facebook
twitter

Култура

Димитър Маринов прави академия за актьори в НДК

121

Димитър Маринов - българският актьор, който от години живее и работи в САЩ, а тази година нашумя с появата си на "Оскарите" като част от екипа на филма "Зелената книга", пристига в родината си в края на този месец. В НДК той ще открие Академия за актьори с интерес към кино, реклами и телевизия - Screen Acting Academy. Заниманията са в групи и ще се провеждат между 25 ноември и 6 декември 2019.

Академията е дългосрочен проект на Marinov Actors Studio, PV Management в сътрудничество с Националния дворец на културата.  В нея могат да участват всички с професионален опит, както и такива с интерес към актьорската професия, тийнейджъри и хора до 35 години. "Аз идвам в България, за да споделя умения и опит, не да преподавам", заявява Димитър Маринов. Целта на Академията е да сподели опита му от сцените и от екраните в Холивуд и да поощри младите актьори в следването на мечтите им. 

Публичните представяния на работата на Академията в София ще са на 1 декември от 20:00 ч. и на 6 декември от 18:00 ч. в Клуб 1, НДК.
 

1

Влез или се регистрирай за да коментираш

Още

Осъдени и арестанти се впуснаха в изборната надпревара

30.09.2019

ЛЮДМИЛ ИЛИЕВ

3772 4
"Оскар" по учебник
Филм за живота на Димитър Маринов може да се снима в САЩ

10.03.2019

2053 25

Коментари

аиг3

Щото има оггромен опит и е изключително реализиран в Холивуд, та ще учи простите с туземци. Голяма звезда, но пак опря до Родината, за парички. Ето какво прави една флагче и бутане там, където не е трябвало да бъдеш.

Влез или се регистрирай за да коментираш