Quantcast
Седмичен хороскоп | СЕГА
facebook
twitter

Справочник

Седмичен хороскоп

9 661

Овен

Няма да ви е лесно и комфортно

 Много от близките ви ще ви затрупат с искания за пари, ще ви стане крайно неприятно. Приятели изведнъж предявяват неподозирани претенции и също неприятно ви изненадват. Не само не влизайте в разправии, но ги изолирайте и в бъдеще. Деловите ви позиции са много добри, ще го разберете сами на срещите с партньори и клиенти по постъпленията и предложенията, които ще получите. Неприятностите са по-скоро в личния живот, отношенията ви са такива, че се чувствате длъжни към всички. Променете тази ситуация, имате възможностите. 

Телец

Делово оживление

Неочаквано ще настъпи делово оживление около вас. Ще се наложи да отговаряте на телефонни обаждания, да уреждате финансови въпроси, да проведете незапланувани срещи. Вашият гъвкав ум и дипломатичност ще ви помогнат да се справите с неочакваното напрежение. Независимо от него периодът ще е богат на приятни изненади - ще получите много покани за събирания, много комплименти. Колеги от гилдията ще ви поканят специално на светско събиране и ако приемете поканата, ще чуете много приятни неща за себе си и бизнеса си. 

Близнаци

Седмицата е изпълнена с вълнения

 В тези дни някой ще проведе с вас делови разговор и ще ви предложи работа, която ще ви позволи нова реализация. Иска ви се да направите голяма покупка за дома си и ще срещнете трудности. Ще се наложи да търсите намеса на приятели. Ако искате работата ви да върви по-сигурно, трябва да сте по-силни. Ще направите кратко пътуване. Някои от Близнаците, родени през юни, могат да изживеят в това пътуване малка любовна авантюра. Задълбочаването й ще ви донесе неприятности. Обърнете внимание на приятели и познати.

Рак

Обмисляйте добре ходовете си

Отдавна и тайно харесвате човек, с когото сега ще се запознаете. Това ще придаде на седмицата съвсем друг емоционален привкус. Много от Раците точно през тези дни ще получат допълнителни пари и ще си осигурят финансова независимост. Ако не се налага, през тези дни не подписвайте делови документи. Във вторник ще имате делова среща, на която ще чуете нестандартни оценки за вашия бизнес. Не започвайте нови неща през този период, обмисляйте намеренията си, обсъдете ги още веднъж. Времето е подходящо да се освободите от всичко, което ви тежи или ви пречи. 

Лъв

Неща за довършване

Седмицата ще е натоварена. Налага се да окажете помощ при решаването на чужд проблем, макар че това става против желанието ви. Бягате от чужди неприятности, дори когато можете да помогнете. Но сега няма да стане така, самите вие разчитате на помощ. Пазете се от спорове, особено с хора, които са на високо административно стъпало. Сблъсъкът с тях, особено сега, няма да завърши във ваша полза. Предстои ви изясняване на отношенията в личния живот. Хора, които имат топли чувства към вас, ще ви посетят и ще ви доставят радост. 

Дева

Не предявявайте претенции 

Онези, които не работят в собствен бизнес, да не се доказват точно през тези дни. Не сте избрали правилния момент да предявявате искания и да поставяте условия. Работещите в свой бизнес ще се наложи да пътуват до близки места и ако движението по пътищата е нормално, пътуването ви ще бъде приятно и полезно. Очаквате добри доходи и ще ги имате. Бъдете внимателни при създаването на нови контакти, свързани с бизнеса. Особа може да ви заблуди с много обещания, с осведоменост и връзки, но не се подлъгвайте по фасадата. 

Везни

Замисляте промени

 Дори да ви се струва, че всичко ви е ясно, не предприемайте никакви промени точно сега. На събиране на имен ден може да срещнете една любов. При много от вас това ще се случи. С повече гъвкавост и разум ще се справите с всичко, което ви притеснява, и в бизнеса, и в личния ви живот. През тези дни намерете време за себе си. Намерете време и за любимия човек, особено ако връзката ви е продължителна и силна. Добре е дамите да си купят нещо ново, ще им повдигне самочувствието и настроението. Обадете се на стари приятели.

Скорпион

Лични придобивки

Ще възникнат неочаквани дребни проблеми в бизнеса, но ще ги решите бързо, ако действате самостоятелно. В последния момент ще проведете важни разговори за бъдещата ви работа. Студенти, които се явят на изпити през тези дни, ще се зарадват на успеха си. През седмицата ще имате нови лични придобивки. Семейните с деца ще са приятно изненадани от тях, особено ако децата са поотраснали. Бъдете внимателни с интимните си партньори, Скорпиони, вие често предявявате към тях прекалени изисквания. Ще получите много покани, но посетете най-близките си хора. 

Стрелец

Поддавате се на фантазии

Тази седмица ще ви докаже, че трябва да сте по-точни в преценките си за хора и събития. Поддавате се на собствените си фантазии повече, отколкото е полезно за вас. Много организирани и интелигентни сте и това ще ви помогне да постигнете неща, към които се стремите. Решавайте проблемите си, не позволявайте да се натрупват. Нищо не се решава от само себе си при вас, Стрелци. Добре преценете възможностите си, не надценявайте, но и не подценявайте враговете си. А имате такива. Много от вас ще се запознаят с интересна личност.

Козирог

Откъснете се от работата

Всички, които ръководят собствен бизнес, трябва да са точни през тези дни. Не пропускайте нито една дума, не закъснявайте за нито една среща. Периодът не е подходящ за големи харчове, не влагайте пари в инвестиции, особено в недобре проучените. Намерете начин да поощрите хората, които работят за вас. Ще имате неприятности с финансови документи и ще се налага да търсите дубликати. Тези от вас, които се занимават с търговия, ще бъдат много заети и ще имат добри печалби. Дайте си почивка няколко дни и се помъчете да се откъснете от служебните си ангажименти.

Водолей

Изпипвайте и детайлите

Проблеми с имот и наследство ще продължат да ви вълнуват, макар че през тези дни нищо няма да направите. Изобщо работата ви няма да върви както ви се иска и е по-добре да не се насилвате. Използвайте дните до края на седмицата да проверите още веднъж документацията си, финансите си и плановете си. Наблюдавайте какво става около вас и колкото и да е незначително това, което вършите, изпипвайте го детайлно. Не участвайте в спорове и не се намесвайте при разправии, хората около вас са доста изнервени и това само ще налива масло в огъня.

Риби

Колеги ви изненадват неприятно

 Много от Рибите ще се постараят да излязат сред природата в почивните дни въпреки силната си натовареност. В сряда или четвъртък ще се наложи да водите неприятен разговор с колега, който има лични проблеми. Неприятно ще ви изненада с поведението си и колега, на когото разчитате. Направете си изводите. В края на периода вероятно ще ви направят предложение за допълнителна работа и не виждам причини да го откажете. Тя ще ви донесе допълнителни средства. Пазете се от травми. Ще ви изненада предложение за изгодна покупка. 

Ключови думи:

седмичен хороскоп

Още

Седмичен хороскоп

02.07.2022

5081
Седмичен хороскоп

25.06.2022

9311
Седмичен хороскоп

11.06.2022

11948