facebook
twitter

Справочник

Седмичен хороскоп

2681

Овен
 Водят ви амбиции и воля за успех
 
 През тази седмица повечето от вас ще усетят нов прилив на сили. Ще имат подкрепата на личност, която е много добре запозната с професионалните изисквания на деловата ви дейност, познава професионалните ви качества и вас като човек. Във вторник ще се наложи да бъдете по-внимателни в приказките и ако има някакво обсъждане, не вземайте думата за щяло и нещяло. В сряда ви очакват нови предложения и възможности да се изявите. Родените през април ще са много натоварени, но това ще ги амбицира да стъпят здраво на земята и да се борят за договор, за който мечтаят.

 Телец
 Обстоятелствата ще ви наложат промени
 
 През тези дни ще имате добри възможности за реализация на плановете. В тази връзка може би много от вас ще се наложи да търсят нови хора за екипа си. Подберете ги внимателно, нямате достатъчно време за сработване. Ваш колега или съдружник в пристъп на яд ще изсипе куп дребнави обвинения, но не му обръщайте внимание. Това е буря в чаша вода, той дори ще ви се извини. На много от родените през май ще се наложи да мислят за нов офис или за промени в дома. Телците ще имат желание да се чувстват по-освободени, но това трудно ще се осъществи.

 Близнаци 
 Трудните дни продължават 
 
 Имахте трудни дни и все още, струва ми се, че не сте се измъкнали от тях. Налага се да изясните отношенията си преди всичко с интимния си партньор. В последно време неприятните разговори между вас са чести и искрите, които прехвръкват, са опасни. Майските Близнаци ще имат добри възможности да обмислят предложение за работа, което ще им се направи през тази седмица. Много от тях ще имат шанса да получат и предложения за нова работа. Във вторник и сряда напрежението ви ще е голямо. Дори може да се стигне до скандал, който ще ви накара да се разделите с колеги.

 Рак 
 Преодолявате препятствията по пътя си
 
 През тези дни ще бъдете много жизнени и оптимистично настроени. Ще имате желание да се докосвате до щастието и ще успеете да го направите, ако знаете какво точно искате и сте последователни. Ще ви се предоставят добри възможности за печалба. Въпреки че периодът е силен за повечето от вас и имате възможности за пари, не бива да поемате рискове. В понеделник и вторник някои от вас ще трябва да направят служебни пътувания. В сряда и четвъртък ще имате напрежение на работното си място и ще се справите блестящо. Обърнете внимание на здравето си, особено на ставите.

 Лъв 
 Обръщайте внимание и на подробностите
 
 Периодът е важен за вас. Ще трябва да следите детайлите, ако искате да не пропуснете важни шансове. Не изпреварвайте събитията, особено във вторник и сряда. Ако се наложи да правите покупки, свързани с бизнеса ви, огледайте добре човека, който ви е съдружник. В края на седмицата ще проведете среща с някого, който заема високо административно място. Внимавайте в приказките си. Дамите трябва да помнят, че чарът невинаги помага. Опирайте се на разума си и на професионализма. Седмицата ще е натоварена и изпълнена с движение. Няма да е лесно.

Дева    
 Не всичко ви се подчинява
 
 Много от вас излизат от един труден във всяко отношение период. Но не ги очаква и нещо много лесно. Ще имате претовареност, разногласия, спорове. През тези дни топката ще се успокоява и не бива да сте настроени песимистично. С малко повече усилия всичко, което сте си намислили и планирали, ще се случи. В сряда ще се наложи да проведете разговор с колега от път, който има голямо желание да организирате съвместна дейност. Много от вас ще потеглят в командировки, свързани с нови проекти. Тези, които се занимават с обществена дейност и изкуство, ще имат успехи.

