facebook
twitter

После

Реконтра

Кой какъв е. Хороскоп 2019 - Втора част

ВЕЗНИ. С чувство за баланс и за хармония, точни от всяка гледна точка, пак ще слагате всичко на кантар, без да позволявате да ви ударят в него. Нека околните да се правят на ударени! Мъжете ще се занимават предимно с търговия на едро, а жените – с търговия на дребно. Но и в двата случая това ще е успешно, блюдата ви винаги ще са пълни. Ухажва ли ви някой, накарайте го да направи везна, да видите що за гимнастик е. Максима за равновесие: Грам акъл да имаш, сложи го където трябва, а не в политиката!

СКОРПИОН. Упорито ще преследвате обектите на вашите желания, а те едва ли ще имат шанс да се измъкнат. Което си е предпоставка да се обичате още повече. Мъж или жена, не позволявайте да ви настъпят първи в гражданското – ще е пагубно за вас. В леглото сте незабравими – ще ви помнят до смърт (може да имате няколко брака тази година или да смените няколко партии!). Афористична равносметка: Вятърът на промяната е хубав само в изпълнение на „Скорпионс“.

СТРЕЛЕЦ. С изключителен нюх и точно око, ще се развихрите повече от успешно. Инвестирайте в различни цели и те ще падат в краката ви, така че ще си оправдаете средствата. В интимната сфера попаденията на жените ще са право в сърцата – трофеи бол. Мъжете ще се целят доста по-ниско, но няма да имат грешка. И ще го правят многократно. За тях годината се очертава като лъки страйк след лъки страйк. Крилата фраза: Бягаща мишена фактура не дава, тъй че трудно се отчита!

КОЗИРОГ. Свикнали да прокарвате пътеки в живота, ще стъпите там, където за другите е невъзможно. Мъжете ще инвестират в апетитни земи, като ще държат на реалните граници, без да им пука за дюните. Жените ще бъдат особен обект на внимание, особено по-възрастните, защото кой не би искал от стара коза яре... Дискотеките ще бъдат под знака на Козирог-енд-рола, а всяка коза на свой крак ще подскача във вихъра на танца. Житейски постулат: Силата на цакането е в козенето!

ВОДОЛЕЙ. Ту буйни, ту бавно разливащи се, тази година ще сте в стихията си. Мъжете ще са неудържими – ще късат бентове в политиката и ще заливат населението, а и в интимно отношение ще са природни бедствия. Жените ще са тихи води, но трудно някой ще ги мине. Само който спечели сърцето на мъж или жена от тази зодия, ще плува в свои води, че и ще далдисва надълбоко. Внимание обаче – това се неохраняеми зони и често вземат жертви. Любим лайтмотив: Всяко нещо трябва да се полее!

РИБИ. Чувствителни и състрадателни, на повече от вас ще се гледа като на едри риби, способни на много. Оправдайте на електората надеждите – иска да е зарибен! Инвестирайте във водоеми, но се пазете от мътните води, за да не ви хванат! И внимавайте на какво кълвете! Не всички са добронамерено настроени към вас. А и съществува опасност да се оплетете в мрежите на пазарната икономика. Ръководна сентенция: Мълчим, ама ако знаете какво ви мислим!...

1

Влез или се регистрирай за да коментираш

Още

Кой какъв е
Кмет като глюкоза
Централният златен лъч и други слънчеви зайчета

15.10.2019

143

Коментари

Гл.ас. Духчев

👍👍👍

Влез или се регистрирай за да коментираш

×