Quantcast

Медия без
политическа реклама

Анджелина Джоли съди ФБР за прекратено разследване срещу Брад Пит

През 2016 г. Бюрото не откри доказателства за насилие от страна на актьора

17 Авг. 2022
ЕРА/БГНЕС
Анджелина и Брад с част от децата си, когато още бяха щастливо семейство.

Анджелина Джоли съди Федералното бюро за разследвания (ФБР) с искане да продължи разследването срещу Брад Пит, съобщи сайтът TMZ.

Инцидентът, който е обект на съдебния спор, датира от 2016 г., когато ФБР се заема с конфликта между бившите съпрузи, разразил се на борда на частен самолет. Актрисата твърди, че Пит, който бил в алкохолно опиянение, я обиждал, а също така вдигнал ръка срещу най-големия им осиновен син Мадокс. Тогава ФБР не можа да открие достатъчно доказателства, за да повдигне обвинение на актьора. През април същата година Анджелина анонимно подаде иск Бюрото да продължи разследването по делото за жестокото отношение на Брад Пит към нея и децата, а също така и да му даде гласност. Така че още тогава е имало признаци кой е подателят, но сега вече това е потвърдено, изтъква TMZ.

Друго издание вчера публикува твърдението, че журналисти са се запознали с подробности по делото и са видели дрехата, която се съхранява като доказателство, че Пит е посегнал на Джоли и я е залял с бира по време на въпросния полет. В документите се твърдяло, че Брад сграбчил Анджелина за раменете и я разтърси яростно, крещейки: „Ти прецакваш това семейство“. „Получихме документи от разследването, които ясно посочват, че агенти на ФБР са се срещнали с представители на прокуратурата на САЩ и заявяват: „Всички страни се съгласиха, че наказателни обвинения в този случай няма да бъдат повдигани…“. Нашите източници, близки до Брад, казват, че той е бил освободен, защото не е имало никакви доказателства в подкрепа на твърденията, изречени от Анджелина“, пише още изданието. Прокуратурата в Лос Анджелис не е коментирала казуса.

В началото на този юни Пит обвини Джоли в заговор с руския олигарх Юрий Шефлер. Според актьора през 2021 г. бившата му съпруга тайно е продала на руския алкохолен магнат своя дял от общата им винарна Miraval, като умишлено е скрила този факт от него, за да му навреди.

Още по темата