Медия без
политическа реклама

Десет актриси и певици спорят за сърцето на Максим Ешкенази

Пролетният галаконцерт на диригента събира известни дами на сцената на Зала 1 в НДК

10 Май 2023
Маестро Максим Ешкенази, 10 певици и актриси и оркестърът на Музикалния театър ще представят каймака на филмовата музика.
Маестро Максим Ешкенази, 10 певици и актриси и оркестърът на Музикалния театър ще представят каймака на филмовата музика.

Пролетният галаконцерт „Музите на Максим Ешкенази“ представя световноизвестен диригент, десет забележителни жени от света на изкуствата, филмова музика и мюзикъл в Зала 1 на НДК тази вечер от 20.00 часа. Събитието обединява част от най-романтичната музика от света на киното и мюзикъла в изпълнение на оркестъра на Музикалния театър и с участието на балета на националната ни музикално-театрална трупа. По думите на организаторите концертът ще бъде една от най-бляскавите артистични прояви за годината и ще бъде поднесена на зрителите с много любов и настроение. 

В забавния сюжет за спечелването на сърцето на диригента Максим Ешкенази са замесени едни от най-популярните български поп певици – Михаела Маринова и Михаела Филева, актрисите Стефания Колева, Ана Пападопулу и Богдана Трифонова. Към тях се присъединяват солистките от трупата на Музикалния театър Еделина Кънева, Десислава Николова, Боряна Йорданова, Олга Динова и Теменужка Трифонова.

„Концертът ще бъде експлозия от красива музика и забележителни жени. Какво по-голямо вдъхновение за мен. Нямам търпение да се съберем на една сцена и да заредим с добро настроение публиката ни”, казва диригентът Максим Ешкенази.

Последни билети за концерта „Музите на Максим Ешкенази“ все още могат да се намерят на цени от 40 до 80 лева в мрежата на Ивентим, Грабо и билетен център НДК.

Последвайте ни и в google news бутон

Още по темата