Quantcast

Медия без
политическа реклама

Седмичен хороскоп

16 Юли 2022
Pixabay

Овен

Не започвайте нищо ново

През седмицата най-добре не започвайте нищо ново. Занимавайте се с неотложните си задачи и поправете грешките и пропуските, които сте направили в предишния период. Днес и уикенда тези, които не са в отпуска и ще си останат вкъщи, да обърнат внимание на близките си. В понеделник разхвърляйте задачите, ако имате такава възможност, но оставете за себе си тази, от която зависи краят на седмицата. Във вторник ще се наложи да провеждате отложени срещи. Не всички ще са ваша грижа, но се постарайте да ги проведете внимателно и резултатно. В сряда и четвъртък нещата се променят.

Телец

Преценявайте добре информацията

През този период ще ви поласкаят много примамливи делови предложения. Вгледайте се добре в тях, защото си имат и отрицателна страна и ако прекалено се зарадвате, може да поемете непосилни задачи, срокове или да не предвидите последствията. Утре и в неделя ще ви зарадва посещение на близки хора, които живеят постоянно далече от вас. Някои от родените през май ще работят извънредно. В понеделник може да получите информация за нова работа. Във вторник контролирайте приказките си, действията си, дори мислите си. Четвъртък ще ви срещне с интересни хора.

Близнаци

Седмица на случайности

Този период може да е изпълнен със случайности. И вас ще ви засипят предложения за нова или допълнителна работа, но не бързайте да променяте местоработата си, както и да приемате допълнителни ангажименти. Преценете добре, преди да кажете "да". Днес и утре бъдете по-меки и приветливи с домашните си, старайте се да помагате, както и да ги включите в работата си по дома. В понеделник огледайте добре задачите си, разпределете ги по срокове и започнете с най-тежките и неприятните. Вторник и сряда ще са дни на усилия. Четвъртък ще ви донесе късмет.

Рак

Дайте изява на творчеството

Неотдавнашните ви проблеми се оттеглят и идва ред на трудовия ентусиазъм. Не изпускайте възможността да вземете нещо от опита на колегите си и да им предадете от своите знания. Възможно е да получите или да ви намекнат за повишение на работното място. В понеделник ще ви затрупа недовършена работа, но много бързо - само до края на деня, ще се справите с всичко. Неочаквано събитие може да наруши плановете ви за вторник. В сряда околните ще предизвикат проблеми, но ако не обръщате голямо внимание, нещата ще се разминат бързо. В четвъртък ще завършите сложна задача.

Лъв

Обирате плодовете на добрия труд

Добросъвестната работа през тази седмица ще ви носи плодове. Днес помислете как пълноценно да използвате времето си. По-малко се суетете, бъдете по-спокойни утре и в неделя. Ако избухнат конфликти, настройте се за компромис и конфликтът ще отзвучи. Проявете дипломация. В понеделник и вторник съдбата ще ви даде възможност да довършите самостоятелно и с помощ всички неприятни и отлагани задачи. Сряда е щастлив ден за вас, защото ще срещате само доброжелатели. В четвъртък ви предстои приятелска среща. Намерете работа извън офиса.

Дева

Не участвайте в интриги

Постарайте се да обръщате по-малко внимание на критика и клюки, кариерата ви зависи само от вас. Не обръщайте внимание на интриги. Отговаряйте само на пряко зададени въпроси и ще запазите и служебния си статус. Днес каквото и да правите, не се борете с обстоятелствата. Така ще запазите отношенията си с тези около вас и ще съхраните себе си. Ако имате възможност утре, избягайте за малко от домашните си задължения. В понеделник и вторник работата ви ще е рутинна. В сряда ще имате приятна среща с приятели, в четвъртък ще работите над нещо изостанало.

Везни

Неочаквани срещи

През седмицата ще се появят нови партньори и покровители, ще проявят интерес към вас, а вие ще ги впечатлите, което пък ще даде възможност да започнете реализация на най-смелите си планове. В личен план днес и утре са възможни проблеми с възрастни родители, които ще ви разтревожат. В понеделник са възможни срещи, които силно ще ви изненадат. Във вторник ще се справите с тежка задача, което ще донесе промени в професионален план. В сряда и четвъртък с лекота ще отхвърляте служебни проблеми. В четвъртък ще планирате следващите периоди.

Скорпион

Делата ви вървят добре

Ще имате много успешни дела през тази седмица, ще общувате активно, ще се отдадете на развлечения. В понеделник ще поемете планираните и незаплануваните срещи. Ще сте напрегнати от факта, че за някои не сте запознати предварително с подробности, но ще се справите. Ще хвърлите много усилия и нерви, но ще проличи колко ценен работник сте. Във вторник стари юридически или имотни проблеми могат да напомнят за себе си. В сряда се заемете с появилите се забравени или отлагани дела. В четвъртък ще купите нещо голямо, отдавна търсено за дома си.

Стрелец

Доволни от себе си

През тази седмица ще разрешите на работното си място повечето от възникналите проблеми. Само това да сте постигнали през периода, ще е достатъчно да сте доволни от себе си. Утре и в неделя много от вас ще се подготвят за приятно пътуване. И двата дни ще са уморителни, но ще ви подарят приятни емоции. В понеделник е добре да не започвате нови неща. Във вторник срещи ще следват една след друга и всяка от тях ще ви удовлетвори. В сряда може да проявите скрити възможности. Нещо ще ви настрои в четвъртък към приятни кардинални решения. 

Козирог

Не губете вяра

Не губете вяра в успеха на това, което правите, също и за това, което планирате, макар че много от плановете ви ще претърпят изменения. Напрежението ви в деловата дейност може да нарасне преди всичко с обема на работата. Обръщайте внимание и на подробностите и няма да имате провали. Днес много от вас ще тръгнат за някъде при много близки хора, водени от притеснение или приятно събитие. В понеделник систематизирайте вижданията и подходите си. В сряда и четвъртък прегледайте финансово-счетоводната си документация. 

Водолей

В мир със себе си

През тази седмица не обсъждайте личните си проблеми дори с най-близките си хора. Не говорете за личния си живот пред приятели и колеги. Направете всичко възможно да заживеете в мир със себе си. Душевното равновесие е важно за вас. В понеделник може да имате проблем с роднина. Постарайте се да прекъснете разговора още в началото. Във вторник ви очакват много успешни срещи и обмен на полезна информация. Сряда ще ви донесе сполучливи договори. Много къси делови пътувания до близки места в четвъртък ще ви помогнат да намерите сигурни партньори за съвместна дейност. 

Риби

Доверете се на интелигентността си

Постарайте се да не нервничите на работа. Има опасност да направите много грешки. Бъдете толерантни с колегите си. Не отказвайте помощ. Проявявайте търпение.  В понеделник не отлагайте дори незаплануваните срещи. Разчитайте на интелигентността си, импровизирайте и ще се справите. Във вторник не се мяркайте пред началници и ще избегнете конфликти. В сряда се ограничете само с най-бързата работа. Четвъртък е прекрасен ден за творческа изява. Може да се възползвате от съветите и помощта на приятелите си. 

Ключови думи:

седмичен хороскоп