Quantcast

Медия без
политическа реклама

Седмичен хороскоп

14 Май 2022

Овен

Време за творчество

Навлизате в много силен период за творчество. През това време напрежението ви ще е голямо и понякога дори самите вие ще се чудите как издържате. Родените през март ще имат голямо желание да се включат в някаква сделка и ще успеят, но трябва да се въоръжат с търпение. Априлските Овни ще имат загуба и това ще ги накара да се замислят за партньорствата си. В сряда и четвъртък ще трябва да сте много предпазливи. Ще получите информация, която ще трябва да проверите много добре, защото може би е подвеждаща. 

Телец

Трудности в работата

През тези дни много ясно ще почувствате, че нещо куца в отношенията ви с човек, с когото работите. Трябва да сте по-внимателни с екипа си. Повече от Телците ще имат трудности, свързани с работата им. Други ще са принудени да правят вътрешни ревизии. Родените в този зодиакален знак ще имат много важен делови контакт с личност, която е извън страната. Някои ще съжаляват за прекъсната връзка с колега Скорпион, с когото са работили години наред. Вие сте охладили отношенията под влияние на некоректна личност, без дори да размислите.

Близнаци

Мислете за кратка почивка

Дните ще са спокойни за повечето Близнаци. Можете да си позволите кратка почивка и разходка из страната, която ще ви помогне да си съберете мислите. Ще сте в състояние да си позволите приятна покупка и всичко ще зависи само от вашето собствено решение. През тези дни няма да ви липсват пари, освен ако вие не проявите безразсъдно разточителство. Бъдете по-отворени към околните, проявете дружелюбие. Във вторник майските Близнаци да са по-внимателни към хората, които се занимават с деловите им неща. В сряда и четвъртък нещо ще ви пришпори.

Рак

Съдбата е на ваша страна

Събота и неделя посветете на половинката си, независимо дали сте обвързани, или връзката ви още не е легализирана. Всичко, което се отнася до бъдещата ви дейност, може да се получи, ако сте малко по-търпеливи. В понеделник посетете приятел и го помолете да се включи в нещо важно за вас. Не бива да се притеснявате от малки трудности, съдбата е на ваша страна и ви покровителства. Няма да имате провали. Всичко, което ви се струва, че ще ви затрудни, оставете да решите окончателно в четвъртък. Днес се срещнете с хора, които искате да привлечете на своя страна. 

Лъв

Напрежение, възнаградено с успех

Очаква ви напрежение, Лъвове, особено тези от вас, които са родени през юли. Периодът е много благодатен за творческа дейност - професионална или любителска. Във вторник ще получите интересно предложение, свързано със задгранично пътуване, и ще трябва да вземете бързо решение. В четвъртък бъдете внимателни при пътуване. В сряда очаквайте приятна изненада в деловата ви дейност - вероятно предложение за нова работа или пък за допълнителна такава. Ще обърнете внимание на дома си и близките си, а мнозина ще ги зарадва дете.

Дева

Действате гъвкаво и премерено

Още от днес на мнозина ще им се наложи да мислят за реформа в деловата си дейност. Трябва да действате бързо, ако не искате да търпите загуби. Обмислете всичко подробно. Тонусът ви е добър и това дава възможност да действате гъвкаво, но премерено още от понеделник. Ако мислите, че е необходимо, още в събота може да поставите началото. В сряда е вероятно да подпишете важен договор. Не правете материални отстъпки на роднина, който се мъчи да ви изнудва. Много от вас ще подготвят пътуване в чужбина, което обаче ще съчетаят и с интересни срещи. 

Везни

Упорито вървите напред

Тези дни са силни за Везните. Около тях всичко ще се урежда с малко усилия, независимо как им изглежда. Ако имате трудности, ще ви помогнат приятели. През този период проправяте нови пътища, подписвате договори с партньори за бъдеща обща дейност. Мнозина от вас не могат да си поемат дъх от работа, но това като че ли им дава сили не само да продължат напред, а дори да се движат многократно по-уверено и сигурно. Родените през октомври да са много внимателни по време на път и да си държат езика зад зъбите. 

Скорпион

Време за планове и размисъл

Довършвайте, не бързайте с нищо и с никого, каквото има да става, само ще стане, ще проправи пътя си и ще си легне на мястото. Около вас ще стават промени за много добро, но ще си останете като че ли човек, който стои над нещата и им се наслаждава. В началото на седмицата ви очаква приятна среща. Не влизайте в спорове и помнете, че Скорпионите винаги знаят какво искат и как да го постигнат. Родените през ноември ще имат материални и лични победи, но не бива да се стремят към неща, които за момента са непосилни. 

Стрелец

Търпение и деликатност

Стрелците ще получат подкрепа дори от място, от което не са я очаквали. Колебаете се за едно партньорство и имате основания. Не бързайте да решавате съдбата му точно през тази седмица. Проверявайте личната си кореспонденция. Не си разпилявайте вниманието. Периодът не е нито лек, нито тежък, но изисква търпение и деликатност. В понеделник едно известие може да развали настроението ви. Каквото и да се случи - не избухвайте. Постарайте се да си осигурите спокоен и планов вторник и този ден ще се превърне в един от най-печелившите ви дни.

Козирог

Умело избягвате риска

Като цяло идващата седмица е хармонична и ползотворна за родените под знака на Козирога. Свойственото ви рисково поведение през тези дни няма да бележи действията ви и няма да попадате в рискови ситуации. Ще се стараете да поддържате хармонията, която се усеща около вас. Обърнати сте към хората, с които работите и живеете, към приятелите си. Много ще ви се иска да споделите с близки хора някои положителни промени, които замисляте, и вероятно ще го направите. В четвъртък не избухвайте. Ако запазите спокойствие, всичко ще се подреди според очакванията ви. 

Водолей

Сами си създавате проблеми

Трябва да осъзнаете, че ако нещо около вас не е в ред, вината е ваша. Ако потиснете раздразнението си, нещата изведнъж ще ви се покажат в една много по-благоприятна светлина. Не се поддавайте на емоциите си, те не са добър съветник. Днес за мнозина ще се окаже много положителен ден, срещите ви - и делови, и приятелски, ще ви поднесат неочаквани приятни изненади. Ако се налага да пътувате служебно из страната, направете го, то ще е полезно за вас, но тръгнете в четвъртък. В личния ви живот приятните часове ще са днес. През останалото време няма да имате много свободни минути.

Риби

Възнаградени усилия

Каквото започнете през това време, ще става, и то много сполучливо. Ще се радвате на всеобщо одобрение и ще имате стимул за повече работа. Напрежението ви наистина няма да е малко, но ще се възнагради. Родените през март ще създадат нови връзки, ще се почувстват удовлетворени от това, което ще свършат и постигнат. Февруарските Риби да са внимателни с Козирог и през тези дни и да не му се доверяват много. Като цяло представителите на знака ще имат възможност да установят лична връзка и да сключат много добра сделка. 

Ключови думи:

седмичен хороскоп