Quantcast
10 предстоящи акции на младите герберони | СЕГА
facebook
twitter

ВОДЕЩИ НОВИНИ / После

Наука, физкултура, стабилност

10 предстоящи акции на младите герберони

автор
Г-н БАЛЕВ
5 783
Барбароните.

Младежката организация на ГЕРБ, мъдро ръководена от бившия зам.-министър на външните работи Георг Георгиев, преди дни светкавично се самоорганизира, свири тръба за сбор и гербероните се стекоха от всички посоки пред дома на Бойко Борисов, за да го пазят от посегателства. Защото научили, че някой готви там провокации срещу лидера им. 
Опити за посегателства и провокации нямаше, вероятно защото злодеите са се уплашили от гербавата младеж. 
Сниман от пиар на Борисов, младежкият лидер Георг дръпна една реч, която нагнети със същия патос, с който разпространява и фалшиви новини. Въобще Георг е златен кадър и пиарите на партията сигурно извънредно го ценят - каквато и тъпотия да го накарат да направи или произнесе, той изпълнява всичко без да се замисли, влага цялото си старание, вживява се докрай. Няма значение какво са поискали от него, може да е нещо крайно отдалечено от здравия разум - Георг не се колебае и изпълнява. 
А е толкова млад! Роден е, когато се закриваше Комсомолът и почнахме да каляваме новата политическа стомана на демокрацията. 
Но комсомолщината е състояние на духа. И на гербавата младеж нищо комсомолско не ѝ е чуждо. Наричаме ги герберони по аналогия с барбароните - приказни същества, които могат по желание да изменят формата си, както гербероните са пластелин в ръцете на партийните пиари-комисари. 
Предлагаме на гербавата мисъл списък с обекти и мероприятия, на които задължително трябва да има присъствие на герберони, които да вардят спокойствието, пулса и кръвното на Лидера, да произнасят безумни речи и фалшиви новини, и да изпускат патетични газове, освобождавайки чревното налягане. 
***
1. МГЕРБ да организира бдение на гроба на Тодор Живков. Очакват се посегателства от асимпатизанти на Борисов срещу великия правешки държавник, когото Борисов толкова истински и от сърце преосъществява исторически. 
2. Под прозорците на Слави Трифонов. Младите герберони трябва да се опълчат срещу възраждането на забравените практики от времената на Култа към личността. Георг ще дръпне една реч, в която ще потрепери от ужас, че в съвременна демократична България се възражда Култа към личността и сътрудниците на Слави Трифонов се държат като негови слуги. "А в ГЕРБ такива работи няма. Ние уважаваме лидера си, без да му се кланяме и да целуваме менискус!" - ще изтъкне Георг, който целува крайници, предници и задници само на религиозни празници. 
3. МГЕРБ да нахлуе с крясъци на бракоразводното дело на Бил и Мелинда Гейтс. Очаква се Бил Гейтс да говори глупости срещу Борисов, защото ревнува Мелинда. Гербероните трябва да заглушат хулите срещу Борисов. Нужни са само няколко стотици хиляди долара за командировъчни, а каузата си струва. 
4. Акция-щурм на палатковия лагер на майките на деца с увреждания. Гербероните трябва да окупират и овладеят лагера на майките, да крещят и да се държат налудничаво, претендирайки че са деца с още по-специфични нужди. Така ще изместят от жълтите павета опасен съюзник на Мая Манолова. 
5. Акция на МГЕРБ там, където Цветан Цветанов прави джогинг. Младите герберони ще тичат с Цветанов и ще дерат гърла: предател, ренегат, бежанец! Георг Георгиев ще кряска в лицето на Цветанов: никога, никога, никога няма да ти целуна ръка! 
6. Акция на МГЕРБ пред паметника на Маркс и Енгелс в Берлин. Пред статуята на Маркс гербероните ще скандират: "Долу Карл Маркс, горе Карл Май!" 
7. Пред централата на ГЕРБ, без повод. Мястото е хубаво за една постоянна агитка, която да създава гербаво настроение сред минувачите. 
8. На тапите по магистралите по време на празници. Герберите трябва да се заредят на местата, където се затапват магистралите, да обикалят колите и да викат по задръстените шофьори: Кой ви ги построи тия магистрали бе! 
9. Акция на МГЕРБ пред колбасарски цехове, които не заделят продукция за "данък суджук". Скандално е, че такива касапи продължават да работят кървавия си занаят несанкционирано.
10. Акция в подкрепа на съдебна реформа в Крумовите закони. Акцията на първо време ще е виртуална, докато се уточни към кого точно да се адресира претенцията. Позицията на Георг по темата е: "Ние в МГЕРБ също сме за Крумово законодателство, но хуманно и съобразено с европейските изисквания. XXI век е! Ако почнем да си режем за всяка лъжа крайник, къде ще му излезе краят!"

Още

10 начина да надхитрим епидемичната обстановка

21.10.2021

Г-н БАЛЕВ

2028
Как да се подготвим за тежката зима - 10 препоръки

14.10.2021

Г-н БАЛЕВ

6547
8 качества, които трябва да притежава кандидат-президентът

30.09.2021

Г-н БАЛЕВ

3753