facebook
twitter

После

Харизматиквеник

Как награбих Херо Мустафа

автор
ИВО БАЛЕВ
9982

Херо, Херооо, какво знаеш ти! 

Хубаво момиче си, с древен произход, дай да те гушна, за велика държава работиш, обаче такова нещо не си виждала, нали? 

Нашите прости българи, като чуят Херо Мустафа, си мислят, че за мъж става въпрос, веднага си представят пехливанин! 

Затова исках да прокарам Истанбулската конвенция - да научи българинът, че не само футболен треньор може да се вика Херо, ами и такава хубавица като тебе, щип, муци-муци, гали-гали...

Ше извиняваш, че малко като за прасенце ми са нежностите, ама ако ми дойдеш у зайчарника на Банкя, няма да съжаляваш. Не ми гледай шкембака, не знаеш какъв лалугер се крие под тая могила! 

Погледни сега тука как копат археолозите - красота! 

Ако не съм аз да ги ангажирам на моите инфраструктурни обекти, има да лапат мухите и да ги ядат прилепите в някоя Съева дупка, а тука - гледай! Паница са изровили, артефакт, та дрънка! В тая паница преди 3000 години човекът си е дробил попарата, дето сега ние ще я сърбаме. Я кажи аааа, затвори си очите, отвори си устата, опааа, не ми хапи пръста, лошо момиче! 

Ех, обичам да ми се дърпат, че то - знаеш ли какво е в тая България? Всички ми се лигавят и ми разливат сироп, и ми се подмазват. Аз се правя, че ми е неприятно, то си е жалка гледка де, ама все пак вътрешно си ми е кеф, та дори и външно. Абе сърби, боли, драго ми. Хем виждам, че е гнусничко, хем кеф ми става. То е като с наркотиците - знаеш, че е вредно, ама като ти е хубаво! И аз така с метаните и ихтибарите - мръщя се, дърпам се, плюя, затварям очи и давам ръката да я целуват. Такива сложни състояния ме объркват, а с тебе ми е леко и еднозначно, дай да те гушна пак, знам, че го желаеш! Мяу, муц, шибидидип, ой на дяда! 

Виждаш ли как ревнуват другите! Ще ти пусна една песен - води ме в някоя квартална кръчма и поръчваааай, докато батальонът се строява за последен път! И маймуните от НСО, и пиарките от ФЖМК - от целувките ни бясно да ревнуваааат! 

Слушай сега и ми кажи честно, мъж ли съм, или не съм! Ей тука в тая археология съм фърлил с едно движение на ръката 4 млн. лв. Това са 2 млн. долара. About! So-so. Ону гюре, де викат наште комшии, ти си от Северен Ирак, трябва да поназнайваш и малко турски! Ердо ми е голям приятел и тебе ше запозная, и ше ви сдобря! Щото ми писна да дрънкат оръжия в региона. Ще ви сдобря Америка, Ирак, Сирия, Кюрдистан, Катар и Русия, ако ще - турско да стане! 

Ела, ела, Херо, Хери, Херинка, като хероин омайна - кога стоиш, ясно слънце грее, кога говориш, бисери се ронят, като ходиш, вятър вее, очите ти като звезди греят! Гуш, муш, цуни-гуни, ей това е дипломация! 

В София много ми завиждат на успехите с жените, жълтопаветниците не могат една жена да раздрусат както трябва. 

Аз какво съм виновен, че са непохватни и неуверени. Виновен ли съм, че съм така ослепителен? Трябва ли да се извинявам, че и ти падна под властта на чара ми? 

Ами ще се извиня, защо не! Извинявайте всички, извинявам се, че Херо Мустафа утре ще ми носи баница и печена кокошка по кюрдска рецепта! 

Ай те воза на джипката, сядай тука отпред, Херо, а вие, маймуни и пиарки, не ревнувайте! 

Газ! 

11

Влез или се регистрирай за да коментираш

Още

ЕС разшири санкциите срещу Турция

27.02.2020

3074 12
Звезди от морското дъно или поне зелени очила...

17.01.2020

КАЛИН ДОНКОВ

3750
САЩ са против разклонението на “Турски поток” през България

10.01.2020

Обновена

24885 137

Коментари

маргаритка2

Голям срам.

 

И всичко заради едни женски гащи, дето ги нема

плувецът

Дамата посланник ужасено се е досетила - нашенецът се опитва да изпробва здравината на шийните й прешлени. Сякаш да вчера заедно яли филии с мас.  Ах, ша та умори от либоф туй българско,ама мутренско гостоприемство.

Jordan_13 2

Бойко Тиквата;))) Приложената диктатура на електората наречена демокрациял;)))

Jordan_13 2

Другият път да знаят какъв посланик да праща! Трите Х-са, Скалата, Шварцнегер, Рамбо, за да мой и нашичкият да опита ласки!;)))) Те, Херо Мустафа... Тва бъзик ли е, ккакво...;))))

майор

??

майор

Иво ?

S luncho6
снимка на S luncho6

>>><<<<
Какво се пените, човека провежда задушевен разговор, така го разбира.

бонго-бонго
снимка на бонго-бонго
Nickolas

Нашият Войко - или как от просто момче в един момент става дърт простак.

Verbis verbis

https://www.youtube.com/watch?v=OucIFOpEbdI

 

Тук сякаш батБойко пее.

Шилов

Виват, Ивчо, както винаги точен и на висота.

Влез или се регистрирай за да коментираш