Quantcast
Седмичен хороскоп | СЕГА
facebook
twitter

Справочник

Седмичен хороскоп

11 974

Овен

Всички бариери се сриват

През тези дни, родени през март, се очаква пред вас да се отворят широките врати на успеха, материалното благополучие и възможността за нова делова дейност. Възможно е последната да бъде допълнителна. Уреждате успешно документи, които са свързани с дългосрочни договори. На родените през март в четвъртък и събота се налага да проведат много сериозни и задълбочени разговори с деловия си партньор и с човек, на когото държат. Наистина някой трудно би могъл да застане на пътя ви, мартенски Овни. Това е период, през който всички бариери се сриват пред вас. 

Телец

Интрига ви разваля настроението

Неприятна интрига е възможно да развали настроението на много от вас. Колега ще се възползва от ваша слабост и ще се помъчи да навреди на авторитета ви. Ще съумеете да уловите момента и да изолирате личността далече от вас. Тази неприятна ситуация, която има вероятност да се случи във вторник или сряда, ще има своите последици, но с повече търпение ще бъде преодоляна. Налага се да подредите много прецизно документацията си. Родените през април ще получат интересна информация, която е свързана с техен делови конкурент. 

Близнаци

Имате добри шансове

Родените през юни, и то особено в периода 14-17, трябва да са много внимателни в личните си отношения, в деловата дейност и за здравето си. Известие от чужбина може да развали настроението ви. То ще бъде свързано с документ, който не е изготвен както трябва. По този повод може да избухне доста голям скандал във фирмата и да попречи на дейността, с която се занимавате. Във вторник и сряда бъдете много внимателни при получаване на новите оферти. Има нещо доста рисковано. Събота и четвъртък са доста неприятни дни, внимавайте какво говорите. 

Рак

Седмица с емоции

Предстои ви доста трудна седмица. Ще бъдете много натоварени. Много внимавайте в деловите си неща и особено какво подписвате. Бъдете предпазливи в приказките си. Не се мъчете да изпреварвате времето. Това е период, през който трябва да бъдете по-тихи от водата и по-ниски от тревата. Вторник и четвъртък са доста неприятни и неясни за вас. Нещо неизяснено витае във въздуха във вторник и сряда. Някои от вас ще се радват на посещение от приятели и приятни гостувания и подаръци. Внимавайте със здравето си особено в понеделник и четвъртък. 

Лъв

Не се изолирайте

Силен период за родените през юли. Възможности за нова работа, за печалба, за повишение в деловата дейност. Това е седмица на много движение. В неделя вероятно ще пътувате в страната, което ще изиграе много положителна роля за повечето от Лъвовете. Много неочакван разговор с вашия началник ще ви накара да разберете, че вашият професионализъм е оценен. Родените през август може да имат някакъв проблем, който е свързан с близък човек. Едно разочарование от ваш колега, на когото много сте вярвали, ще ви накара да се изолирате. Не го правете.

Дева

Планирайте добре нещата си

Деви, планирайте много добре нещата си. По този начин ще се спасите от преумората, а също и от хаоса. Имате нужда да бъдете сред природата и това може да стане в петък. На повечето от вас ще се наложи да обмислят много добре финансов въпрос или въпрос, свързан с по-голяма инвестиция. Родените през август ще имат проблем с кръвен роднина. Възможно е да е здравословен. В сряда и четвъртък ще сте пренатоварени, но ще се справите. В понеделник е добре да премислите въпрос, свързан с частична промяна в бизнеса. Родените през септември ще се радват на уважение.

Везни

Решава се ваш проблем

Пазете се да не превърнете един незначителен конфликт в огромен ураган, защото няма да е във ваша полза, родени през септември. Понякога, изцяло отдадени на семейството, се мъчите да обсебите тези, които са около вас. Не го правете през тези дни. За родените през октомври започва натоварен, но благоприятен период. В сряда и четвъртък преди обяд телефонен разговор ще стане причина много от вас да поемат дълбоко въздух и да се успокоят, че въпрос, който ги е притеснявал, вече е решен. Дните са наситени с много работа. Няма да имате много възможности за почивка.

Скорпион

Трудности и неясни ситуации

Доста напрегнат период за родените през знака на Скорпиона. Не се предоверявайте на мъж, който ще ви обещава много. По принцип периодът е доста пасивен, което означава, че трябва да привършите това, което сте започнали, и да помислите за седмица -две почивка напред. Родените през ноември да внимават със здравето си, а родените през октомври да са по-внимателни по време на път, където ще провеждат сериозни делови разговори, свързани с големи суми пари. Господата, родени през ноември, ще имат проблеми с деловите си партньори и ще се усетят предадени. 

Стрелец

Много работа и нови идеи

Не се плашите от работа, но тази седмица ще бъдете сериозно натоварени, но и много добре възнаградени материално. Важен разговор с началника ви ще ви накара да полетите и да разберете, че трудът, който сте полагали досега, не е бил напразен. Изяснявате отношенията си с роднини. Подготовка за решаването на интересен материален въпрос. Добър период за хората на науката и банковата дейност. Добър период за тези, които искат да направят сериозни покупки. Родените през знака на Стрелеца ще имат възможност да помислят за покупка или покупко-продажба.

Козирог

Труден период 

Внимавайте, не се захващайте за нови неща, периодът не е от добрите за големи покупки, за влагане на много пари. Ако сте безработни, сега няма да можете да почнете работа или ще бъде за кратко. Конфликт с човек от семейството. Единствено подкрепата на вашите колеги и началници ще ви кара да се чувствате по-спокойни. Известие от път в страната ще стане причина за пътуване. Родените през декември ще имат възможности да поведат сериозни разговори с високопоставени личности, от които няма да бъдат напълно задоволени.

Водолей

Промени в бизнеса

Това са положителни дни за вас. Ще получите неочаквано предложение за изгодна покупка. Парите няма да ви липсват. В средата на периода ще се окаже, че неща, които ви са се стрували неразрешими в деловата дейност, се оправят по неочакван начин. Нещо интересно и печелившо се открива пред вас и ви дава шансове и импулс да вървите напред. Някои от вас ще имат важно известие от чужбина, което ще бъде свързано с предложение за работа. Решавате въпрос, който е свързан с промяна в бизнеса. Във вторник и сряда ще имате доста неприятен разговор с деловия ви съдружник.

Риби

Въоръжете се с търпение

Възможно е да се наложи промяна. Руса жена със светли очи има голяма вероятност да стане причина за неудачи в деловата ви дейност, които много трудно ще оправите. Това е период, през който трябва да пазите дома и офиса от загуба. Личният ви живот ще бъде напрегнат. Едно разочарование ще стане причина да се разделите с човек, на когото сте подарили доста време. Не очаквайте големи приходи, задоволете се с това, което имате. Във вторник и сряда се очаква голямо напрежение и неприятни приказки. Една интрига като червена нишка ще премине през седмицата.

Ключови думи:

седмичен хороскоп

Още

Седмичен хороскоп

06.08.2022

8484
Седмичен хороскоп

31.07.2022

9661
Седмичен хороскоп

24.07.2022

12515