Медия без
политическа реклама

„Смъртта може да почака“ още малко

Вижте новия трейлър и премиерната дата за България на последната мисия на Даниъл Крейг като 007

03 Септ. 2020
Даниъл Крейг в последния си филм като Джеймс Бонд.

Чакахме „Смъртта може да почака“ - новият филм за Джеймс Бонд - през април. Вместо агент 007, още през март дойде още по-опасният, но не толкова забавен COVID-19. Тук МI-6, ЦРУ и лъвът на MGM се оказаха безсилни и 25-ото юбилейно приключение на шпионина-звезда се отложи за ноември. 

Е, дочакахме да научим точната дата - премиерата е на 20 ноември. Дочакахме и нов трейлър на „Смъртта може да почака“, все пак от излизането на първия минаха 9 месеца. Във втория трейлър Бонд е на косъм от прегазване, пребиване, взривяване, застрелване, удавяне и среща с млада дама в Сантяго. Но това не му пречи да преминава през зрелището, динамиката, опасностите  адреналина с присъщата си елегантност и сдържано, английско чувство за хумор. 

Джеймс Бонд вече не е на активна служба и се наслаждава на спокоен живот в Ямайка. Спокойствието му скоро е нарушено от стария му приятел от ЦРУ Феликс Лайтъ...

В ролята на новия феноменален злодей (с характерната за злодеите в поредицата лоша кожа) е актьор-носител на „Оскар“, изпълнителят на втория, вече добре познат противник - също има има "Оскар", даже два.

Жените в тази финална филмова мисия на легендарни 007 пък са три - Леа Сейду, Ана де Армас и Лашана Линч (без да броим мис Мънипени), но и това няма да уплаши героят. 

Режисьор на филма е Кари Фукунага, а продуценти са Майкъл Уилсън и Барбара Броколи. Остава ни да изчакаме до 20 ноември, когато “Смъртта може да почака” влиза в кината на 2D, 3D, IMAX и 4DX. После ще чакаме да разберем кой ще замести Даниъл Крейг.