facebook
twitter

После

Copy/paste

Какво щеше да стане, ако деца бедстваха в българска пещера (по дни)

1078
- Оу, йееее! А вие, родители, как се почувствахтееееее?!

Ден първи
Телевизиите са там, а пред пещерата са се събрали отчаяните родители на децата, които са непрекъснато питани как се чувстват. Когато отговорят, че не се чувстват добре, са питани как по-точно и колко недобре се чувстват. Не се чувстват добре.

Ден втори
Във "Фейса" тръгват статуси Pray for Bulgaria, а някои сменят профилната си снимка със същото лого. С подобни действия половината работа е свършена - всички отдъхват облекчено и продължават да се занимават със свои си работи.

Ден трети
Премиерът Борисов идва, но си тръгва след час, понеже трябва да гледа полуфинала между Англия и Хърватия. Обещава, че веднага след мача ще се заеме със случая - така или иначе ще има три празни дни до финала, могат да се оползотворят със спасителни действия. Корнелия Нинова заявява на пресконференция, че по времето на БСП не е имало деца, заклещени в пещерата. Борисов отвръща, че проблемите са заложени още от кабинета "Орешарски" - БСП по някакъв начин са разместили тектоничните плочи и сега всички страдат от това.

Ден четвърти
Появяват се спасителни екипи от ЕС. Никой обаче не ги иска, понеже всички са против европейските ценности, които са *едерастки. Случайно или не, драмата достига до холивудска звезда - нека да е Ди Каприо - който обявява, че ще плати цялата кампания по изваждането на децата. В нашенския "Фейс" му се обяснява да не се меси, понеже не е запознат с тукашните проблеми и е много лесно от Холивуд да даваш пари и акъл.

Ден пети
Премиерът идва отново на място. Говори за Западните Балкани и Китай. Отчита: безработицата намалява, магистралите стават повече. Надява се вече да се реши тоя проблем с децата в пещерата, че да му се махат от главата. А тези, заклещените, дори не са с увреждания, ще се оправят.

Ден шести
Пред пещерата вече са се събрали медии от цял свят. Тук-таме са се появили амбулантни търговци, които продават българския флаг, захарен памук и други работи. Но ето - пристига Валери Симеонов. Там е, за да уведоми останалите, че вдигат твърде много шум и след 21.00 часа това вече няма да е позволено. На тръгване Симеонов смъмря децата за крясъците, които се чуват отвътре - от пещерата.

Ден седми
Времето се оправя, водата се оттича и чудо - децата успяват да излязат сами.
Борисов отчита грандиозен успех за ГЕРБ. 
Валентин Радев определя станалото като доблестна проява на МВР.
Владимир Каролев казва, че ако пещерата беше застроена навреме, въобще нямаше да се стига до това и че всичко е по вина на псевдоеколози. 
Волен Сидеров не е разбрал какво става - бил е в Крим, където на развален руски е отбелязал нееднократно, че това е изконна руска територия.
Карадайъ говори някакви неща на пресконференция, но нищо не му се разбира. 
Халваджиян веднага обявява, че ще прави риалити, където ще вкара в пещерата Азис, Кичка Бодурова, Криско, няколко трансексуални и един циганин, да види какво ще стане. Предаването, озаглавено VIP Cave, ще се излъчва през есента, водещи са Иван и Андрей, а вие никога не сте гледали нещо подобно. 

***
Към оригиналната публикация - тук © Actualno.com

Ключови думи:

Сатира, пещера, Тайланд
6

Влез или се регистрирай за да коментираш

Още

Осъдена експремиерка на Тайланд взе сръбско гражданство

09.08.2019

859 1
Вандали драскаха върху рисунки в пещерата "Магура"

16.05.2019

1393 19
Наши ученици завоюваха златни медали по математика в Тайланд

09.04.2019

682 8

Коментари

фopyмниk

Ами така си е...

 

 

 

 

Penchobre

??

Диагностик

Корнелия щеше да предложи да се създаде парламентарна комисия, със срок 3 месеца, която да проучи въпроса у нас и в чужбина. 

Kole
снимка на Kole

Хехе! ?

А у фейсо може да тръгнат и статуси "жьо суи бюлгар". На френцки, разбира се. Да на сме селяндури!

Кире

Ако Азис е там защо са ти транс-сексуални и цигани? 

format

Към пещерата щеше да се появи магистрала, средствата за която спешно утвърдени с гласове на Герб с 128+ гласа.

ББ щеше всеки ден да посещава входа на пещерата, да ни информира за това, какво е казала Меркел по въпроса , какво Микрон и колко е пораснал международния авторитет на България от това, че си е построила такава пещера с магистрала до нея..

Нивото на водата щеше да се съобщава след това на река Дунав, в сантиметри и на три общоевропейски езика, вкл турский.

Путин щеше да предложи вежливо помощ и ведри зелени водолази, но ЕС щеше гневно да реагира, все пак, РБ си е натовски доминион.

Влез или се регистрирай за да коментираш

×