Quantcast

Медия без
политическа реклама

ЗаКОНПИрирано имущество

Получих заплаха в плик

04 Апр. 2019

Получих заплаха. 

Заплаха в плик. 

Дадоха ми охрана от НСО и сега при слънчево време момчетата излизат на терасата да играят федербал. Място има!

Заплахата е много сериозна, защото е в плик. В тоя плик са пъхнали... Не, гнусно е дори да го изрека, аз съм си мазен човек и обичам да мяукам, като ме питат нещо конкретно. 

Примерно така.

Въпрос: Колко човека имат достъп до терасата ви? 

Отговор: Мяу, мяу, аз винаги съм се ръководил от закона, няма недосегаеми, няма списъци с хора за удряне и списъци с хора за милване. Мяу, мяу, мяу, питай ме некое друго въпросче! 

Мен заплахите няма да ме уплашат. А заплахите срещу мен са много сериозни, защото съм запорирал имущество на страхотни главорези и изедници, които пируват с потта на бедния народ, който се уповава на нашата Комисия и разчита да въздадем справедливост.

Аз всъщност знаете ли каква амбиция имам?

Искам да разреша всички конфликти на интереси. 

Където има конфликт - аз се явявам, вземам пари от всички страни в конфликта, вземам си и заплатата и отивам на море. Връщам се от морето - апартаментите поевтинели, НАП започнали да изготвят документи според ситуацията, банките станали едни сговорчиви... Трудно ми е да си обясня защо такъв широк кръг от почтени банкери, бизнесмени, политици и търговци на недвижими имоти внезапно станаха така сговорчиви и разбрани. Чувал съм толкова лоши неща за всяка от тези групи - но трябва да ви кажа, че хората не могат да се слагат под общ знаменател. 

За имоти няма да се обяснявам, щото имам по-сериозна работа, но за хората под общ знаменател искам да възразя много остро и после ще ви кажа каква заплаха получих - много гадна заплаха, но почакайте още съвсем малко. 

Дет се вика - спомнете си какво направи Цветан Цветанов, когато събра журналистите, за да направи "своя личен акт" - оставката. Първо разходи журналистите по целия актуален материал и непреходни ценности, въртя ги, мята ги от точка на точка сума време, докато накрая си изповяда оставката; но не както се изповядва сделка пред нотариус, защото всяка изповед пред нотариус е предпоследна и никога не се знае какво ще се наложи да коригира човек в един или друг документ.

Някои получават в плик заплахи-апликации, изработени от букви на вестник - за да не може да се проследи почеркът! 

Други получават пликове с прах - антракс, стъргана вар или пудра захар. 

Трети без плик се събуждат до отрязана конска глава. 

Всички тия форми на застрашително предупреждение наистина са неприятни и могат да стресират човека, но за мен са дреболии. 

Аз получих в плик нещо несравнимо по-гаднярско, неприятно, стресиращо, подло и грозно. 

Много по-грозно от репликите, които си разменят Елена Йончева и Антон Тодоров. 

Когато мен ме определяте като априятен тип, спомнете си за Йончева и Тодоров. Майката Йончева вкара тригодишното си дете в предизборната кампания с твърдението, че малкият казвал: "Мама работи кучка, която бие Бойко". Антон Тодоров отговори на това с любезности като констатацията, че синът на кучката е кучи син и щял да научи нещо като порасне. 

Кой от двамата е за Майката история по-ценен? 

Разказах ви тази гадория, за да вдигна още летвата, като ви кажа, че получих много-много по-страшно и гадно послание и заплаха в плик. 

А именно - адвокат Хаджигенов изпрати до Комисията ми сигнал срещу мен! 

И това сега представлява законово основание да ми проверяват гащите колко са наакани. 

Какво ли още ще видим в тоя свят на недоволни олигарси със заКОНПИрирано имущество?!...

Още по темата

АНКЕТА "СЕГА"

Ще се осъществи ли ротацията във властта?