Quantcast

Медия без
политическа реклама

Филип Киркоров ще изнесе четири концерта в Кремъл

Роденият във Варна певец остава верен на Путин

26 Апр. 2022
Снимка: БГНЕС
Филип Киркоров в София през 2019 г.

Дори бившата му половинка Алла Пугачова и сегашният й партньор - комикът Максим Галкин, обърнаха гръб на Путин и напуснаха Русия, но роденият във Варна руски народен артист Филип Киркоров продължава да подкрепя правителствената линия. В знак на взаимна вярност той ще изнесе не един, не два, а цели четири концерта в Кремъл по случай своя рожден ден.

Шоуто "55. Gold the greatest hits" е създадено за 55-ата годишнина на Киркоров. Турнето, което ще включва над 100 концерта в Русия, започва през юни 2022 г. В интервю за ТАСС певецът обаче уточнява, че преди това юбилеят му ще бъде отбелязан с поредица концерти на сцената на Кремълския дворец. Киркоров навършва 55 години на 30 април, а четирите празнични концерта в Кремъл ще са от утре до събота.

Артистът планира да смени рекорден брой тоалети по време на спектакъла си. "Ще подобрим рекордите по преобличане на Шер", казва Киркоров, който е предвидил да изпълни 34 композиции в 27 различни костюма. Той обеща на публиката "и кристали, и пера, и корона, и златен плащ", който от 30 години е неизменен реквизит в спектаклите му.  "Всички кралски атрибути на Филип Киркоров ще бъдат представени на сцената с пълна програм", каза още той. 

Изглежда руската публика ще трябва да се задоволи с циркаджилъците на придворния шут Киркоров, след като руската инвазия в Украйна и последвалите санкции от страна на Европа и САЩ спряха турнетата на всички западни звезди в Русия. А и много местни артисти напуснаха страната или се дистанцираха от властта.

Още по темата