Медия без
политическа реклама

Седмичен хороскоп

16 Апр. 2022

ОВЕН

Колебливи и нерешителни

За мнозина от представителите на зодията се налага да вземат окончателно решение по даден въпрос. Става дума за конкретизация на професионалния ви статут или нещо друго, свързано със служебната ви дейност. Голям процент от зодията са предразположени към колебания и проявяват нерешителност. Засилете контактите си в административните среди. Макар и уморени, през уикенда едва ли ще имате шанс да се отдадете на отдих. Понеделник е нервен, а във вторник ще се радвате на нечия подкрепа. Сряда идва с положителни промени. Четвъртък е успешен.

ТЕЛЕЦ

Трудна седмица

Доста трудности напоследък, които се дължат на грешни убеждения. Тази тенденция е валидна и за новата седмица. Всъщност при добро желание едва ли ще е невъзможно да коригирате схващанията си по дадени въпроси. В професионален план някои от зодията са се превърнали в доброволни жертви в името на своите идеали. Предстоящият период ще ви създаде финансови проблеми. През уикенда ще вземете решение от делово естество. Понеделник е нервен и напрегнат. Вторник ви носи новости, а сряда - промени. Четвъртък ще ви радва с новини.

БЛИЗНАЦИ

Изпитания

Върху мнозина от зодията се струпват изпитания, които засягат служебната изява, финансите и в много случаи отношенията с околните в службата или дома. Не на последно място са и вашите тайни или просто добре прикрити противници, които улавят и най-малката възможност да ви навредят. Сега ще ви бъде трудно да се опълчите срещу тях. По-скоро е необходимо да се укрепите вътрешно. Понеделник носи новини, а вторник е начало на нов път за вас. Съвет и подкрепа от някого са валидни за сряда. В четвъртък ще действате мощно и успешно. 

РАК

Важни промени

Раците навлизат във важен период от своето развитие, който ще окаже влияние за месеци напред. През новата седмица ще бъдете амбицирани за реализацията си, което може да се осъществи, ако потърсите нечия помощ и съдействие от приятели и колеги. Тук е необходимо да се опитате да достигнете до компромис. Доста напрегнат ще бъде уикендът, което е характерно и за понеделник. Вторник е благоприятен за контакти и за нови запознанства. Някой ще ви обещае подкрепа. В сряда и четвъртък се очертават важни събития, които ознаменуват предстояща промяна. 

ЛЪВ

Войнствено настроени

Началото на седмицата може да се окаже драматична за доста представители на зодията. Трябва да бъдете изключително внимателни с начина, по който реагирате. През тези дни е хубаво да засилите контактите с хора от обществените среди. През уикенда е добре да възстановите психическите и физическите си сили, като се разходите сред природата или организирате приятелско събиране. Понеделник е благоприятен за материални дела, а вторник ще ви зарадва с новини. Сряда и четвъртък са благоприятни за всякаква дейност. Идва началото на промени.

ДЕВА

Преодолявате препятствията

Творческата нагласа, вдъхновението и достигането на личните цели са характеристика за представителите на зодията през новата седмица. Шансът ви да се възползвате от личните си качества е изразителен и води до успех, задоволителни доходи и преодоляване на възникналите препятствия. Има обаче и друга тенденция, която води до спорове. Сами ще прецените как да действате. Понеделник е благоприятен и успешен, а някои ще направят първата крачка към създаване на семейство. Много работа и изразителен шанс за печалби характеризират следващите три дни. 

ВЕЗНИ

Оценете реално възможностите си

Везните изживяват период на колебания. Някои от вас, чиито интереси и стремежи диктуват повече свобода и независимост, лесно биха могли да попаднат в сферата на приключенията и неизвестността. Това, което тежи на повечето от вас, е, че често пъти желанията ви надхвърлят индивидуалните възможности и по този начин блокирате силите си. Задължително е да промените посоката на мисленето си. Уикендът ще премине скучно. Понеделник е благоприятен за ново начало. Във вторник ще предпочетете контактите и разговорите с близък. Сряда и четвъртък са спокойни.

СКОРПИОН

Превратности на съдбата

Извънредни обстоятелства създават доста грижи на Скорпионите. За едни от вас тези събития действат в личен план, докато други от зодията ги изживяват на работното си място. Във втория случай е сигурно, че ще преустановите отношенията си с някого за дълго време. През тази седмица Скорпионите, дори и тежко да паднат, ще се изправят. Разговори с приятели и душевен подем са характерни за уикенда. Дебати от делово естество символизират понеделник, а във вторник ще обмисляте нови идеи. Сряда е благоприятна за начинания, четвъртък ви носи душевно равновесие.

СТРЕЛЕЦ

Пренебрегнете съвети

Притеснения от професионално естество са характерни и за Стрелците. Лошото е, че често се интересувате от мнението на другите и се ръководите почти от всеки съвет. Моята препоръка към всички от зодията е да се стабилизират на вътрешно ниво и да действат по задачите си. Само по този начин ще постигнете целите и намеренията си. През уикенда ви предстои успех в материалните дела и душевно равновесие. Понеделник е ден на печалби за доста от знака, вторник е благоприятен предимно за контакти. Сряда отново ви носи материална сполука, а четвъртък ще ви зарадва с промени. 

КОЗИРОГ

Период на трудности

В личен план мнозина преминават през период на трудности. Не го изживявайте, просто го оставете да се случи. През идващата седмица ви чакат доста контакти, резултатите от които напълно ще ви задоволят. Определено може да се каже, че ще имате възможност за избор в коя социална сфера да се ориентирате. Уикендът ще ви зарадва с новини и споразумения. Понеделник и вторник са блестящи за реализиране на намеренията ви. В сряда ще бъдете въодушевени от нови идеи. Четвъртък ви носи придобивки, но избягвайте конфликтите. 

ВОДОЛЕЙ

Спокойствие и вътрешен мир

Няма съмнение, че преобладаваща част от Водолеите са крайно притеснени в личен план. Тази ситуация не датира отскоро, но това са последните дни на тези неприятни събития. Сега за вас е по-важно да намерите вътрешен мир. Сигурно е, че през споменатия период ще се чувствате крайно потиснати и едва ли не висящи във въздуха. Не се опитвайте да се освободите от това чувство, като си намирате ангажименти или забавления от различно естество, а заживейте с него. Уикендът е спокоен, а понеделник - отегчителен. Нови хрумвания ви идват във вторник, а останалите дни са печеливши.

РИБИ

Разчитате само на себе си

Идващата седмица бележи начало на умствена активност за вас. Този процес води до прогрес, защото вие най-сетне обръщате гръб на емоциите. Няма съмнение, че преобладаващата част от представителите на зодията са доста гневни и твърдо са решили да разчитат предимно и единствено на себе си. Това събитие трябваше да се случи по-рано. Новата седмица започва с ядове. Това настроение може да продължи у вас до четвъртък и да ви създаде доста главоболия, но ако преодолеете вътрешната си дразнимост, ще направите решителна крачка за реализацията си.

Последвайте ни и в google news бутон

Ключови думи:

седмичен хороскоп