Медия без
политическа реклама

Амбър Хърд в първото си интервю след съда: Деп е фантастичен актьор

14 Юни 2022
Амбър Хърд се изповядва в ефира на NBC.
NBC
Амбър Хърд се изповядва в ефира на NBC.

Американската актриса Амбър Хърд даде първото си телевизионно интервю, след като загуби делото за клевета от своя бивш съпруг Джони Деп. В ток-шоуто на Савана Гътри Today в ефира на NBC тя призна, че не таи обида и не обвинява членовете на съдебното жури за решението да застанат на негова страна, тъй като осъзнава защо те са пропити със симпатия към звездата от „Карибски пирати“. „Аз не ги виня. Наистина разбирам. Той е любим филмов персонаж и хората имат чувството, че го познават. Той е фантастичен актьор“, заявява Хърд, може би намеквайки, че Джони Деп е изиграл поредната си роля в съда и е подвел журито.

Хърд определи тормоза, на който е подложена в социалните мрежи, като несправедлив и призова хейтърите да сдържат злобата си, дори ако смятат, че тя е лъжкиня. По време на шестседмичния шумен съдебен процес актрисата бе буквално демонизирана в ТикТок и Туитър от феновете на бившия си съпруг. „Не ми пука какво някой мисли за мен и какви преценки прави за случващото се в моя личен живот, в собствения ми дом, в моя брак, зад затворените врати. Не смятам, че средностатистическият човек е наясно с тези неща. Така че не го приемам лично. Но дори някой да е сигурен, че заслужавам цялата тази омраза и ярост, дори да си мисли, че лъжа, не би могъл да се изправи очи в очи с мен и да ми каже, че в социалните мрежи съм била честно представена“, категорична е Амбър Хърд. Хаштагът в ТикТок Justice for Amber Heard („Справедливост за Амбър Хърд“) има 27 милиона гледания, докато аналогичният за Джони Деп е събрал над 20 милиарда преглеждания.

 

По-рано адвокатите на Деп съобщиха, че той възнамерява да опрости по-голямата част от дълга, който е осъдена да му заплати Амбър Хърд, при условие тя да не обжалва решението и да поеме стопроцентово вината. Те подчертават, че главната цел на актьора в този съдебен процес е била да възстанови собствената си репутация, а не да получи пари от бившата си съпруга, която обвини в клевета.

Последвайте ни и в google news бутон