Медия без
политическа реклама

Седмичен хороскоп

03 Септ. 2023
Pixabay

Овен

Пренареждате плановете си

Може още в началото на седмицата да се наложи да промените плановете и да преподредите приоритетите си. Вероятно е да се случи непредвидено събитие, свързано с близък човек. Ще ви трябва доста време, за да адаптирате предишните към новите си задачи. В средата на седмицата умората може и да ви надвие. Не се преуморявайте, отделяйте време за възстановяване на силите по начин, който най-много ви допада. Така ще съхраните доброто си настроение и ще предотвратите лични или любовни проблеми. Запазете чувството си за хумор и оптимизъм въпреки динамичните и невинаги приятни събития. Мнозина от вас ще имат възможност да се освободят от някои свои стари проблеми и затруднения. Реалистичната ви нагласа ще ви помогне да се освободите от някои задушаващи отговорности от личен характер, без това да обърка вече изградените от вас предварителни планове.

Телец

Добивате устойчивост

През следващата седмица избягвайте поемането на допълнителни ангажименти. Всички обаче да очакват промени. Те ще се реализират напълно независимо от желанията и намеренията ви. Ако обаче сами действате в тази посока, ще имате преднина по отношение на предстоящите събития. За представителите на знака се открива шанс за стабилизация, която бихте могли да осъществите с цената на доста усилия. На първо време се явява необходимост да преодолеете проблемите, свързани с работата. Такъв развой на нещата може да започне още днес. Контактите ви с приятели и познати утре ще ви донесат предложения, пред които мнозина ще се колебаят. Предпазвайте се от започването на интимни отношения на работното си място. Ако действате активно, в понеделник ще имате успех. Вторник дава шанс на мнозина за парични печалби и за довършване на поети ангажименти. Приключете с ангажиментите си по-рано от обикновено, за да се отдадете на по-приятни занимания.

Близнаци

Неочаквани разходи

Седмицата може да започне с непредвидени материални разходи. Опитайте се да въведете в делата си финансов ред, защото иначе може да се наложи да търсите пари назаем. В средата на седмицата може да ви предложат участие в интересен колективен проект. Възползвайте се от възможността. Преобладаващата част от знака, искат или не, ще трябва да насочат вниманието си към домашните проблеми и да направят необходимото за разрешаването им. Някои от Близнаците мислят да пътуват през седмицата, което, естествено, ще им даде отдавна чакана отмора. За останалите от знака седмицата предоставя шанс за напредък. Вероятно ще имат няколко различни варианта, даващи възможност за по-обемна реализация. Важното е обаче, преди да се насочите към определена цел, детайлно да обмислите всички възможни варианти. Така ще се застраховате от грешки, а и няма да действате на сляпо.

Рак

Във финансов аспект - по старому

Новият седмичен период още от днешния ден ще ви подскаже каква позиция да заемете при предстоящи промени в работата. За мнозина новата седмица ще бъде трудна при осъществяване на контакти с любимите личности, но ако сте настоятелни, ще постигнете намеренията си. Доста представители на Рак имат сериозни парични затруднения в момента, но в това отношение не си вдъхвайте излишен оптимизъм. Седмицата няма да е успешна. Друга част от знака биха могли да затвърдят успехи в професионален план. Родените в третата десетдневка да очакват увеличаване на заплащането. Контактите през уикенда ще ви зарадват с хубава новина. За някои са телефонни. Понеделник изисква по-голяма сериозност в делата. Сполуката е характерна и за сряда, но в четвъртък се пазете от грешки. Паричен успех очаквайте в петък.

Лъв

Нови контакти

Разположението на планетите тази седмица провокира и активира вашата общителност. Сега може да създадете нови връзки, включително с личности извън държавата, в която живеете. Онези от вас, които се обучават, да не разчитат на големи успехи в усвояване на материала. В началото на седмицата не е препоръчително да пътувате, но ако все пак се налага, трябва да сте особено внимателни спрямо присъстващите наоколо - може да ви оберат или измамят. Мнозина ще получат интересна и много полезна информация. Като цяло седемте дни ще бъдат богати както на добри, така и на лоши емоции, които ще са най-често в професионалния ви живот, контактите в службата и извън нея с колеги и приятели, действащи в познатия ви бранш, и при осъществяване на делови и бизнес операции. Голяма част от срещите ви ще преминават в условията на напрежение и с противоречия.

Дева

Търсите поредна изява

Мнозина от родените в знака ще се ориентират към нови занимания или ще се заемат с организирането на нова дейност. Налице са всички шансове за успех, но трябва да бъдете последователни и настоятелни за осъществяване на идеите си. Отпускането след първоначалните успехи може да доведе до сериозно забавяне или до прекъсване на започнатото начинание. Вероятно ще преживеете заплетени ситуации и ще се наложи да избирате между нужното, полезното и приятното. Ще трябва да положите много повече усилия от обикновено, за да наложите мнението си. Въпреки трудностите звездите съветват да не губите доброто настроение, оптимизма и чувството си за хумор. В сряда бъдете по-мобилизирани. Четвъртък е успешен във всичко и ще ви радва с материален и емоционален успех, а вечерта ще се окаже твърде силна в делови план. Петък ще бъде спокоен.

