Quantcast
Седмичен хороскоп | СЕГА
facebook
twitter

Справочник

Седмичен хороскоп

6 426

Овен

Не започвайте нищо ново

 Занимавайте се с неотложните си задачи и поправете грешките и пропуските, които сте направили в предишния период. Поукротете фантазията си, стъпете здраво в реалността и вашите планове ще започнат да се осъществяват. Днес и през уикенда тези, които не са в отпуска и ще си останат вкъщи, да обърнат внимание на близките си. В понеделник разхвърляйте задачите, ако имате такава възможност. Във вторник ще се наложи да провеждате отложени срещи. В сряда и четвъртък нещата се променят - навлизате изцяло в собствената си територия и това ще изисква внимание и прецизност.

Телец

Примамливи делови предложения

През тези дни не говорете за намеренията си. Ще имате разногласия с човека до вас, които не е нужно да нашумяват. Днес, в събота и неделя ще ви зарадва посещение на близки хора, които живеят далече от вас. Някои от родените през май ще работят извънредно. В понеделник може да получите информация за нова работа. Във вторник контролирайте приказките си, действията си, дори мислите си. Четвъртък ще ви срещне с интересни хора, които ще ви заинтригуват с идеи. 

 

Близнаци

Седмица на случайности

Ще ви засипят предложения за нова или допълнителна работа, но не бързайте. Преценете добре, преди да кажете "да". Днес бъдете по меки и приветливи с домашните си, през уикенда се старайте да помагате, както и да ги включите в работата си по дома. В понеделник огледайте добре задачите си, разпределете ги по срокове и започнете с най-тежките и неприятните. Вторник и сряда ще са дни на усилия, дори ще ви се струва, че нямат край, но ще свършат успешно. Четвъртък ще ви донесе късмет с голяма покупка.

 

Рак

Дайте изява на творчеството

Каквото и да сте си мислили, каквито и планове да сте готвили, събота и неделя ще се окажат за вас много успешни, много приятни и раздвижени дни. В понеделник ще ви затрупа недовършена работа, но ще се справите с всичко. Неочаквано събитие може да наруши плановете ви за вторник вечер. В сряда околните ще предизвикат проблеми, но ако не обръщате голямо внимание, нещата ще се разминат бързо и без кавги. В четвъртък ще завършите сложна задача, с което ще заслужите специалните благодарности на шефовете си.

 

Лъв

Добросъвестната работа ще ви носи плодове

Ако избухнат конфликти с колеги, настройте се за компромис и конфликтът ще отзвучи. Днес проявете дипломация. Утре и в неделя ще подобрите отношенията си с близки, с които в последно време не се разбирате добре. В понеделник и вторник съдбата ще ви даде възможност да довършите самостоятелно и с помощ всички неприятни и отлагани задачи. Сряда е щастлив ден за вас, защото ще срещате само доброжелатели. В четвъртък ви предстои приятелска среща.

Дева

Не участвайте в интриги и клюки

Много е възможно през тази седмица всичко, което ви се случва, да подпомага авторитета ви и да способства за професионалното ви израстване. Колкото по-малко се правите на знаещи, толкова повече ще доказвате професионализъм. Днес отговаряйте само на пряко зададени въпроси и ще запазите и служебния си статус, и доброто си настроение. В събота и неделя, каквото и да правите, не се борете с обстоятелствата. В понеделник и вторник работата ви ще е рутинна. В сряда ще имате приятна среща с приятели, в четвъртък ще работите над нещо изостанало.

Везни

Неочаквани срещи

През седмицата ще се появят нови партньори и покровители, ще проявят интерес към вас, а вие ще ги впечатлите, което пък ще даде възможност да започнете реализация на най-смелите си планове. В личен план са възможни проблеми с възрастни родители, които ще ви разтревожат. В понеделник са възможни срещи, които силно ще ви изненадат. Във вторник ще се справите с тежка задача, което ще донесе промени в делови и професионален план. В сряда и четвъртък с лекота ще отхвърляте служебни проблеми. 

Скорпион

Успешни дела 

Днес ще поемете планираните и незаплануваните срещи. Ще сте напрегнати от факта, че за някои не сте запознати предварително с подробности, но ще се справите. Ще хвърлите много усилия и нерви, но ще проличи колко ценен работник сте. В понеделник стари юридически или имотни проблеми могат да напомнят за себе си. Във вторник се заемете с появилите се забравени или отлагани дела и ако не можете да се справите сами, привлечете близки колеги. В сряда ще купите нещо голямо, отдавна търсено за дома си, а в четвъртък ще го настаните на определеното му място.

Стрелец

Доволни от себе си

 Днес много от вас ще се подготвят за приятно пътуване, ще ходят или посрещат гости. И двата почивни дни ще са уморителни, но ще ви подарят приятни емоции, особено на родените през декември. В понеделник е добре да не започвате нови неща и да намерите начин да си починете от натоварването през почивните дни. Във вторник срещи ще следват една след друга и всяка от тях ще ви удовлетвори. В сряда може да проявите скрити възможности. Нещо ще ви настрои в четвъртък към приятни кардинални решения. 

Козирог

Не губете вяра

Не губете вяра в успеха на това, което правите, също и за това, което планирате, макар че много от плановете ви ще претърпят изменения. Обръщайте внимание и на подробностите и няма да имате провали. Днес много от вас ще тръгнат за някъде при много близки хора, водени от притеснение или приятно събитие. Тези, които си останат по домовете, да се понатоварят физически - разходки, работа в градина, екскурзии, развлечения. В понеделник систематизирайте вижданията и подходите си. В сряда и четвъртък прегледайте финансово-счетоводната си документация. 

Водолей

 Душевното равновесие е важно за вас

Днес и през уикенда избягвайте дори най-малките конфликти. В понеделник може да имате проблем с роднина. Постарайте се да прекъснете разговора още в началото. Във вторник ви очакват много успешни срещи и обмен на полезна информация. Сряда ще ви донесе сполучливи договори. Много къси делови пътувания до близки места в четвъртък ще ви помогнат да намерите сигурни партньори за съвместна дейност. Стар приятел ще ви избави от някакво професионално затруднение в четвъртък. 

Риби

Проявявайте търпение

На работното си място бъдете внимателни с всяка дреболия и всичко ще се получава, както го искате. В събота и неделя ще се занимавате с домашни проблеми. В понеделник не отлагайте дори незаплануваните срещи. Във вторник не се мяркайте пред началници и ще избегнете конфликти. В сряда се ограничете само с най-бързата работа. Четвъртък е прекрасен ден за творческа изява. Може да се възползвате от съветите и помощта на приятелите си. 

Ключови думи:

седмичен хороскоп

Още

Седмичен хороскоп

09.10.2021

8203
Седмичен хороскоп

02.10.2021

6393
Хороскоп за понеделник

13.09.2021

5374