facebook
twitter

Горещи новини

Кристиян Бойков обяви, че е натопен

4815
Фейсбук
Кристиян Бойков

Кристиян Бойков, който бе задържан за пробива в системата на НАП, обяви, че не се чувства виновен. Днес Бойков, който вчера излезе от ареста, е бил на работното си място, тъй като е трябвало да довършва проекти, забавени заради неговата задържане. Заради това фирмата, в която работи е трябвало да плаща неустойки.

В кратко интервю пред Нова телевизия Кристиян заяви, че не се признава за виновен. На въпрос как си обяснява, че разследващите са се насочили към него, той отговори: "Ами интересни факти, но нека видим какво ще каже съдът. Интересни факти, които са малко, как да кажа... не бих използвал думата „тъпи”, но нещо такова. Единственото обвинение, което видях са буквално едни четири реда, в които пише, че от някаква дата, аз съм бил извършил нещо. Нищо повече". За потребителското име коментира очевидното - че то може да бъде всякакво. Бойков заяви, че не се чувства виновен и е напълно спокоен. "Надявам се да излезе така, че това цялото нещо е натопено, защото наистина е така", каза той. "Пишат се какви ли не глупости по медиите. Бил съм богат. Пуша цигари за 5 лв. и се движа с градски транспорт и ям дюнери от лавката", посочи Бойков.

43

Влез или се регистрирай за да коментираш

Още

Шефът на "ТАД груп" е освободен срещу 100 000 лв. гаранция

27.02.2020

1206 4
Шефът на “Тад груп” остава в ареста заради интелекта си

15.01.2020

Обновена

5907 8
НАП пусна приложението за разпространените лични данни

05.09.2019

1162 12

Коментари

Страници

geo_19

толкова млад, а пуши...

Тринити

Плюс това си е купил рейс и има дюнерджийница.Абе виновен е!

iLimon0ff
снимка на iLimon0ff

Дано от кагебето да са му обещали нещо яко, че доста ще полежи за това престъпление. 

kaily
снимка на kaily

вместо истинския извършите, който е руснак, нъл тъй

 

iLimon0ff
снимка на iLimon0ff

Вероятно си е той, но някой може леко да е мотивирал младия глупак.

Traktor1

Лимонтузу,пий си бояришника и не се напъвай с непосилни неща :) 

Тринити

Интересни факти, които са малко, как да кажа... не бих използвал думата „тъпи”, но нещо такова. Единственото обвинение, което видях са буквално едни четири реда, в които пише, че от някаква дата, аз съм бил извършил нещо

Абе мойто момче,стига с тия евфемизми.Баш са си неостри тия факти.

fractal
снимка на fractal

Значи фирмата е виновна защото не е засекретила профила му след като работят по поръчки за киберсигурност

Къща кола с шофьор или кампус за работещите във такава фирма

Нещо като Блечли парк 

wake_up
снимка на wake_up

Нали трябва да дадат по телевидението, че арестуват някого на втората минута след престъплението. 

Zavinagi CSKAR
снимка на Zavinagi CSKAR

...има логика да са го натопили...ако наистина е обучавал служители на МВР...е доста логично да натопят точно него...за да е пълна гаврата на хакера вълшебник...

Сичко е шес

Кристиян не коментира дали е виновен или не, а че доказателствата са тъпи и е бил натопен. Опитвам се да си го преведа казаното и стигнах до следното - Сульо и Пульо които работят в тази сфера могат да влизат в сайта на НАП и не само в него, стига да им се занимава. Кристиян е влизал и негови колеги също и колеги от конкурентни фирми също. И някой от конкурентна фирма е скалъпил това прословуто кърваво писмо до медиите с някакви следи водещи до него и натопяващи го. Иначе Кристиян като много други е влизал там между другото или по работа, но не е имам намерение да срива или да прави нещо друго лошо на сайта, нито пък е имал намерение да прави обществен и медиен скандал. Това е дело на други, топачите.

Звън®
снимка на Звън®

Български митове и легедни с холивудска поръска. Гелосан хакер-вълшебник, министър-финансов фокусник, премиер-тиквоч, политици-лайнофили и плашещо прост народ.

 

Продават се, мамо, белите хакери
белите хакери, мила мамо, с черните качулки. (х2) 
Никой се не наема, хакер да купи, 
хакер да купи, мила мамо, НАП да пробие. (х2)
Най ми се наело, младото хакарче,
НАП да пробие, мила мамо, ЕГН да източи. (х2)
 

 

 

 

Compay
снимка на Compay
Стига с тоя нап, хакери , макери... Бате каза - "Те ЦРУ хакнаха , вий тука..." Я по-добре Властта да пита тоя млад вълшебник ! Ти бе , момко , като пушиш , какви цигари пушиш ? А ? Да не са контрабандни цигари , от незаконните фабрики ??? А ся да та видим ! Ей сега нагази лука , пушел цигари ... ?
paragraph39

СИЧКО Е ШЕС,

/:/ Кристиян не коментира дали е виновен или не, а че доказателствата са тъпи и е бил натопен. Опитвам се да си го преведа казаното и стигнах до следното - Сульо и Пульо които работят в тази сфера могат да влизат в сайта на НАП и не само в него, стига да им се занимава

........................................................................................................................

