facebook
twitter

Култура

Предстои екстремен финландски метъл преди "Гарбидж" в Пловдив

152
ЕПА/БГНЕС
Дългоочакваното първо гостуване на американците "Дистърбт" ще бъде кулминацията на първата фестивална вечер на "Хилс оф рок 2019".

Една от любимите групи на любителите на екстремната музика у нас - "Чилдрън оф Бодъм", ще излезе отново пред българска публика по време на тазгодишния фестивал "Хилс оф рок", който ще се състои от 28 до 30 юни край Гребния канал в Пловдив. Организаторите от "София мюзик ентърпрайзис" съобщиха, че финландската дет метъл формация ще забие в последната вечер, точно преди хедлайнера в този ден - алтернатив рок ветераните "Гарбидж".

Обявени бяха и още имена в афиша. Други любимци на българските метъл фенове - португалските готик-дуум ветерани "Муунспел", ще свирят на 28 юни, преди първия хедлайнер - "Дистърбт". Към тях се прибавят още шведите "Аватар", англичаните "Глорихамър" и германците "Лорд оф дъ лост". Както е известно, кулминацията във втората вечер ще е сетът на "Уайтснейк".

"Хилс оф рок" се организира за трета поредна година, като този път ще е част от програмата на "Пловдив 2019 - Европейска столица на културата". Билети се продават в мрежата на Ивентим за цялата страна, включително НДК, бензиностанции OMV, "Български пощи", "Технополис" и др. Тридневните са на цена 160 лв. до 31 март, а след това ще струват 180 лв. - до 28 юни. Вече има и еднодневни - по 80 лв. до края на март, които след това ще струват по 100 лв.

Ключови думи:

Хилс оф рок
Все още няма коментари

Още

"Гарбидж" завършват голямата тройка на "Хилс оф рок 2019"
"Гарбидж" ще са хедлайнер на "Хилс оф рок 2019"

28.11.2018

505 7
"Уайтснейк" откриха листата с групи за "Хилс оф рок 2019"

Влез или се регистрирай за да коментираш

×