Медия без
политическа реклама

SEVI ще представи своя Genesis след месец

Четирима именити гост музиканти участват в четвъртия албум на групата

Група SEVI по време на концерт в несъществуващия вече клуб "Терминал 1".
seviband.com
Група SEVI по време на концерт в несъществуващия вече клуб "Терминал 1".

Четвъртият албум на една от най-популярните български рок групи в момента - SEVI, вече е готов и ще бъде представен официално след около месец. Заглавието на продукцията - Genesis, цели да покаже развитието на четворката пред последните години.

В него са включени познатите вече сингли Shattered, Dark Knight, Hate You и баладата Drowning с участието на Джони Джоели. Композициите са общо 11, а сред останалите гост музиканти са финландският барабанист Мирка Рантанен (Circus of Rock), италианецът Enrico Valente, който също е барабанист, както и родената в София мултиинструменталистка Александра Зернер.

"Genesis е отражение на всички емоции, чувства и въпроси, които ни вълнуват през последните три години. 11 истории за живота, любовта, героите, приятелите, реалността и илюзията, ценностите и търсенето на смисъла", обясниха от SEVI.

Специалният концерт, на който ще бъдат изпълнени песните от Genesis, ще е на 9 ноември в "София лайв клуб". Гости на събитието ще са певецът Никола Здравков ("Торнадо", "Кикимора") и диджей Антон Христов (Sugar DJ’S). Самият албум ще бъде достъпен в основните музикални платформи два дни по-късно - на 11 ноември.

Билетите за събитието вече се продават в мрежата на "Ивентим", като първите 30 са по 20 лв., след това цената ще е 25 лв., а в деня на концерта и на входа - по 35 лв.

Последвайте ни и в google news бутон

Ключови думи:

музика, SevI

Още по темата