Медия без
политическа реклама

Любо Киров целува два пъти в Зала 1 на НДК

Един от най-изявените ни музикални артисти в момента обяви втора концертна дата за финал на турнето си

06 Септ. 2022
Иван Ерменков
Концертите на Любо Киров носят неповторима емоция на живо.

Любо Киров обяви втори концерт в Зала 1 на НДК за 5 ноември. Билетите за първата дата – 4 ноември, са почти разпродадени два месеца по-рано, а интересът е огромен, казват организаторите от Artvent. Вторият концерт е в отговор на този интерес и ще сложи епичен финал на тазгодишното турне на музиканта „Целуни ме“. „Благодаря за огромното приятелство и подкрепа. Очаквам ви на 4 и 5 ноември, за да празнуваме живота с музика!“, сподели с почитателите си Любо Киров след обявяването на новината.

Местата и за трите летни дати – във Варна, Бургас и Пловдив, бяха изчерпани предварително. Така концертите на Любо Киров „Целуни ме“ влязоха в Топ 3 на най-посещаваните събития на български изпълнители в класацията на една от популярните платформи за продажба на билети с над 10 000 предварително продадени билета.

Турнето на Любо Киров носи името на новия му албум „Целуни ме“, който беше представен през април. Специални гости на концертите бяха ALMA, Михаела Маринова, Поли Генова и Стенли.

Любо Киров се радва на изключително силна в творческо отношение година. През май беше първият му голям концерт в легендарната лондонска зала Troxy в присъствието на повече от 2000 души публика. В края на 2021-ва пък певецът направи музикално шоу на световно ниво в пълната зала „Арена Армеец“ в София.

В момента Любо Киров е един от най-изявените български музикални артисти, но той събира в себе си и много други таланти. Автор е на текстовете на десетки песни за други изпълнители, превърнали се в хитове. Той е композитор, инструменталист, художник и продуцент. Носител е на редица награди – за най-добър изпълнител, за най-добра песен, за музика, за най-продаван албум и др. Любо Киров влиза и в класацията на Forbes България като една от 70-те най-влиятелни личности в страната. Концертите и клубните му участия остават в сърцата на публиката с неповторимата си атмосфера на живо. Той е и ментор в „Гласът на България“ за втори пореден сезон.

 

 

Още по темата