Везни 
 
 Много, но безплодни идеи
 
 Настроението ви през този период ще бъде много променливо, но не ви препоръчвам да се освобождавате от вашето напрежение, като го пренасяте в дома си или сред близките, или да го изливате върху колегите си. Кариерата ви върви добре, Везни, но това ви задължава да бъдете много внимателни. Пълни сте с идеи, но трябва да им дадете ход по някакъв начин. Затрудняват ви административни въпроси. Във вторник избягвайте противоречия и спорове в дома и на работното място. При разговор с началник ще усетите, че скоро може да се радвате на повишение. Стремете се към разбирателство с колегите.

 Скорпион  
 
 Ако не се надценявате, ще имате подкрепа
 
 Много ще ви се иска малко да се разтоварите и да приключите с някои неприятни за вас въпроси. Ако постъпвате чисто професионално, ще успеете. Тези дни са като че ли отредени за разчистването на неща, които са ви пречили и ви пречат да вървите напред. Не подценявайте качествата си и ще получите неочаквана подкрепа. Периодът е труден за тези, които са в лична година 7. Последните трябва да внимават със здравето си и с поведението на децата си - не ги надценявайте, контролирайте свободното им време. В четвъртък срещи ще ви изнервят.  

Стрелец 
 Намесват се недоброжелатели
 
 Налага се да решите важен въпрос. Не го отлагайте повече, той е тясно свързан с бъдещето ви. Всичко ще бъде за добро. Не позволявайте в личния ви живот да се намесват  недоброжелателни хора. Тези, които се занимават със собствен бизнес, ще имат успешни сделки и печалба. Стрелците ще могат самостоятелно да решат въпроси, свързани с една промяна. Ще имате успехи в материално отношение. Ще получите много приятен подарък. Ще се почувствате щастливи. В сряда и четвъртък ще се наложи да вземате важни делови решения. Това, за което ще стане дума, е във ваша полза. 

Козирог 
 Навременна помощ ви осигурява спокойствие
 
 Приемете всяка протегната за помощ ръка, без да се двоумите. Тя ще ви донесе материална и морална подкрепа. Това за вас е важно през тези дни. В понеделник и сряда ще имате доста натоварване. Ще се наложи да решавате проблеми около важен документ. Ако не се чувствате сигурни в решението си, посъветвайте се със специалист експерт. Нещо около имотното ви състояние също може да ви притесни. Ще ви гостува човек отдалече, когото не сте виждали от доста време. Декемврийските Козирози ще са доста неспокойни. В делови план нещата не са съвсем сигурни. 

 Водолей 
 Слушайте всички, решавайте сами
 
 През тези дни разчитайте на себе си, но се вслушвайте и в мнението на другите. Решението трябва да бъде ваше. Във вторник, където и да се намирате, не прекалявайте с търпението на другите. Ако сте точни и прецизни, ще имате по-малко проблеми и по-лесни дни в деловата си дейност. Имате горещо желание да стартирате с нов проект. Трябва ви повече решителност. Ще се намери кой да ви подкрепи в начинанието. При някои от вас ще има промяна в деловата дейност. Много от вас, които имат намерение да пътуват за по-дълго в чужбина, ще могат да тръгнат сега. 

 Риби
 Придобивки след упорита борба
 
 Ще се насладите на успехи в любовта и на реализация в деловите среди. Ще си затвърдите реномето на професионалисти. Не се отказвате от материалното, борете се за него и ще го имате. Планирате промени в обстановката в дома и в офиса. Пазете се от болезнени амбиции, които невинаги са по силите ви. Във вторник и четвъртък проявете повече дипломатичност при решаването на делови спор. Пазете се от непостоянните лични и делови партньори. Залагайте само на сигурна карта. Ще получите предложение за промени в бизнеса. В любовния живот се появява сериозна връзка.

Ключови думи:

седмичен хороскоп, зодии

Още

Седмичен хороскоп

28.03.2020

3381
Седмичен хороскоп

21.03.2020

3506
Седмичен хороскоп

14.03.2020

3591
×