ще ви предложат допълнителна работа, преценете добре дали ще имате сили да я поемете. В личния ви живот напрежението като че ли ще е по-малко. Ще се радвате на приятни покани за гостувания. Ще прекарате незабравими вечери в дома си, обкръжени с най-близките си хора. 

Стрелец

Всичко ви изглежда красиво 

Очаква ви внезапна любов с много интересна и изненадваща личност. Тази среща ще окаже влияние над всичките ви дела през цялата седмица. Умът ви ще е зает с тази любов и всичко ще виждате през очите на щастливото чувство. Окажете внимание на ваши приятели или приятелки, които заслужават вашите обич, уважение и внимание. На работното място предпазливостта винаги ви е спасявала, но макар и рядко, понякога постъпвате прибързано. Този път не го допускайте. Не смесвайте работата с любовта си. Получавате допълнително възнаграждение.

Козирог

Срещи със стари приятели

Налага се родените през декември да бъдат по-предпазливи при вземането на решение, което е свързано с нова работа. Дните са много силни за родените през януари. Ще бъдат затрупани със задачи. Кой знае защо тази седмица ще ви навява спомени, ще ви среща със стари колеги и приятели. В общата ви натовареност това като че ли няма да го усетите и ще се отдадете на приятните срещи. На работното място трудно ще подвиете крак. Ще уредите важен финансов въпрос и най-после ще се почувствате спокойни. Много от вас ще имат възможност за покупка на дом или имот. 

Водолей

Много промени към добро

До сряда най-късно ще трябва да приключите важните и най-неотложни неща в деловата си дейност. За родените през февруари Водолеи седмицата ще е поредица от приятни срещи. Ще направите много приятно пътуване със силна и неочаквана изява. Ще помогнете на близки хора, което ще ви направи щастливи. Завладява ви голяма любов и независимо от възрастта, ще се почувствате щастливи. Интересни оферти ще привлекат вниманието ви. Повечето от Водолеите ще се чувстват много напрегнати през този период поради някои непредвидени промени, които настъпват в живота им. 

Риби

Ще се чувствате независими

Седмицата ще започне и ще завърши добре. Внимателно следете действията на ваш колега, който може да ви създаде много неприятни ситуации от непредпазливост или небрежност. Трябва да бъдете внимателни на всяка цена. Пазете се от пресметлива жена, която ви се умилква от известно време. Срещате се с нея на работното си място, но скоро ще започне да ви безпокои и в дома ви. Амбициите й нямат мярка и това може да доведе до скандали. Не допускайте до себе си арогантни и напористи хора, които смятат че покрай вас ще могат да направят кариера. 

Ключови думи:

седмичен хороскоп