Везни

Не бързайте толкова

Звездите препоръчват тази седмица да намалите темпото. Няма смисъл да бързате, така или иначе ще имате само рутинна работа, която познавате добре. Не обещавайте неща, за които няма да ви стигнат силите, и не се натоварвайте с чужди задължения. Не пренебрегвайте собственото си здраве. При поява дори на незначителни проблеми потърсете квалифицирана помощ, особено ако проблемите са свързани със зъбите ви. В края на седмицата ще получите информация, с която ще разрешите много сложен казус, изостанал в миналото. Личните ви отношения ще са спокойни и заредени с много оптимизъм. Важно е да си правите сметката по-точно и да избягвате ненужните разходи, а още повече проявите на разточителност. Дните не са подходящи за сключване на нови сделки или инвестиции. В края на седмицата мисленето ви ще е далеч по-прагматично и тогава съвсем правилно ще преценявате кои разходи са оправдани и кои можете да избегнете.

Скорпион

Нужна ви е мобилизация

Очертава се много напрежение през идващите седем дни. На работното място дейността ви няма да се различава от изминалата седмица, с изключение на онези, които ще си дадат по-дълга почивка. Преобладаващата част от родените в знака ще действат усърдно и с повишена енергичност при осъществяването на намеренията си в личен или професионален аспект, но е почти невъзможно да се даде еднозначна оценка за последвалите резултати. Усилията ви невинаги ще бъдат оценявани по достойнство и може да се каже, че мнозина ще се почувстват пренебрегнати. Седмичният период е благоприятен за контакти и за затвърждаване на постигнатото. Понеделник ще донесе на някои неприятности от финансово естество, а вторник ще премине спокойно. Ядове и неприятности се очертават в сряда, а в четвъртък ви препоръчвам да не предприемате нищо. В петък ще действате решително.

Стрелец

Запазвате спокойствие

Седмицата за вас се очертава относително спокойна и хармонична, но преобладаващата част от вас едва ли ще забележат равновесието в заобикалящата ги действителност. Причината е в това, че ще се притеснявате за професионалните си дела, което, естествено, означава хабене на много нерви не в най-подходящия момент. Според онова, което чертаят звездите за вас, усещането, че сте пренебрегвани, е пълна заблуда. Колкото по-скоро се освободите от него, толкова по-бързо ще схванете истинската ситуация. Звездите препоръчват да обмисляте изказванията и да преценявате поведението си, да не прекалявате и да не предизвиквате усещане за ревност у партньора, защото последствията ще са непредвидими. В края на седмицата ще трябва да избирате дали да защитавате личните си интереси, или да отстъпите пред тези на близките си. Разчитайте само на себе си и преценявайте обективно факторите, от които зависи реализацията на целите ви.

Козирог

Постоянство в уравновесеността

Спокойни, уравновесени и стабилни - такива са звездните характеристики за вас през седмицата, които ще усещат и околните още при началото на контактите с вас. Вътрешните терзания и безпокойствата няма да ви дават мира, защото все още се намират нерешени проблеми. Просто не мислете за тях, особено днес и утре. Сега голяма част от родените в знака трябва да насочат вниманието си към делата в бизнеса. Това, разбира се, включва и отношенията с партньорите. За доста Козирози те са нестабилни и противоречиви, което означава, че най-вероятно проблемите са породени от липса на пари. Контактите в обществените среди и с влиятелни личности е другото важно направление за периода. В понеделник мнозина ще се заемат с разрешаването на текущи проблеми. Във вторник премисляйте добре действията си. Четвъртък ще е успешен в материален план. Петък ще ви изненада с много задачи, но ще е добър за пътуване.

Водолей

Бъдете предпазливи

 

Седмицата е неблагоприятна за решаване на финансови въпроси от представителите на знака. Бъдете предпазливи по отношение на инвестициите и кредитите. Избягвайте излишните разходи и операциите с чужди средства. Заредете се с търпение и добро настроение на работното място, защото може да се случат куп недоразумения, но ако вложите повече старание, то ще бъде забелязано и достойно възнаградено. Ако сте последователни и действията ви в тази насока продължат, ще укрепите и стабилизирате съответната дейност. Нужно е да сте настоятелни, защото ще възникне неблагоприятна тенденция, която може да ви разколебае. Проблеми ще възникнат за бизнесмените и за онези от зодията, които работят в екип. Не бързайте да прекъсвате партньорските си отношения, преди да сте намерили причините за възникналия дисбаланс. Доста от представителите на знака ще се сблъскат с домашни неприятности и с проблеми в любовен план, особено през почивните дни.

 

Риби

Проявете акуратност

Звездите ви препоръчват в началото на седмицата обективно да преценяват възможностите и ресурсите си и да не си поставяте неизпълними задачи. Създайте си план на работа и не се захващайте с няколко дейности едновременно. Концентрирайте вниманието си предимно върху професионалната си дейност и я приведете във вид, който ви допада. Не се разсейвайте със странични ангажименти и с контакти в обществото. През седемте дни ще преживеете много емоции и това може доста да ви изтощи и да понижи тонуса ви. Ще се почувствате спокойни и уверени, ако работите самостоятелно, избягвате ненужните контакти и се занимавате със задачите, които сами сте си поставили. Често ще ви се налага да общувате с много хора, свързани с работата ви, и резките изказвания, проявите на консерватизъм и дребнавост може да ви създадат проблеми. Добре е да покажете уважение към чуждото мнение.

Ключови думи:

седмичен хороскоп