facebook
twitter

Справочник

Седмичен хороскоп

12 857

Овен

Седмицата е подходяща за инвестиции

В близкото ви обкръжение се появява личност, която силно ви подкрепя, съдейства за покачване на авторитета ви. Ако имате приятели, е добре, ако нямате, самотата може да ви натежи. Ако имате намерение да правите инвестиции или да вземете важни финансови решения, времето е подходящо за това. Здравето и тонусът ви са отлични. Ако сте достатъчно разумни да приемете живота такъв, какъвто е, можете да се възползвате от най-доброто, което той има да ви предложи. Изненада може да ви изведе от обичайното ви русло.

Телец

Доверете се на късмета си

 Вие имате завиден късмет, който ще ви съпътства дълго занапред. В личен план ви предстоят интересни събития. Някои ваши занимания стават източник на доходи. В дома ви ескалира необходимостта от някои промени, в оптималния случай това са ремонти, които ще повишат комфорта. Една изненада може да ви шокира. Не пренасяйте вкъщи служебните си проблеми. Финансови придобивки и романтичен флирт ще направят вечерта ви вълнуваща. Постигнете поставената цел, като вложите силите си в работа. Бъдете сдържани при разговори с непознати.

 

Близнаци

Очаква ви положителна седмица

Седмицата ще внесе известно вълнение сред Близнаците. Движете се повече – възможни са и кратки пътувания.  Общувайки с любимия човек и близки хора, взаимно се зареждате с любов и положителни емоции. Очаквани парични постъпления вероятно ще се отложат за няколко дни. Не напускайте работа сега, освен ако нямате нещо сигурно или ако не ви отправят конкретно предложение – не се знае кога ще намерите нещо подходящо. Съвършенство и перфекционизмът дори в дребните детайли определят поведението ви през тази седмица. Не се притеснявайте да питате и да търсите помощ.

 

Рак

Обърнете внимание на близките си

Вие сте инициативни и няма да пожалите средства да осъществите намеренията си. За приятелите си сте готови да направите всичко, защото знаете че те също ви помагат. Ако рискувате по отношение на финансите си, възможно е да претърпите загуби. Не са изключени кожни проблеми, алергии. Бихте могли да обръщате по-голямо внимание на колегите си и на хората от близкия си кръг. Не губете чувство за реалност. Работата навън ще ви освободи от домашните задължения. Намерете начин да се отпуснете. В състояние сте да предвидите събитията и да се възползвате от тях. 

Лъв

Намерете начин да запазите баланса

Вашето здраве и енергичност през седмицата са завидни. В много семейства може да възникнат проблеми с децата. От друга страна, родителите може да ви притиснат с нуждите си. Трябва да намерите начин да балансирате успешно по острието на бръснача. Дамите ще имат вълнуващо предложение и за много от вас то ще означава начало на нова романтична обвързаност. Ако рискувате по отношение на финансите си, възможно е да претърпите загуби. Бизнесът и кариерата са вашата стихия, така ще бъде и през следващите дни. В края на седмицата жестът на близък човек може да ви трогне.

 

Дева

Бъдете отворени към новото

Вашата пресметливост може да ви спести ненужни главоболия. В семейството ще има разногласия, но постепенно проблемите ще се решат елегантно и скоро ще ги забравите. Бъдете предпазливи и търсете втори източник на информация, ако се налага да вземате важни решения. За тези от вас, които са необвързани, има добри перспективи да срещнете човек, с когото ще се чувствате добре. В края на седмицата все по-трудно ще сдържате преживяванията си, неизказани емоции излизат на повърхността. Мнозина, особено родените в първи деканат, но и всички останали в различна степен спонтанно трансформират линията си на поведение.

 

Везни

Търпението е ключово

В главата ви се раждат нови мисли и желания. Възможно е това да е придобивка за дома, кола или друга голяма вещ. Има риск от измами с действия, различни от добронамереното ви отношение към общи проблеми. Настъпват спокойни дни за отмора и забавления. В личен план ви предстоят интересни събития. В професионален план може да ви предложат да работите над нов проект или да ръководите. Моментът също е подходящ да се посветите на разрешаването на финансови въпроси. Бъдете търпеливи и не се изразходвайте емоционално. Бъдете внимателни в действията си. Вниманието ви ще бъде насочено към семейството. 

Скорпион

Избягвайте спорове с роднини

Жените от зодията може да проявят излишна ревност и да предизвикат към себе си ответна реакция. В края на седмицата освобождавате душата си от всякакви притеснения, освобождавате се от комплекси и обиди. Бъдете внимателни при пътувания, избягвайте спорове с далечни роднини, особено през втората част на периода. В работата задачите ви се удават, даже и без помощници успявате да се справите блестящо. В края на седмицата разговорите за пари са тема номер едно. Вероятни са пътувания или посрещане на гости. Седмицата е благоприятна за постигане на цели.

Стрелец

Доверете се на здравия разум

Новости в края на седмицата ще променят настроението ви в позитивна посока. В любовната ви връзка може да се появят някои търкания. В края на седмицата се очертават парични приходи. Добре ще ви се отразяват медитациите и духовните практики, както и ако се качите нависоко в планината: това ще балансира и ще успокоява мислите ви, които в посоченото време е възможно да са тревожни и затормозяващи ви.  Доверете се на здравия си разум и внимавайте с думите си, за да избегнете проблемите и финансовите загуби. Трудностите са породени от чужди грешки, с които ще се справите.

 

 

 

Козирог

Изчистване на недоразумения от миналото

Активно се заемате с реализирането на свой план. В личните ви взаимоотношения се появява възможност да скрепите отношенията си чрез разяснителни разговори, изчистване на недоразумения от миналото. В състояние сте да осъществите намеренията си и без да хабите излишно нерви, в същото време, ако не внимавате, ще търпите проблеми и загуби, които ви развалят настроението. В семейството ви настъпва хармония. Движете се повече, за да избегнете схващания и ставни заболявания. Живейте живота, който вие искате, и направете и всички около вас щастливи.

 

Водолей

Не позволявайте на вътрешните си страхове да ви владеят

Бъдете внимателни в думите си. Възможно е да засегнете несъзнателно някои хора. В средата на седмицата може да дойдат приходи от допълнителна работа. Ако ви се налага да общувате с неприятели, го правете интелигентно, като запазите достойнството си и не разголвате душата си. Настъпват спокойни дни за отмора и забавления. В работата ви има промени. За приятелите си сте готови да направите всичко, защото знаете, че те също ви помагат. Не позволявайте на вътрешните си страхове да ви владеят, губите от силата си и не можете да се разгърнете изцяло.

Риби

До себе си имате хора, които ви обичат и подкрепят

За всичко си има време, осъзнаете ли го, ще си спестите разочарования и загуби. Избягвайте преумората, но и се пазете от обездвижване. В живота ви ще се появят нови партньори и лица, с които можете да имате общи задачи, планове и бизнес, и от вас зависи да не пропилеете възможностите си. До себе си имате хора, които ви обичат и подкрепят, което ви прави устойчиви, но по-често си давайте сметка за своето отношение към тях. Поради заетост и други ваши причини ги наранявате, а след това се дразните от поведението им. Не е препоръчително да започвате нищо ново.

Ключови думи:

седмичен хороскоп

Още

Седмичен хороскоп

26.09.2020

10652
Седмичен хороскоп

19.09.2020

9389
Седмичен хороскоп

12.09.2020

3173