Правни демократични принципи НЕ подлежат на коментиране/губене на време и енергия е!/ от Сульо и Пульо, а и от Кристиян, СЪЩО!

А правният демократичен Принцип е: "Всеки е невинен/невиновен/- до доказване на противното в Съд и влязла в законна сила осъдителна присъда на Съд"! ТЧК

Отделно, че САМО по Самопризнанията му НЕ може да бъде осъден Самопризналият се за виновен!!!

П.П. Една присъда/осъдитела или оправдателна/ влиза в законна сила, когато:

1. са изчерпани всички по-горни законови инстанции за Обжалване/или Протест- на прокурор/.

2. когато са пропуснати сроковете/преклузивни/за Обжалване/Протест/!

 

anton

*

iLimon0ff
снимка на iLimon0ff

Проблем може да са доказателствата, ако си е заключил машините както трябва, никой на практика няма да може да ги чете близките 10 години. 

Sevur

Той вътрешният министър си каза че следва да се търси руснак, защото видите ли, русофилските партии поискали оставката на финансовия министър. А като знаем че вътрешният министър е безспорен титан на мисълта и притежава непогрешима интуиция, очевидно е, че  това момче е руснак. Така че да не го увърта - най - вероятно и автобуса с който се движи е от руско време.

Недоверчив

Параграфе, закъсня. Лимона го е турил да лежи вече и то дълго...Голем майтап са днешните ни управници. А интернет адептите им ме просълзяват.

Недоверчив

Упс, междувременно се е сетил за доказателства. Обърках се сега. Лимон, аз викам да лежи десет години, докато ти и боци му отключите машините. Ако не се справите само двамцата викнете и МишоК. Той с щракалката ше ги отключи за секунди...

iLimon0ff
снимка на iLimon0ff

Аз с глупости отдавна не се занимавам, има си служби да се оправят. Затова ми харчат данъците.   ???

Пиркс
снимка на Пиркс

Лимонче, мноо се въздигна, на съд се правиш. Ае по-кротко, има Господ...

Traktor1

Ромите откога плащате данъци ? 

Stern

Заради това фирмата, в която работи е трябвало да плаща неустойки.

За което ще се предяви иск към прокуратурата, а стойността му ще плащаме всички. Въпреки, че конкретен прокурор е поискал задържането по смехотворни основания.

paragraph39

iLimon0ff,

/:/Проблем може да са доказателствата, ако си е заключил машините както трябва, никой на практика няма да може да ги чете близките 10 години. 

........................................................................................................................

Доказателствата могат да бъдат "проблем" САМО за длъжните да доказват Обвинение, което повдигат, предявяват и поддържат/ в Съд/- т.е., прокурорите от "Цацаратурата/Прецакватурата"!!!

Обвиненият/Обвиняемият/ НЕ е длъжен да доказва невинността/невиновността/ си! Напротив, той има право и нищо да НЕ казва, а да мълчи! Има право и да отрича с "НЕ!"- и нищо повече!- всяко отправено му Обвинение!!!

Така е при Демокрацията/ако е Демокрация/! ТЧК

 

iLimon0ff
снимка на iLimon0ff

Иначе проблемът е голям, да кажем сериозен. Веднъж попаднала такава информация в интернет, това е завинаги. 

Не е нещо, което може да бъде поправено.

АК-47МС

Лимонов, обзалагам се на каквото пожелаете, срещу кутия клечки за зъби, че при всякакъв развой на на​​​​​наказателното производство, след приключването му, в свидетелството за съдимост на младежа, ще пише " НЕОСЪЖДАН"

iLimon0ff
снимка на iLimon0ff

Това вече няма никакво значение. 

АК-47МС

Е, да. Не точно никакво, но напоследък (вече), почти няма значение какво пише в свидетелството за съдимост :)

 

маркос

 

 

 

                          Нали трябва да дадат по телевидението, че арестуват някого на втората минута след престъплението. 

 

 

                                            И един умник да каже , че това е руска работа и има отношение към дебата по самолетите . Тук друг по голям умник откри връзка с КГБ (как пропусна ДС ) като вечното оправдание на некадърниците .

Slava
снимка на Slava

Лаптопите на Кристиян Бойков здраво криптирани, той отказал да ги отключи

 

Ще ги отключат и тогава ще стане интересно как ще се оправдава фукнярчето и какви ще ги ръсят адвокатите му

 

https://www.24chasa.bg/novini/article/7567414

Страници

Влез или се регистрирай за да коментираш