Медия без
политическа реклама

Стамен Белчев отписа играч на "ЦСКА-София"

Треньорът се подготвя за вариант, при който ще трябва да си търси нов отбор след края на сезона

17 Май 2024
Стамен Белчев не е напълно сигурен, че ще остане треньор на "ЦСКА-София" и през следващия сезон.
БГНЕС
Стамен Белчев не е напълно сигурен, че ще остане треньор на "ЦСКА-София" и през следващия сезон.

Левият бек на "ЦСКА-София" Брадли де Нойер е изпаднал в немилост пред треньора на отбора Стамен Белчев заради непрофесионалното си поведение и най-вероятно няма да играе повече до края на сезона. Това стана ясно от думите на Белчев на пресконференция преди утрешното домакинство срещу "Крумовград".

Запитан защо Де Нойер (на снимката) не е в групата, треньорът обясни: "Брадли де Нойер няма контузия. При него проблемите са други. Няма да търпя недисциплинирани хора, които не са отдадени на клуба." Много е вероятно дори след края на сезона "ЦСКА-София" да се раздели с нидерландеца.

В мача няма да участват още наказаният Фернандо Каранга и контузеният Юрген Матай.

Самият Стамен Белчев също не е сигурен дали ще остане в "ЦСКА-София", въпреки че към момента има доверие към него от страна на ръководството на клуба. Пред наставника бе поставена цел да класира отбора за турнира Лига Европа, но шансовете в момента са само за Лигата на конференцията.

"Нашата цел беше Лига Европа, но за съжаление това няма да се случи. Нагласата ни е да гоним второто място, макар че това не отива на клуб като ЦСКА. В този момент сме изправени пред това. Фокусиран съм върху работата си в първия отбор. Не мисля за друго нещо. Резултатите и времето ще покаже, а ръководството ще реши моето бъдеще. Трябва да бъда полезен за отбора в утрешния мач и да си свършим работата. Не мисля за бъдещето си изобщо. Концентриран си в работа си. Ако клубът няма да разчита на мен, трябва да започна да работя все накъде", коментира Белчев.

Още по темата