Quantcast
Хороскоп за вторник | СЕГА
facebook
twitter

Справочник

Хороскоп за вторник

1 739

Овен
Направете предварителен план, който да следвате педантично, защото така ще постигнете успех. Мнозина от вас ще се радват на неочаквано разрешаване на някои свои стари проблеми. Добрите изненади ще ви съпътстват, но като че ли ще е важно да не сте максималисти, за да им се насладите пълноценно. Ще можете по доста благоприятен начин да намерите разрешение на някои стари спорове и проблеми в семейството ви.

Телец
Не бързайте да предприемате действия, които заплашват сигурността ви в материален или служебен план. Денят е добър за приятелските ви връзки, както и за създаване на нови контакти. Вероятно по-голяма част от родените под този зодиакален знак ще се насочат към осъществяването на възможности, които могат да ги доведат до финансово стабилизиране. Стремете се да следвате правилата, но е наложително да проявите и до голяма степен съобразителност. 

 

Близнаци
Родените в началото на знака да действат с размах на работното си място. Не се спирайте пред нищо, за да постигнете набелязаните цели в професионалната област. Част от вас ще изпитат известни трудности в работата си, това може да е причина да усещате досада от рутинните си задължения там. Възможно е част от вас днес да попаднат под чуждо въздействие, което може също да им навлече непредвидени главоболия. 

Рак
На мнозина ще се наложи да преодолеят ограниченията при взимането на решения, които ще им помогнат да се адаптират към събитията в службата. Кратките пътувания ще са източник на приятни емоции. Не се изолирайте от заобикалящите ви, тъй като това ще ви лиши от положителни изживявания. Опитайте да не се ангажирате с въпроси от служебен характер. Ще ви се наложи да проявите по-голяма всеотдайност към семейството. 

Лъв
Колкото полезен, толкова и вреден може да се окаже вторникът за вас, така че се опитайте да намерите златната среда. Не критикувайте и не приемайте за лична обида факта, че няма да имате пълно одобрение за действията си от заобикалящите ви. Забравете за черногледството си в любовта! На някои ще им се наложи да открият достатъчно вътрешна мотивация, за да се справят с някои ограничения, които спъват част от инициативите им.

Дева
Стремете се към ефективност на работното си място. Проявете прозорливост в отношенията си с близки, родители, приятели и не на последно място с интимната си половинка. Внимавайте да не станете жертва на измама. Някои ще постигнат добри резултати, ако се съсредоточат върху воденето на преговори в професионалната сфера. Не отстъпвайте от собствените си принципи, тъй като това може да ви постави в доста неизгодна позиция. 

Везни
Вторникът за вас ще е подходящ за контакти. Ще имате възможност да се запознаете с нови и интересни особи, които най-вероятно ще станат част от обкръжението ви в бъдеще. Не бъдете мнителни спрямо интимната си половинка, тъй като това ще го/я нарани. Не се поддавайте на външни провокации да осъждате действията на тези, които обичате. Предпазвайте се от емоционална нестабилност и не давайте външен израз на чувствата си. 

Скорпион
Днес мнозина от знака ще разполагат със сила, която може да има негативен ефект върху тях. Опитайте се да контролирате всяка дума или действие. В любовта не ревнувайте, защото ще загубите. Част от вас ще трябва да се отнасят с уважение към правилата в държавни институции. Не се опитвайте да си спестявате извършването на някои реконструкции и промени в стила си на работа, особено ако можете да подобрите значително сегашната си ситуация. 

Стрелец
Вероятно от вас ще се изисква да проявите по-голяма смелост на работното място. Не позволявайте да се проваляте поради инертност. Заобикаляйте се с дейни приятели, колеги и съдружници. Някои от родените в края на знака ще получат предложение, което да постави професионалното им реализиране на нова основа. Възможно е да предприемете поредица от пътувания във връзка с възрастен представител от вашето семейство. 

Козирог
Днес с правилните действия ще съумеете да се освободите от някои спорове и конфликтни ситуации, възникнали преди време в отношенията ви с колеги, а също така и във взаимоотношенията ви с интимната половинка. Осъществените от някои от вас проекти или намерения извън пределите на страната ще се увенчаят с успех. Не се страхувайте да експериментирате, тъй като това може да ви донесе придобивки. Възможно е да страдате от главоболие. 

Водолей 
В работата си залагайте на стопроцентовата концентрация, тъй като това ще е единственият начин да контролирате нещата около вас. Не се доверявайте на нови особи било в службата, било в личния ви живот. Предпазвайте спестяванията си от загуби. За всички е наложително да направят преоценка на ситуацията, на която са свидетели на работното си място. Опитвайте да се освобождавате от нарастващото напрежение в последно време. 

Риби
Вторникът ще ви даде изгодни случаи за въвеждане на конкретни изменения в установения вече ред на работа в професионалната сфера. Търсете практично приложение на част от своите идеи, дори и това да ви коства известни усилия на този етап. Напълно възможно е някои въпроси от чисто сантиментален характер да променят предварителните ви планове в професионалната сфера. Необходимо е да се адаптирате към някои нови условия. 

Ключови думи:

хороскоп, зодии

Още

Хороскоп за сряда

30.09.2020

3870
Тъпотията е по-страшна от вируса

25.02.2020

5929 6
Седмичен хороскоп

18.01.2020

2682