Quantcast
Седмичен хороскоп | СЕГА
facebook
twitter

Справочник

Седмичен хороскоп

6 226

Овен

Сигурност и благополучие

 През тези дни не бъдете прекалено пресметливи, може да поразтворите пръстите си. Ще имате приятно общуване с хора, които не сте виждали от дълго време. Погрижете за подходящ подарък на любимия човек. Вие сте активни в бизнеса, но оставяте нещата в личния ви живот да се движат от само себе си. В навечерието сте на много добър старт в деловата си дейност. Безработните е възможно да намерят работа каквато търсят, а и тези които са на работа, но не я харесват, ще могат да се прехвърлят на по-подходящо място. Всичко това ще ви възвърне спокойствието и хармонията. 

 

Телец

Не правете компромиси

Телците трябва да отстранят деликатно, но сигурно пречките от пътя си, а те няма да са малко.  Жените ще имат възможности да се радват на материални придобивки и внимание. През тези дни не позволявайте да се бъркат в работата ви. Бъдете категорични по отношение на деловите се партньори за своите изисквания. Не правете компромиси за неща, които знаете, че по-късно ще станат причина за неприятни проблеми. Ако сте родени през май, очаквайте спокойни и приятни пътища извън страната. Ако сте родени през април, ще потънете в организация на делова дейност.

 

Близнаци

Запазeте спокойствие

 Ще получите предложение за нова дейност. Много е вероятно по този повод да започне спор със съдружника ви, който може да прерасне в скандал. Спокойствието ще ви помогне да се справите с всичко както трябва. Във вторник и четвъртък след обед прекалената ви натовареност може да стане причина да работите извънредно. Вероятно ще ви се наложи и да обикаляте из магазините във връзка с една покана за сватба на много близки хора.

 

Рак

Ползотворни делови срещи

Периодът ви дава възможности за пари и успехи. При тези, които още са сами, могат да настъпят важни и добри промени. Не забравяйте родителите си. Бъдете активни, не позволявайте да ви се бъркат в деловия и личния ви живот. Задкулисните игри никога не спират съвсем, особено при хората, които успяват, но вашият професионализъм ще ви избави от неприятна ситуация. Не бива да сте отмъстителни, просто не допускайте неприятни хора до себе си. Приятел ща ви зарадва с делова изненада. Привършете работата по важен документ.

 

Лъв

Възможности в бизнеса 

В почивните дни може би ще потеглите на път заедно с приятели. Любовта ви ще е до вас и с вас. Много от вас ще получат или ще изпратят покани за годеж или за брак. Лъвовете се чувстват силни и много уверени, толкова, че даже не гледат къде стъпват. Внимавайте пазете се от травми. Пазете се и от собствената си упоритост, която на моменти граничи с нахалство. В ръцете ви ще влязат пари и няма да са малко, ще ви се иска да се поперчите, но не прекалявайте. Има вероятност сами да развалите красивите часове, които ви очакват.

 

Дева

Вашите замисли се осъществяват

На работното ви място по някакъв повод ще ви зарадват с много внимание. Посетете най-близките си хора. Седмицата ще е богата на публични изяви, на срещи с приятели. Ще е богата и с нови добри възможности. В петък може да оставите на втори план непосредствената си работа, но обезателно довършете това, което е наложително. Ще ви върнат пари, дадени назаем, и много от вас ще се почувстват изведнъж освободени и силни. Това, разбира се, оправя и настроението ви. Успешни изяви на мъжете, които се занимават с обществена дейност.

 

Везни 

Важно е да завършите задачите си 

Работата ви е притиснала, но през тези дни трябва да привършите всичко, за което сте поели ангажимент. Обезателно спазете сроковете. Ще имате добро материално възнаграждение. Възможно е да ви поканят на едно пътуване, на което ще се почувствате добре. През почивните дни много от вас ще са сред природата и трудно ще се пренастроят на работна вълна. Човек от чужбина ще ви поздрави. Периодът ще ви предложи път, пари и много възможности, стига да оползотворите новите контакти, които напоследък създавате. 

 

Скорпион

Появяват се предизвикателства

Решаването на въпроси, свързани с деловата ви дейност, ще отнеме много време.  Ще ви предложат допълнителна работа, преценете добре дали ще имате сили да я поемете.  Ще прекарате незабравима вечер в дома си, обкръжени с най-близките си хора. Дните са добри за провеждане на разговори за даване на заеми. Предпазливостта ще спаси някои скорпиони от едно запознанство, което много бързо ще ги изправи пред предложение за съвместно съжителство. По-добре стойте надалече. 

Стрелец

Не постъпвайте прибързано

На работното място предпазливостта винаги ви е спасявала, но макар и рядко, понякога постъпвате прибързано. Този път не го допускайте. Получавате допълнително възнаграждение. Спор с колега ще настрои негативно целия офис. Разменените между вас реплики няма да имат много общо с професионализма. Макар че дните са добри, някои от вас може да се наложи да се нагърбят с повече работа. Ще подпишете важни документи. Парите, които ще получите, ще запълнят веднага някаква дупка, която сега ви тревожи. 

Козирог

Срещи със стари колеги и приятели

Налага се родените през декември да бъдат по-предпазливи при вземането на решение, което е свързано с нова работа. Дните са много силни за родените през януари.  Ще уредите важен финансов въпрос и най-после ще се почувствате спокойни. Много от вас ще имат възможност за покупка на дом или имот. Много от вас отново ще се готвят за пътувания, ще имате възможности за приятелски събирания. В четвъртък и петък много от януарските козирози ще се свържат с важен човек на висок административен пост. 

 

Водолей

Промени към добро

До сряда най-късно ще трябва да приключите важните и неотложни неща в деловата си дейност. Повечето от Водолеите ще се чувстват много напрегнати през този период поради някои непредвидени промени, които настъпват в живота им. Но тези промени са за добро. Макар и оптимисти, родените през Водолей ще се чувстват доста несигурни, защото в характера им е да се колебаят в избора си. Не се притеснявайте толкова, периодът ви е доста силен и ще преодолеете тази несигурност. 

 

Риби

Ще се чувствате независими

 Седмицата ще започне и ще завърши добре. Не допускайте до себе си арогантни и напористи хора, които смятат, че покрай вас ще могат да направят кариера. През тези дни повечето от вас ще покажат какво могат. Ако не харчите безразборно, ще имате всичко в изобилие. В сряда и четвъртък ще имате важна делова среща с хора, които ще ви помогнат. На работното си място бъдете много разумни и премерени. Внимавайте какво говорите.

Ключови думи:

седмичен хороскоп

Още

Седмичен хороскоп

04.11.2021

2037
Седмичен хороскоп

27.11.2021

10131
Седмичен хороскоп

20.11.2021

7279